Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω μπει στο ιντερνετ και εχω δει τους αισθητηρες υρασιας του iphone 5 που ειναι στη sim υποδοχη.Θελω να μου πει καποιος που ξερει που ειναι οι αισθητηρες υγρασιας στο 5s.

επεισης για τους κυκλους ζωης της μπαταριας που ετυχε να δω....Μπορει να μου πει κανενας μεχρι ποτε ειναι κομπλε οι κυκλοι??με ποιο προγραμμα μπορω να τους δω και ποτε θα χρειαστεινα αλλαξω μπαταρια???

και τελος ενα καλο καταστημα με μπαταριες 5s που κανει και αλλαγες αξιοπιστες ωστε να εχω το κεφαλι μου ηρεμο..

(εαν εμενα μου εχει μεινει εγγυηση και συγκεριμενα ο δευτερος χρονος τι κανω με την μπαταρια))

οποιος μπορει να με βοηθησει!

Δημοσ.

Για την μπαταρία δες το πρόγραμμα ibackupbot for itunes. Στη συσκευή σου, more informstion, δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας σου. Όταν η χωρητικότητα φτάσει γύρω στο 1000-1100 είναι καιρός για αλλαγή! Θα φανεί και στην πράξη.

• Like 1
Δημοσ.

Για την μπαταρία δες το πρόγραμμα ibackupbot for itunes. Στη συσκευή σου, more informstion, δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας σου. Όταν η χωρητικότητα φτάσει γύρω στο 1000-1100 είναι καιρός για αλλαγή! Θα φανεί και στην πράξη.

να σε καλα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...