TeZaS Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Σκέφτομαι να ξεκινήσω να κάνω μερικές αιτήσεις για μεταπτυχιακό μιας και αυτό τον καιρό βγαίνουν οι ανακοινώσεις. Αυτό που με απασχολεί και δεν ξέρω τι γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις είναι τα δικαιολογητικά απο την σχολή μου μπορώ να τα πάρω μέσω email ή πρέπει να πάω να πάρω απο την γραμματεία. Η σχολή είναι αρκετά μακρυά γι'αυτό ρωτάω... Δεν έχω πάρει ακόμα το δίπλωμα, περιμένω την εξεταστική Ιουνίου να περάσει ο βαθμός απο την διπλωματική που τελειώνω τώρα.
paylidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Η γραμματεία στα στέλνει δωρεαν με ταχυδρομείο Β' προτεραιοτητας (!) ή με κουριερ με δικη σου εντολή και χρέωση,
TeZaS Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ωραία δεν το ήξερα. Στα ΚΕΠ μπορώ να βγάλω νετά αντίγραφα ε?
paylidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 μπορεις να ζητησεις απευθειας 2-3-5 αντιτυπα για να μη τρεχεις... 1
d_gkal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 περιμενω να ορκιστω στο τει. μπορω να κανω αιτηση για μεταπτυχικο? ή πρεπει να εχω επισημα το πτυχιο στα χερια μου?
TeZaS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μπορείς, το δηλώνεις στην αίτηση αν δεν κάνω λάθος. Με την προϋπόθεση οτι θα πάρεις το "χαρτί" στην εξεταστική του Ιουνίου. Αλλα νομίζω, αν έχει τελειώσει με μαθήματα και έχεις παραδώσει πτυχιακή και έχει περαστεί ο βαθμός σου δίνει βεβαίωση η γραμματεία που είναι ίδιο πράγμα με το πτυχίο. Δεν σημαίνει οτι αν δεν γίνει η καθομολόγηση δεν είσαι πτυχιούχος.
paylidis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 περιμενω να ορκιστω στο τει. μπορω να κανω αιτηση για μεταπτυχικο? ή πρεπει να εχω επισημα το πτυχιο στα χερια μου? δε χρειάζεσαι πτυχιο για να κανεις μαστερ. αρκει η ολοκλήρωση σπουδών στο 99% των περιπτώσεων (μονο οι ημμυ εμπ ειναι περιεργοι σε αυτο το θεμα και θελουν πτυχιο ή τουλαχιστον ηταν καποτε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα