mauros13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 το youtube καποια στιγμη χωρις να ξερω πως το εκανε μου εβαλε να παιζουν αυτοματα τα βιντεο δλδ μολις τελειωνει το ενα βιντεο να παιζει μετα το επομενο τωρα αυτο που με βολευε πολυ βγηκε ξερει καποιος πως μπορω να το επαναφερω
letom Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Φίλε και σε εμένα το ίδιο έγινε, μάλλον έκανε update η εφαρμογή και αυτή η επιλογή μπήκε default από μόνη της. Το απενεργοποίησα πατώντας στο κουμπάκι που βλέπεις στην παρακάτω εικόνα: Αν δεν βρίσκεις εκεί το κουμπάκι τότε δοκίμασε να πατήσεις στα settings του βίντεο και εκεί θα έχει επιλογή Autoplay on-off (δες την εικόνα): 1
rafail1994 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Επαναφέρω λίγο το θέμα γιατι εχω σοβαρό πρόβλημα , όταν ειμαι συνδεμένος με τον λογαριασμό μου στο youtube δεν μπορώ να δω κανένα video διότι μου πεταει το παρακάτω error με το που αποσυνδεθώ απο τον λογαριασμό όλα δουλεύουν ρολόι τι στο καλό συμβαίνει ;
trujillo2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 δεν μου βγαινουν αυτα αδερφε αν δεν σου βγαινουν μαλλον εχεις παλιο browser
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα