Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γνωστή εταιρεία ωρολογοποιία Breitling παρουσίασε τον πρώτο της… έξυπνο χρονογράφο, δηλαδή... περίπου.Το B55 Connected δεν διαθέτει ένα σωρό εφαρμογές όπως το Apple Watch ή τα έξυπνα ρολόγια με Android Wear, ενώ δεν διαθέτει και οθόνη αφής ή πλήκτρα αφής. Οπότε θα λέγαμε ότι το B55 Connected είναι περισσότερο ένας σύγχρονος κλασικός χρονογράφος παρά ένα έξυπνο ρολόϊ.

 

Η εταιρεία ήθελε να διατηρήσει το στοιχείο της απλότητας στον χρονογράφο της και έτσι τα περισσότερα χειριστήρια και λειτουργίες βρίσκονται στην εφαρμογή για smartphones που έχει δημιουργήσει. Χρησιμοποιώντας συνδεσιμότητα Bluetooth LE, το ρολόϊ μπορεί και συγχρονίζεται με την εφαρμογή της Breitling και όλες οι ρυθμίσεις –όπως η ρύθμιση της ώρας, της ημερομηνίας ή του ξυπνητηριού – μπορούν να οριστούν από το σχετικό app.

 

Ο χρήστης επίσης μπορεί να ορίσει έως δύο υπενθυμίσεις, πέρα από το ξυπνητήρι και εδώ είναι που τελειώνουν και οι… έξυπνες λειτουργίες, αφού το ρολόϊ δεν μπορεί να δείξει ειδοποιήσεις, να κάνει κλήσεις ή να διαβάζει emails.

Όπως αναφέραμε, η απλότητα ήταν “ηθελημένη” αφού όπως δηλώνει η εταιρεία “ο χρονογράφος παραμένει ο απόλυτος κυρίαρχος” και πως κάποιες λειτουργίες υπάρχουν απλώς για να βελτιστοποιήσουν την χρηστικότητα.

 

 

Link.png Site: SlashGear

Δημοσ.

καλα το βιντεακι ειναι λες και παρουσιάζουν την πανοπλία του ironman, σε καποια φαση ξεχασα πως εδειχναν ρολοι

 

πιστευω πως θα επρεπε να βαλουν 1-2 πραγματα παραπανω, οπως το να σηκώνεις κλήσεις πχ

 

πολυ καλη προσέγγιση παντος, οχι τελεια ομως, για μενα το kairos ειναι ακομα το top.

  • Like 4
Δημοσ.

Γνωριζουμε τιμη ή ποτε βγαινει ? :-D

 

Aμα ειναι εντος budget , βρηκα δωρακι για τον εαυτο μου...... :-)

Δημοσ.

Εγώ λέω να στέλνει και την ώρα στο κινητό σου να την βλέπεις από εκεί. Να μην χρειάζεται να κοιτάς το ρολόι. Έτσι θα έχεις έξυπνο κινητό :)

  • Like 6
Δημοσ.

Γνωριζουμε τιμη ή ποτε βγαινει ? :-D

 

Aμα ειναι εντος budget , βρηκα δωρακι για τον εαυτο μου...... :-)

 

Μη δεις Breitling, Omega, TH εσύ να τρέξεις. 

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ένα TH Monaco με smart ιδιότητες θα μου έκαναν τα σάλια να τρέχουν...

Δημοσ.

Θυμίζει πάντως το αντίστοιχο Citizen proximity, που το είδα από κοντά και ήταν καλούλι. Περίμενα κάτι παραπάνω σε θέμα design. 

  • Like 1
Δημοσ.

σιγα τα αυγα....η casio εχει βγαλει ποιο μπροστα το EQB500 και σε πολυ καλυτερη εκδοση και ειναι και tough solar.

  • Like 3
Δημοσ.

Γενικά νομίζω ότι οι μεγάλοι ωρολογοποιοί έχουν πάθει ένα μικρό σοκ από τα smartwatch. Ότι έπαθε η hasselblad με τις ψηφιακές. Πιστεύουν ότι θα χάσουν το μεγάλο κοινό αν δεν ακολουθήσουν τη μόδα. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να παντρέψεις εύκολα διαχρονικότητα και τεχνολογία. Θέλω να πω δύσκολα θα δούμε grand compilation ρολόι με touchscreen. 

  • Like 3
Δημοσ.

Εγώ λέω να στέλνει και την ώρα στο κινητό σου να την βλέπεις από εκεί. Να μην χρειάζεται να κοιτάς το ρολόι. Έτσι θα έχεις έξυπνο κινητό  :)

 

Λες ? καλη πατεντα..... :P

 

Συνηθως την βλεπω απο τα γυαλια μου a.k.a Google Glasses... :)

 

Λετε να ακολουθησουν και αλλες εταιριες αυτο τον δρομο ? ( Omega, Constantin, TH κλπ)

 

Kαι η MontBlanc (με λουρακι αρχικα) αλλα εχει πιασει το νοημα..... :-D

 

http://www.dezeen.com/2015/01/02/montblanc-e-strap-luxury-smartwatch-strap/

Δημοσ.

Ναι σίγουρα αλλά είναι όπως είπα ασυμβατοι δρόμοι. Ίσως με κάποιο smart part που να αλλάζει να έχει νόημα. Κρατάς το κομμάτι που είναι για πάντα αλλάζεις τη μπακατελα κάθε 3 χρόνια

  • Like 1
Δημοσ.

Οι μεγάλοι ωρολογοποιοί ασχολούντε χρόνια με την υψηλή ωρολογοποιία απο την ίδρυση τους μέχρι τώρα. H omega η rolex η tag κλπ. ΔΕΝ κάνουν υψηλή ωρολογοποιία (εκτός απο κάποια κομμάτια πιστέυω).  Εταιρίες όπως patek, ulysse nardin,lange κλπ. δεν πάθαν ποτέ σόκ απο εταιρίες όπως citizen,casio,seiko που έφεραν αρκετές ψηφιακές λειτουργίες (solar,eco drive,atomic time keeping κλπ.) στα κλασικά ρολόγια χειρός πολύ απλά επειδή δεν απευθήνονται στο ίδιο κοινό και στην ίδια τσέπη. Εν κατακλείδι πιστεύω πώς τέτοιες εταιρίες με τόνους διαφημίσεων και ambasadors που κάνουν στροφή από αξιόλογα ρολόγια σε ρολόγια τέτοιου είδους έχουν υπόψη οτι χάνουν ενα μεγάλο κοινό ορολογόφιλων στον βώμο του κέρδους.

  • Like 1
Δημοσ.

Χαλια η παρουσίαση. Πολυ εφε για το τπτ. Και η μουσικη λες και ειναι καμια υπερπαραγωγη. Μονο ποπ κορνο και κοκα κολα που δεν ειχα

Δημοσ.

Μπράβο, άλλο ένα ρολόι που θα κοστίζει όσο ένα νεφρό για να έχουν κάτι να μας τρίψουν στα μούτρα οι ματσό. Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί να θέλω να συνδέσω το χρονόμετρο με το smartphone!!!

Και για να γκρινιάξω ακόμη λίγο, η Breitling είναι συνυφασμένη με τα αεροπλάνα και τους πιλότους. Αν θα ήθελα ένα ρολόι στο αεροπλάνο για ώρα ανάγκης θα προτιμούσα κάποιο της Garmin ή της SUUNTO με GPS για ευνόητους λόγους και όχι ένα χρονόμετρο για να μετρήσω σε πόσο χρόνο θα φουντάρω.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...