MT60RS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Αυτό το έχει πει κι ο Στηβεν Φραη οτι έχει να κάνει με πράξεις αγάπης και αναπαραγωγής, γεννητικά όργανα κλπ είναι συνήθως βρισιά, χυδαιότητα, στόχος λογοκρισίας κλπ ενώ λέξεις όπως σκοτώνω, φόνος, αποκεφαλίζω, μαχαιρώνω δεν θεωρούνται καν χυδαίες. Γιατί δεν αρχίζεις με το να βγάλεις τον Διάκο από τα σχολεία; Περισσότερο κακό κάνει, η πρώτη εικόνα που έχουν για τους Τούρκους τα παιδιά καθορίζει μια ολόκληρη θέση για την εξωτερική πολιτική σε ολόκληρη την ζωή τους να πούμε. γι' αυτο θα λεω στα παιδια μου "αν δεν κατσεις καλα θα ερθει να σε παρει ο φασιστας" 2
frenzy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Γαμώ τις ιδέες, στην Αμερική έχουν ένα παρόμοιο αλλά με τον σοσιαλιστή. 1
MT60RS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Αν και καταλαβαίνω την αγανάκτηση του TS, πέρα από την πλάκα των τελευταίων πόστ, δεν καταλαβαίνω γιατί σώνει και καλά πρέπει να «ωραιοποιούμε» τον κόσμο στα παιδιά μας... Ντάξει, δεν λέω να τους μαθαίνουμε τα σουβλίσματα και τους αποκεφαλισμούς από τα 7, αλλά μου φαίνεται οι περισσότεροι ως γονείς (σίγουρα και εγώ στο μέλλον) νοιώθουμε την ανάγκη να τα «προστατέψουμε» από τις φρίκες της ζωής και της ανθρωπότητας. Μήπως έτσι κάνουμε μεγαλύτερο κακό; το δυσκολο ειναι το fine tuning μεταξυ του να "αφυπνισεις" και του να μην χασει την "(καλη) παιδικοτητα" του 1
frenzy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά ως ενήλικες πόσο σκατά είναι ο κόσμος, προσπαθούμε απλά να το αποκρύψουμε μέχρι να κάνει την αναγκαστική βουτιά στον βόθρο. Με τον καιρό καταλαβαίνεις πως θέμα προετοιμασίας έτσι κι αλλιώς δεν τίθεται, κανείς δεν είναι έτοιμος για τόσο σκατό. 1
forgotten Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 ως πρωην εκπαιδευτικος θελω να τονισω οτι δεν γινεται να βαζεις τα παιδια σε ενα πλαισιο κονφορμισμου και να περιμενεις οτι θα βγουν φυσιολογικα στη κοινωνια ,τα παραμυθια ειναι εντεταγμενα στο σταδιο του διδαγματος δεν γινεται να λες αχ ειναι τρομακτικο το σταματω ,μετεπειτα στη ζωη τι θα πουν τα παιδια? ως παιδι που εζησα σε περιβαλλον οπου ολα μου εδειχναν ωραια και καλα αν και διαβαζα παραμυθια αντμεπωπισα δυσκολιες προσαρμογης γιατι δεν ηξερα την πραγματικοτητα . κοινως αν περιμενεις οτι με το να προστατευεις το παιδι απο εξωτερικα ερεθισματα ως εφηβο το βοηθας κανεις λαθος.... 3
ADHD Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ο peter pan μιας που πιάσαμε και το θέμα ισχυει οτι ειναι angel of death και απλα παει τα παιδακια στον παραδεισο η αστικος μυθος?? Παντως βγαζει νοημα, "neverland" τα παιδάκια δεν μεγαλώνουν ποτε etc..
jmirko15 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Γιατί δεν αρχίζεις με το να βγάλεις τον Διάκο από τα σχολεία; Περισσότερο κακό κάνει, η πρώτη εικόνα που έχουν για τους Τούρκους τα παιδιά καθορίζει μια ολόκληρη θέση για την εξωτερική πολιτική σε ολόκληρη την ζωή τους να πούμε. Μου συγκρίνεις παραμύθια με ιστορία; Είσαι σοβαρός; Και τι θες να μαθαίνουν; Ότι στη Σμύρνη είχε "συνωστισμό"; 1
MT60RS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 ως πρωην εκπαιδευτικος θελω να τονισω οτι δεν γινεται να βαζεις τα παιδια σε ενα πλαισιο κονφορμισμου και να περιμενεις οτι θα βγουν φυσιολογικα στη κοινωνια ,τα παραμυθια ειναι εντεταγμενα στο σταδιο του διδαγματος δεν γινεται να λες αχ ειναι τρομακτικο το σταματω ,μετεπειτα στη ζωη τι θα πουν τα παιδια? ως παιδι που εζησα σε περιβαλλον οπου ολα μου εδειχναν ωραια και καλα αν και διαβαζα παραμυθια αντμεπωπισα δυσκολιες προσαρμογης γιατι δεν ηξερα την πραγματικοτητα . κοινως αν περιμενεις οτι με το να προστατευεις το παιδι απο εξωτερικα ερεθισματα ως εφηβο το βοηθας κανεις λαθος.... πρεπει ομως να του μαθεις σιγα σιγα να φιλτραρει και να μαθει να κρινει τι ειναι καλο/λαθος
forgotten Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Αυτό το έχει πει κι ο Στηβεν Φραη οτι έχει να κάνει με πράξεις αγάπης και αναπαραγωγής, γεννητικά όργανα κλπ είναι συνήθως βρισιά, χυδαιότητα, στόχος λογοκρισίας κλπ ενώ λέξεις όπως σκοτώνω, φόνος, αποκεφαλίζω, μαχαιρώνω δεν θεωρούνται καν χυδαίες. Γιατί δεν αρχίζεις με το να βγάλεις τον Διάκο από τα σχολεία; Περισσότερο κακό κάνει, η πρώτη εικόνα που έχουν για τους Τούρκους τα παιδιά καθορίζει μια ολόκληρη θέση για την εξωτερική πολιτική σε ολόκληρη την ζωή τους να πούμε. θελει να σου πω γιατι ? γιατι το 74 εν ψυχρω σκοτωσανε αιχμαλωτους πολεμου αγνοουμενους αν εχεις ακουστα που ακομα βρισκουν τα κοκαλλα τους σε ομαδικους ταφους ,γιατι βιασανε γυναικες γιατι δεν σταματησαν σε τττ παρα την ανακωχη,τοσες νωπες οι μνημες και ανατριχαζω με ετσι αναφορες,οταν ο πατερας μου πολεμησε το 74 και εχασε την γιαγια του δεν θα περιμενε κανεις να τα σβησουμε σαν να ειναι η ιστορια παραμυθι.... 1
MT60RS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μου συγκρίνεις παραμύθια με ιστορία; Είσαι σοβαρός; Και τι θες να μαθαίνουν; Ότι στη Σμύρνη είχε "συνωστισμό"; η "Ιστορια" ως σχολικο μαθημα δεν διαφερει και πολυ απο τα παραμυθια 1
adi32 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Την ιστορια ετσι κι αλλιως πρεπει να τη μαθουν τα (μεγαλα) παιδια Τα 2-3 ετων να βλεπουν κινουμενα σχεδια με σκοτωμους που ωφελει ?
forgotten Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Την ιστορια ετσι κι αλλιως πρεπει να τη μαθουν τα (μεγαλα) παιδια Τα 2-3 ετων να βλεπουν κινουμενα σχεδια με σκοτωμους που ωφελει ? ανοιξε την τηλεοραση και μην κρυβεσαι πισω απο το δακτλυο σου η "Ιστορια" ως σχολικο μαθημα δεν διαφερει και πολυ απο τα παραμυθια φιλε μου εισαι τραγικα λαθος η ιστορια ειναι ιστορια γιατι ετσι την κατεγραψαν ανεξαρτητοι συγραφεις πχ στο πανεπιστημιο καναμε ιστορια απο κειμενο ρωσσου παρα απο ελληνα με στοιχεια και ντοκουμεντα που εδειχνε τι εγινε,αν τολμας αμφισβητησε τα ιστορικα ντοκουμεντα και δει τα προσφατα 1974 οχι τπτ αλλο αλλα ο πατερας μου ζει ακομα....
MT60RS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) θελει να σου πω γιατι ? γιατι το 74 εν ψυχρω σκοτωσανε αιχμαλωτους πολεμου αγνοουμενους αν εχεις ακουστα που ακομα βρισκουν τα κοκαλλα τους σε ομαδικους ταφους ,γιατι βιασανε γυναικες γιατι δεν σταματησαν σε τττ παρα την ανακωχη,τοσες νωπες οι μνημες και ανατριχαζω με ετσι αναφορες,οταν ο πατερας μου πολεμησε το 74 και εχασε την γιαγια του δεν θα περιμενε κανεις να τα σβησουμε σαν να ειναι η ιστορια παραμυθι.... δεν εχει διαφορα να του πεις "οι Χ κανανε αυτα", με το να του πεις "καποιοι απο τους Χ, που ητανε ΧΨ, κανανε αυτα, και η ιστορια εγινε γιατι βοηθησαν οι Ζ. Αλλα οι καλοι Χ, ξερουν οτι οι [ΧΨ] κανανε λαθος";; φιλε μου εισαι τραγικα λαθος η ιστορια ειναι ιστορια γιατι ετσι την κατεγραψαν ανεξαρτητοι συγραφεις πχ στο πανεπιστημιο καναμε ιστορια απο κειμενο ρωσσου παρα απο ελληνα με στοιχεια και ντοκουμεντα που εδειχνε τι εγινε,αν τολμας αμφισβητησε τα ιστορικα ντοκουμεντα και δει τα προσφατα 1974 οχι τπτ αλλο αλλα ο πατερας μου ζει ακομα.... ο πατερας σου ετσι οπως τα βιωσε, και με αυτα που ηξερε σφαιρικα, ειναι λογικο να εχει τετοια αποψη Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2015 από MT60RS
forgotten Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 δεν εχει διαφορα να του πεις "οι Χ" κανανε αυτα, με το να του πεις "καποιοι απο τους Χ, που ητανε Ψ, κανανε αυτα, και η ιστορια εγινε γιατι βοηθησαν οι Ζ. Αλλα οι καλοι Χ, ξερουν οτι οι [ΧΨ] κανανε λαθος";; εισαι οικτρος ... η ζωη δεν ειναι χ και ψ ειναι ατομα. ειναι ο πατερας σου ειναι ο αδερφος σου δεν ειναι αριθμοι ουτε συνισταμενες... δεν εχει διαφορα να του πεις "οι Χ" κανανε αυτα, με το να του πεις "καποιοι απο τους Χ, που ητανε Ψ, κανανε αυτα, και η ιστορια εγινε γιατι βοηθησαν οι Ζ. Αλλα οι καλοι Χ, ξερουν οτι οι [ΧΨ] κανανε λαθος";; ο πατερας σου ετσι οπως τα βιωσε, και με αυτα που ηξερε σφαιρικα, ειναι λογικο να εχει τετοια αποψη διδακτορικος ο πατερας μου με δυο πτυχια μεταπτυχιακο και διδακτορικο σε αγγλικο πανεπιστημιο ,αν θεωρεις οτι η ζωη του ηταν παραμθι και οτι δεν τα ειδε ολα σφαιρκα ειναι απλα αστειο... δεν επιθυμουσα να πω τι εχει και τι δεν αλλα με ατακες ετσι στυλ λυπαμαι που καταφευγω στα προσοντα
arxaggelos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 κατα καιρούς άκουγα οτι το "σούβλισμα" ήταν βιασμός... στέκει κάτι τέτοιο η με τρολαρανε ? Ο Βλαδ (Δράκουλας) πάντως τους σούβλιζε από την γνωστή οπή, κανονικά και με το νόμο (τον δικό του νόμο). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα