Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Έχω βάλει μία παραγγελία στο γερμανικό amazon από τις 27 Φεβρουαρίου 2015. Ήταν δύο items, αυτό και αυτό. Δεν έχω βάλει ξανά παραγγελία στο γερμανικό amazon, το έκανα μόνο και μόνο επειδή έληγε ένα discount coupon των 10 ευρώ που μου είχαν στείλει και είπα να το εξαργυρώσω με αυτά τα δύο προϊόντα τα οποία ούτως ή άλλως θα αγόραζα. Τα προϊόντα τη στιγμή της παραγγελίας ήταν in stock αμφότερα, ενώ και τα δύο αποστέλλονταν από το Prime. Στο μεταξύ το σάιτ γράφει ότι στις 16 Μαρτίου θα παραλαμβάνα. Ωστόσο, η εικόνα που παρουσιάζει η παραγγελία μου σήμερα, δυόμιση εβδομάδες μετά είναι αυτή:

amazon_de.jpg

Έχει κανείς εμπειρία από το γερμανικό amazon; Είναι τόσο σπάσιμο νεύρων; Στο αγγλικό και στο ισπανικό amazon ποτέ δεν έχουν κάνει πάνω από δέκα -ημερολογιακές- μέρες να μου έρθουν πράγματα. Στο γερμανικό τι παίζει; Θέλουν να βγάλουν το άχτι τους πάνω μου επειδή είμαι Έλληνας;

Δημοσ.

Και από το αγγλικό μου έχει τύχει να πέσει λίγες μέρες έξω η εκτιμώμενη ημερομηνία. Αν θες περίμενε ως το τέλος της εβδομάδας και μετά επικοινώνησε μαζί τους. Θα σου ξαναστείλουν

Δημοσ.

Από τα Amazon δεν πρόκειται να χάσεις τα λεφτά σου.

Όπως βλέπεις το δέμα έρχεται οδικώς και θέλει κάποιες μέρες να φτάσει στην Ελλάδα.

Υπομονή, άλλωστε, σήμερα έχουμε 16/3

• Moderators
Δημοσ.

Από τα Amazon δεν πρόκειται να χάσεις τα λεφτά σου.

Όπως βλέπεις το δέμα έρχεται οδικώς και θέλει κάποιες μέρες να φτάσει στην Ελλάδα.

Υπομονή, άλλωστε, σήμερα έχουμε 16/3

Το ξέρω ότι δεν πρόκειται να χάσω τα λεφτά μου, έχω παραγγείλει εκατοντάδες φορές από το amazon, δεν είναι εκεί το πρόβλημά μου. Το πρόβλημά μου είναι:

α) Όταν παραγγέλνω από amazon.co.uk στέλνουν την παραγγελία στη Γερμανία και έρχεται μετά σε εμένα μέσω GLS. Τώρα που παράγγειλα από Γερμανία, η παραγγελία περνάει πρώτα από την Αγγλία (Surrey); Εντελώς άκυρο πιστεύω.

β) Ένας από τους βασικούς λόγους που δεν παραγγέλνω από Αμερική ή/και Κίνα είναι ότι βαριέμαι να περιμένω 3-4 βδομάδες να μου έρθει η παραγγελία. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι το ίδιο θα γινόταν και με το γερμανικό amazon.

Δημοσ.

Μάλλον δεν πρόσεξες ότι ο πωλητής βρίσκεται στην Αγγλία και, φυσικά, το στέλνει από εκεί

Detailed Seller Information

• Business Name: Metal Beat Ltd
  • Type of business: limited
  • Trade Registration Number: 5932719
  • VAT ID: DE280054105
  • Company representatives: Lee Hillier
  • Phone: 00448456520902
  • Customer Service Address:
    • Unit 2, Wolfe Close, Parkgate Industrial Estate
    • Knutsford
    • Cheshire
    • WA16 8XJ
    • GB
  • Business Address:
    • Unit 2, Wolfe Close
    • Parkgate Industrial Estate
    • Knutsford
    • Cheshire
    • WA16 8XJ
    • GB

Edit

και αν έψαχνες λίγο περισσότερο, θα το έβρισκες στο γαλλικό με 21,32+6,99=28,31 ευρώ από 29,54 που το χρεώνει το γερμανικό.

• Moderators
Δημοσ.
Edit

και αν έψαχνες λίγο περισσότερο, θα το έβρισκες στο γαλλικό με 21,32+6,99=28,31 ευρώ από 29,54 που το χρεώνει το γερμανικό.

Μάλλον δεν πρόσεξες το σημείο όπου αναφέρω ότι είχα κουπόνι από το amazon.de. :)

Επίσης δεν γνωρίζεις ότι για να ήταν ενεργό το κουπόνι έπρεπε να συμπληρώσω 50 ευρώ συνολικής παραγγελίας και μαζί με το γεγονός ότι o VAT εκπίπτει από τις αγορές μου, έπρεπε να κάνω την παραγγελία έτσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...