MikrosComputeras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Καλησπερα μου χαρισε ενας θειος μου ψιλοασχετος με την τεχνολογια ενα iphone 4s του το ειχαν κανει δωρο μονο που δεν ηξερε να το χρισημοποιει σωστα με αποτελεσμα να το κλειδωσει.....και τωρα το iphone λεει device is disabled ειδα οτι ξεκλειδωνει μεσω itunes ομος δεν εχω λογαριασμο στο i tunes πως να το ξεκλειδοσω ??Ειναι κριμα να παει χαμενη η συσκευη ! Παιδια ριξτε τα φωτα σας ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !
saruman123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Να σου πω την αληθεια δεν ξερω και πολλα απο iphone αλλα δες εδω μπας και κανεις κατι: https://support.apple.com/en-us/HT201328 Δοκιμασε και αυτο: http://iphone-unlocker.org/
zio10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αν είναι απλά disabled δεν χρειάζεσαι λογαριασμούς κλπ. Απλά κατεβάζεις το iTunes και κάνεις το iPhone restore αφού το βάλεις σε dfu mode (υπάρχουν οδηγίες στο google και στο youtube για το πως το κάνεις). Μπορείς να το βάλεις κα σε recovery mode και να δοκιμάσεις. Κράτα πατημένα τα power και home button, όταν κάνει επανεκκίνηση και δεις το μήλο άσε το power και συνέχισε να πατάς το home. Λογικά μετά από λίγο θα δεις το σήμα του iTunes στην οθόνη. Σύνδεσε το iphοne στο pc (αφού έχεις κατεβάσει το iTunes) και κάνε επαναφορά 1
MikrosComputeras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 φιλε μου λεει το itunes να συνδεθω με τον λογαριασμο της apple..
zio10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 φιλε μου λεει το itunes να συνδεθω με τον λογαριασμο της apple.. Άρα είναι κλειδωμένο με apple id; Δεν κάνεις τίποτα, μόνο για να το κοιτάς είναι edit, εκτός κι αν ο θείος σου μπορεί να βρει τον κωδικό από αυτόν που του το χάρισε.... 1
MikrosComputeras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 doulci σας λεει τπτ ? το εχει δωκιμασει κανεις ? δεν λεει κλειδωμενο το ιd ομος λεει phone is disabled....συνδεθειτε με το i tunes για να το ξεκλειδωσετε.. εγω ομος πως θα συνδεθω με το itunes αφου δεν εχω λογαριασμο ?
iphone_gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Βαλε μας μια φωτογραφια γιατι μας εχεις καταμπερδεψει. 1
MikrosComputeras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 οκ παιδια αυριο ομος..γτ τωρα θα ξαπλωσω ... καληνυχτα στην παρεααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα