Προς το περιεχόμενο

Vero vs Turbo X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα.

Είμαι λίγο προ της αγοράς ενός φθηνού tablet για τα παιδιά.

Βρίσκομαι ανάμεσα στις εξής επιλογές

1. Vero A8835

2. Turbo X Strike III (το είδα ζωντανά τις προάλλες και μου άρεσε πάρα πολύ για τα λεφτά του)

Τα δύο tablets αυτά, είναι ολόιδια, πλην του ότι το vero έχει οθόνη IPS.

Τι σημαίνει αυτό? Ποιο είναι το υπερ μιας τέτοιας οθόνης? 

Απλά προστατεύει από γρατζουνιές? Ή μήπως προσφέρει θέα από όλες τις γωνίες?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Για το πρώτο διάβασα χάλια κριτικές...

τα turbo-x σχεδόν όλα μην πω όλα, ,δεν έχουν play store! Σημαντικό κομμάτι αυτό για μια αγορά android tablet!!!

edit: το τσέκαρα δεν έχει σίγουρα play store.

Για μένα δεν αξίζουν και τα δυο.

Τεράστια η διαφορά οθόνης με IPS και μιας TFT προφανώς; .

Καλή θέαση  σε κάθε γωνία, καλύτερος φωτισμός και εικόνα (ips).

Δημοσ.

Πήγα το σάββατο πρωί στο πλαίσιο, και ρώτησα για το playstore και μου είπαν ότι με την αγορά, περνάς από το τεχνικό τμήμα και στο εγκαθιστούν δωρεάν. Αλλάζει κάπως η άποψή σου σχετικά?

Για το πρώτο διάβασα χάλια κριτικές...

τα turbo-x σχεδόν όλα μην πω όλα, ,δεν έχουν play store! Σημαντικό κομμάτι αυτό για μια αγορά android tablet!!!

edit: το τσέκαρα δεν έχει σίγουρα play store.

Για μένα δεν αξίζουν και τα δυο.

Τεράστια η διαφορά οθόνης με IPS και μιας TFT προφανώς; .

Καλή θέαση  σε κάθε γωνία, καλύτερος φωτισμός και εικόνα (ips).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα.για μενα αφου βλεπω οτι κινεισαι γυρω στα 70 ευρω παρε με κλειστα ματια αυτο εδω αν το εχουν ακομα διαθεσιμο σε καποια καταστηματα τους 

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=69457&selectedCategoryId=2361

εχει μεσα στη συσκευασια και ζελατινα για να του βαλεις!!!! και θηκη  μαλακή βελούδινη πουγκι μαυρο!!!!!!!!!!!!!

εχει playstore  και ειναι  και  8αρι!!!!!!!!!!  

ΕΧΕΙ 2 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ διπύρηνο επεξεργαστη 1,5GHZ ----1GB RAM ---camera 2mp με 3 + 0,3 μπροστά(δε βγαζει φυσικα καλες φωτο- στις τιμες αυτες δε βγαζουν....)διαστασεις 15χ20 cm ειναι το ταμπλετ!

Επεξ/σία από Athens44
Δημοσ.

Ναι, καλό θα ήταν να έχει 8άρα οθόνη, μιας και το 7άρι πλησιάζει σε "κινητές" διαστάσεις και δεν θα το ήθελα....

Το nextbook δεν το ξέρω καθόλου....είναι τόσο καλό?

Δημοσ.

Πήγα το σάββατο πρωί στο πλαίσιο, και ρώτησα για το playstore και μου είπαν ότι με την αγορά, περνάς από το τεχνικό τμήμα και στο εγκαθιστούν δωρεάν. Αλλάζει κάπως η άποψή σου σχετικά?

Να καταλάβεις ότι επίσημα δεν έχει άδεια για play store, αυτό που θα κάνουν ειναι να σε διευκολύνουν... θεωρώ ότι θα έπρεπε να σκεφτείς κάποιο με 4 πυρήνες ίσως, αλλά δεν είμαι υπερ του να θυσιάσεις 1''  γιατί  είχα 7αρι και έχω τώρα 8αρι, κάνει την διαφορά τελικά!

Το nextbook δεν το ξέρω ούτε και εγώ. το Λενοβο που είπε το παιδί παραπάνω είναι καλό αλλά 7ιντσο.

Σου προτείνω λίγη παραπάνω έρευνα πριν καταλήξεις.

Δημοσ.

εμενα μου αρεσε πολυ το nextbook ευχαριστως θα το ξανα επαιρνα! 

Εχει IPS οθόνη; Είναι καλό κάτω από τον ήλιο? βλεπεις καλά από ολες τις οπτικές γωνίες? Μόνο jelly bean εχει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ips οχι  φωτεινοτητα καλη θα ελεγα ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ

ΣΕ ΗΛΙΟ ΔΕ ΔΟΚΙΜΑΣΑ   πρεπει να ειχε 4,1,2 android

εγω ημουν ευχαριστημενος οσο το ειχα 

σε τιμη καινουργιου εδω ελλαδα και  8"  και με  70€ δε νομιζω να βρεις καλυτερο!

Επεξ/σία από Athens44
Δημοσ.

ips οχι  φωτεινοτητα καλη θα ελεγα ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ

ΣΕ ΗΛΙΟ ΔΕ ΔΟΚΙΜΑΣΑ   πρεπει να ειχε 4,1,2 android

να εδω δες εικονες  και απο το κουτι του εξω να παρεις καμιά ιδέα! 

http://www.insomnia.gr/classifieds/tablets/varioustablets/377860-tablet-black-color-%CE%BC%CE%B5-playstore-nextbook-8-2-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B1%CF%82-69%E2%82%AC-sd-%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B1%CF%82-540-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-40%E2%82%AC/

εγω ημουν ευχαριστημενος οσο το ειχα 

σε τιμη καινουργιου εδω ελλαδα και  8"  και με  70€ δε νομιζω να βρεις καλυτερο!

Τι να πω...

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου.

Θα εξετάσω τις επιλογές μου, και θα επανέλθω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρακαλώ! αν το έχουν ακόμα τσίμπα το! και ενσωματωμενη και η εφαρμογη  FACEBOOK- google earh κτλ και ελληνικο βιβλαρακι πολυσελιδο!!!!!!!!!! (πρεπει να εγραφε και σε αυτοκολλητο απεξω στο κουτι και service νομιζω αττικη καπου

Επεξ/σία από Athens44
Δημοσ.

παρακαλώ! αν το έχουν ακόμα τσίμπα το! και ενσωματωμενη και η εφαρμογη  FACEBOOK- google earh κτλ και ελληνικο βιβλαρακι πολυσελιδο!!!!!!!!!! (πρεπει να εγραφε και σε αυτοκολλητο απεξω στο κουτι και service νομιζω αττικη καπου

Πολλοί θα με λιδορήσουν για αυτό που θα πω, αλλά εγώ θα το πω. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα προιόντα του πλαισίου. Και εξηγούμαι...

1. Λάπτοπ ο αδερφός μου. Εδώ και 5 χρόνια απλά άψογο και μια χαρά!

2. Λάπτοπ ο πατέρας μου. Εδώ και 5 χρόνια απλά άψογο και μια χαρά.

Όταν χρειάστηκε έστω και το παραμικρό προς παρακολούθηση, μου άρεσε η αντιμετώπιση..."φέρτο και σε 4 ώρες το παίρνεις πίσω"...

Νιώθω και μια σιγουριά όταν το service είναι ελληνικό και τόσο σύντομο! Με τα υπόλοιπα, νιώθω μια μη-οικειότητα σχετικά με τις εγγυήσεις...ξέρετε τώρα....να το φέρεις...να το δούμε...να το στείλουμε εξωτερικό....και βλέπουμε....τουλάχιστον στο πλαίσιο έχω τύχει και σε περιπτώσεις αλλαγής του προιόντος με καινούριο!

Δημοσ.

Γιατί να πας σε 2πυρηνο; Τέλος πάντων, εσύ ξέρεις καλύτερα. Αφού θες turbo-x τότε αγόρασε ότι σου αρέσει εσενα περισσότερο.

Πάντως, διαβάζω σχόλια που το έχουν αγοράσει και λένε ότι δεν έχει play store, δεν μπορώ να καταλάβω πως σου το είπαν και αν ισχύει. Να το ξεκαθαρίσεις ίσως για να είσαι σίγουρος.

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-Strike-III-7-85-White-A785F.htm

Με λίγα λεφτά παραπάνω εφόσον θες τυρμπο είναι και αυτό--.>http://www.skroutz.gr/s/5853212/Turbo-X-Coral-8-8GB.html

Δημοσ.

Γιατί να πας σε 2πυρηνο; Τέλος πάντων, εσύ ξέρεις καλύτερα. Αφού θες turbo-x τότε αγόρασε ότι σου αρέσει εσενα περισσότερο.

Πάντως, διαβάζω σχόλια που το έχουν αγοράσει και λένε ότι δεν έχει play store, δεν μπορώ να καταλάβω πως σου το είπαν και αν ισχύει. Να το ξεκαθαρίσεις ίσως για να είσαι σίγουρος.

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-Strike-III-7-85-White-A785F.htm

Με λίγα λεφτά παραπάνω εφόσον θες τυρμπο είναι και αυτό--.>http://www.skroutz.gr/s/5853212/Turbo-X-Coral-8-8GB.html

Έχεις δίκιο σε αυτό που λές....πρόκειται όμως για δώρο, οπότε δεν μπορώ δυστυχώς στον άλλον να του πω να ανεβάσει το budget του. Και δυστυχώς οι εποχές είναι τόσο δύσκολες που ούτε εγώ έχω το 20άρι να δώσω παραπάνω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...