Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παραγγελλα συνεχως απο αυτο το site ,μπορει να εδωσα και χιλια ευρω σε εξαρτηματα και με απογοητευση μου ανακαλυψα οτι σε περιπτωση προβληματος ειναι δυσκινητοι και αδικαιολογητοι.

παραγγειλα ενα εξαρτημα και παραλαβα αδειο κουτι,ομολογουμενος αργησε περισοτερο απο αλλες φορες να φυγει απο γερμανια αλλα δεν υποπτευθηκα κατι  ,εστειλα αμεσα την ιδια μερα email στην εταιρια ,μου απαντησαν μετα απο 8 μερες οτι πρεπει να παω στο ταχυδρομειο να παρω αποδειξη οτι ηρθε αδειο.στο ταχυδρομειο μου ειπαν οτι δεν τιθεται ετσι θεμα λογω αρκετων μερων μετα και οτι δεν θα μπορουσαν να το κανουν αυτο εκτος και αν ανοιγα το κουτι παρουσια υπαλληλου,αναγκαστικα λοιπον παω σε paypal claim τι γινεται στη προκειμενη?

οσο για το καταστημα τους με εχασαν απο πελατη γιατι και ο τροπος και οι κινησεις τους φανερωνουν οτι προτιμουν να με αφησουν χωρις το εξαρτημα που παραγγειλα και να κρατησουν τα λεφτα.

Δημοσ.

ακομα μια φορα η γελοιοτητα τους στο επακρο μου λενε οτι δεν μπορουν ουτε να μου στειλουν το αντικειμενο ξανα ουτε να μου επιστρεψουν λεφτα διοτι δεν εχει βεβαιωση οτι δεν παραλαβα τπτ απο το ταχυδρομειο ,το κανα escalate και ελπιζω το paypal να μου επιστρεψει τα λεφτα ,οπως και να χει ξανα απο αυτους με τπτ προτιμω να δωσω 10-20 ευρω περισοτερα στο αμαζον και να χω υποστηριξη σε προβληματα ...

Δημοσ.

Επειδη μεγαλοπρεπα εχασα 103 ευρω προτεινω να μην τους εμπιστευεσται, αν και αγορασα πολλες φορες απο αυτους αν γινει κατι λαθος προτιμουν να χασουν τον πελατη ,οσο για το paypal απλα τραγικο ,το μονο που ηθελε συνεχεια ηταν να του φαξαρω δηλωση απο αστυνομια οτι παρελαβα αδειο κουτι , ο  αξιωματικος μονο που δεν γελουσε οταν τον ρωτησα και ηθελε και βεβαιωση απο ταχυδρομειο ,το οποιο δεν εδινε λογω 7 ημερων μετα. Η Ιστοσελιδα τους εχει το χειροτερο support ever 7  μερες delay και στο τελος απαθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...