mcchris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, παιδιά. Όπως περιγράφω στον τίτλο, ο ΑΝΤ1 παρουσίασε στα νέα του ένα ρεπορτάζ παραπλάνησης, ένα ρεπορτάζ στημένο έτσι ώστε να φανεί πως οι χομπίστες μεταφραστές είναι κλέφτες, όπως κλέφτες είναι και όλοι που κατεβάζουν να δουν σειρές και ταινίες. Το subz.blog-spot.gr έστειλε την απάντησή του στο στημένο ρεπορτάζ και καλεί τον κόσμο να πει την άποψή του, καθώς είναι κάτι που αφορά όλους μας. Θα βρείτε Site: εδώ το ρεπορτάζ, καθώς και την απάντησή μας. Παρακαλούμε για τα σχόλιά σας.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Πως θα σου φαινόταν να έγραφες ενα βιβλίο στα ελληνικά που θα γινόταν best seller και να μάθαινες οτι κάποιος το μετάφρασε και το κυκλοφόρησε στα αγγλικά σε καποια άλλη χώρα???
evanton Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Αν ήμουν συγγραφέας ελληνικού best-seller, θα είχα φροντίσει να βρώ μεταφραστές σε πολλές χώρες και γλώσσες. Αν πάλι δεν μπορούσα, θα χαιρόμουν να βρίσκονταν άνθρωποι που θα με διαφήμιζαν χωρίς να κάνω τίποτα. 1
kexag31 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μου φαίνεται ότι δεν διάβασες καν το άρθρο, απλά ήθελες να πεις κάτι για να το πεις. Γιατί αλλιώς θα είχες δει και αυτό.... Ο Paulo Coelho έχει δηλώσει:«Ως συγγραφέας, θα έπρεπε να υπερασπίζομαι την «πνευματική ιδιοκτησία», αλλά δεν το κάνω. Πειρατές του κόσμου, ενωθείτε και αντιγράψτε όλα όσα έχω γράψει!» Οι παλιές καλές μέρες, όταν κάθε ιδέα είχε έναν ιδιοκτήτη, έχουν φύγει για πάντα. Η “Πειρατεία” μπορεί να λειτουργήσει ως μια εισαγωγή στο έργο ενός καλλιτέχνη. Αν σου αρέσει η ιδέα του/της, τότε θα θέλεις να το έχεις στο σπίτι σου,. Μια καλή ιδέα δεν χρειάζεται προστασία. Τα υπόλοιπα είναι είτε απληστία, είτε άγνοια. (Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλο του το άρθροhttps://www.pirateparty.gr/tag/%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1/) Συν φίλε μιλάς για κέρδος. Αλλά και πάλι θα σου πω. Δεν διάβασες καν το άρθρο. Γιατί τα εξηγώ μέσα όλα. Διάβασέ το και μετά απάντα. Κλασικός νεοέλληνας. Διάβασε την επικεφαλίδα και έβγαλε συμπεράσματα. 3
dimitris21gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Από την στιγμή που δεν υπάρχει στην Ελλάδα μια υπηρεσία όπως το Netfilx και δεν μπορείς να βλέπεις για όλες τις σειρές που θες τα επεισόδια έγκυρα και όχι μετά από μήνες είναι σίγουρο ότι θα συμβαίνει (ορθά) αυτό. Αν ο ΑΝΤ1 και ο κάθε ΑΝΤ1 έχει πρόβλημα να πάρει τα δικαιώματα για μια δημοφιλή σειρά και να μας την προβάλει παράλληλα με το εξωτερικό, τότε ας μάς δείχνει για άλλα 20 χρόνια επαναλήψεις του Κων/νου και Ελένης... 1
anonymous-root Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ε τι περιμένεις από τα κανάλια; Να θυμηθούμε και τους "ιπτάμενους αναρχικούς"; 1
dkmaster Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ζητώ συγγνώμη που σαν μακακας λατρεύω το Ασιατικό σινεμα το οποίο δεν έρχεται στο μμεγαλύτερο κομματι του στην Ελλάδα και θέλω να το μμοιραστώ με κάποιος που μπορει να μην ξέρουν αγγλικά. Έχω χασει πολλές ωρες και δεν εχω βγαλει σεντ. Κάποτε έκανα και υπότιτλους για Αμερικανικες ταινιες και ο λογος που σταματησα ηταν γιατι ειδα να πουλιέται απο πλανόδιους και να βγαινουν λεφτά για κατι που εκανα δωρεαν
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ζητώ συγγνώμη που σαν μακακας λατρεύω το Ασιατικό σινεμα το οποίο δεν έρχεται στο μμεγαλύτερο κομματι του στην Ελλάδα και θέλω να το μμοιραστώ με κάποιος που μπορει να μην ξέρουν αγγλικά. Έχω χασει πολλές ωρες και δεν εχω βγαλει σεντ. Κάποτε έκανα και υπότιτλους για Αμερικανικες ταινιες και ο λογος που σταματησα ηταν γιατι ειδα να πουλιέται απο πλανόδιους και να βγαινουν λεφτά για κατι που εκανα δωρεαν Τωρα τι να πει κανείς, εσυ παρεξηγήθηκες που κάποιος εκμεταλλεύτηκε την χωρις αδεια δουλειά που έκανες, τι να πει και αυτος που εχει τα δικαιώματα. Ο καθε ενας το βλέπει απο την μεριά του
dkmaster Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δεν παρεξηγηθηκα που εβγαλε καποιος χρηματα απο κατι που έκανα εγω δωρεάν. Εγώ θεωρώ οτι οι υπότιτλοι θα πρέπει να είναι δωρεάν και καλά κάνουν οι υποτιτλες και συνεχιζουν και κανουν αυτο που κανουν. Αν ειχα τα χρήματα να ανοιξω εταιρεία που θα φέρνει αυτου του είδους κινηματογραφο θα το έκανα. Απλά αυτο το νομισμα εχει πολλές πλευρές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα