Rayndel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Καλησπερα, επειδή προκειται να πουλήσω ενα Keyboard σε κάποιον και η συναλαγη θα γίνει με τραπεζικη καταθεση, θα ηθελα να ρωτησω κατι απλο. Του δινω το IBAN και το ονομα μου , καταθέτει τα λεφτα και γράφει σαν αιτιολογία το ονομα του ωραια? 1) Μετα απο ποση ωρα/μερες θα δω τα λεφτα στον λογαριασμο μου ωστε να ξερω οτι εγινε η καταθεση 2)Υπαρχει καποια χρεωση για την καταθεση απο την Τραπεζα(Εθνικη). Ευχαριστω
zaccki Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Καλησπερα. 1. Τα λεφτά θα τα δεις άμεσα στο λογαριασμό σου. 2. Αν ο αγοραστης κανει την καταθεση απο ταμειο τραπεζας και οχι μεσω ebanking δεν υπαρχει καμια εξτρα χρεωση. Αν γινει μεσω ebanking και ο αγοραστης κανει την μεταφορα απο αλλη τραπεζα (οχι Εθνικη που εχεις εσυ) και δεν επιλεξει να χρεωθει αυτος τα εξοδα μεταφορας τοτε ναι, υπαρχει καποια χρεωση (μικρη συνηθως, εξαρταται απο την καθε τραπεζα. Αν τωρα σου στειλει τα λεφτα μεσω ebanking ιδιας τραπεζας (απο Εθνικη σε Εθνικη δηλαδη) δεν γνωριζω αν υπαρχει καποια εξτρα χρεωση, αλλα το μαθαινεις ευκολα με ενα τηλεφωνο στην τραπεζα σου.
Rayndel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Κομπλέ αυτή ακριβώς την απάντηση περίμενα να ακούσω, του εχω πει να παει στο ταμείο της Εθνικης οποτε δεν θα υπάρξει καποια χρέωση. Ευχαριστώ και παλι
leftermann Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Αν τωρα σου στειλει τα λεφτα μεσω ebanking ιδιας τραπεζας (απο Εθνικη σε Εθνικη δηλαδη) δεν γνωριζω αν υπαρχει καποια εξτρα χρεωση... όχι, δεν υπάρχει.
dacourt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Καλησπερα, επειδή προκειται να πουλήσω ενα Keyboard σε κάποιον και η συναλαγη θα γίνει με τραπεζικη καταθεση, θα ηθελα να ρωτησω κατι απλο. Του δινω το IBAN και το ονομα μου , καταθέτει τα λεφτα και γράφει σαν αιτιολογία το ονομα του ωραια? 1) Μετα απο ποση ωρα/μερες θα δω τα λεφτα στον λογαριασμο μου ωστε να ξερω οτι εγινε η καταθεση 2)Υπαρχει καποια χρεωση για την καταθεση απο την Τραπεζα(Εθνικη). Ευχαριστω Μετά από ένα 5λεπτο από την κατάθεση θα τα δεις.. να μην σου πω και στο λεπτό πάνω. Στο ΑΤΜ πάτησε να σου βγάλει αναλυτικά την κίνηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα