giorgosbretos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Απο φυσικό κατάστημα ote το χα πάρει οι τύποι δεν ξέρω γιατί πωλούν κινητά ο προισταμενος με iphone 6 μου κάνει και γω αυτό ήθελα άκου εκεί
dacourt Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 εντάξει αφού πήρες πίσω τα χρήματα σου, όλα καλά.
rockfm81 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Τελικά τα πήρα αφού πρώτα είχα πάει 5 φορές και μου απαντούσαν με υφακι θα σας "καλέσουμε" εμείς ε την τελευταία φορά εκτυπωσα το νόμο που λέει ρητά τι δικαιούμαι και φώναξα και λίγο παραπάνω. Το αστείο που άκουσα βέβαια ήταν το "κατ'εξαιρεση" επιστροφή χρημάτων άκου εκεί για την ιστορία το μοντελο ήταν το zte blade a450 άπλα μακρυά. Υ.Γ ο υπάλληλος το έλεγε ΖΝΤΕ ΜΠΛΑΝΤΕ ακριβώς όπως το έγραψα,απο εκεί κατάλαβα τι τζιμανια είναι. Eμένα μια υπάλληλος σε κατάστημα οτε μου είχε πει κάποτε: "Αυτό είναι made in γιούσα." Δεν το έπιασα με τη μία ομολογώ,αλλά όταν κατάλαβα τι παίζει την έβαλα να μου διαβάσει και κάτι specs, ώσπου στο σαπασιτιβ touchscreen γέλασα δυνατά. Προσλήψεις πάντοτε με αξιοκρατικά κριτήρια... 3
giorgosbretos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Χριστέ μου γιουσα λέει εκείνη την ώρα την αγκαλιαζεις την φιλάς και της λες μπράβο κέρδισες το εκκατομυριο χάχα: P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα