Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα να ρωτήσω άμα γίνεται να αγοράσω ένα κινητό απο το γερμανικό ebay και να πληρώσω με αντικαταβολή ...γίνεται ? 

Δημοσ.

Ασφάλεια ότι θα φτάσει στα χέρια σου το προιόν

Για λόγους πρακτικότητας

Μην γίνει τίποτα και του κλέψεις τα χρήματα κλπ

Και για τα μεταφορικά

Δημοσ.

Γιατί έτσι λειτουργεί το ebay, καθώς και όλα τα sites του εξωτερικου που στέλνουν πράγματα στην Ελλάδα. Γενικά όταν βάζεις την παραγγελία, πληρώνεις στο ebay, το οποίο κρατά την προμήθεια του, δίνει τα λεφτά στον πωλητη και ξεκινά η διαδικασία αποστολή. Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην αντικαταβολή

Δημοσ.

ναι αλλά σε περίπτωση που γίνει κάποια στραβή και πάνε τα χρήματα χαμένα ..τί γίνεται τότε ???

Δημοσ.

Δεν γίνεται να χάσεις τα χρήματα σου

Κοιτάς πρώτα απ'όλα τις αξιολογήσεις του πωλητή και μετά ακόμα και αν δεν φτάσει το προϊόν στα χέρια σου μπορείς να πάρεις τα χρήματα που έδωσες πίσω από τo Paypal

Δημοσ.

Σαν τι στραβή;

ξέρω εγω..να μην παραλάβω πότε το προιόν ή να το παραλάβω και βρω κάτι διαφορετικό...

Δεν γίνεται να χάσεις τα χρήματα σου

Κοιτάς πρώτα απ'όλα τις αξιολογήσεις του πωλητή και μετά ακόμα και αν δεν φτάσει το προϊόν στα χέρια σου μπορείς να πάρεις τα χρήματα που έδωσες πίσω από τo Paypal

αυτό είναι σίγουρο ?? δηλαδή δεν μπορεις να χάσεις τα χρηματα σου ποτε ? ή τουλάχιστον τις περισσότερες φορές ?

Δημοσ.

Για αυτό το Paypal είναι ο πιο ασφαλης τρόπος για να πληρώσεις στο ίντερνετ, εγώ προσωπικά δεν έχω αγοράσει κάτι από το Ebay αλλά έχω αγοράσει από άλλου μέσω Paypal

Είναι σίγουρο πως αν κάτι δεν πάει καλά θα έχεις υποστήριξη

Και τα χρήματα σου πίσω φυσικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...