Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

πολυ καλη προσέγγιση παντος, οχι τελεια ομως, για μενα το kairos ειναι ακομα το top.

Είναι top μόνο στα χαρτιά για την ώρα όμως! Ωραία τα videos στο site αλλά είναι όλα digital και σε κανένα πλάνο δεν εμφανίζεται το ίδιο το ρολόι σε πραγματικές συνθήκες. Και το λένε και οι ίδιοι πως το οπτικο αποτέλεσμα της οθόνης ΔΕΝ είναι αυτό που εμφανίζεται στα videos της παρουσίασης...

• Like 1
Δημοσ.

Μπράβο, άλλο ένα ρολόι που θα κοστίζει όσο ένα νεφρό για να έχουν κάτι να μας τρίψουν στα μούτρα οι ματσό. Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί να θέλω να συνδέσω το χρονόμετρο με το smartphone!!!

Και για να γκρινιάξω ακόμη λίγο, η Breitling είναι συνυφασμένη με τα αεροπλάνα και τους πιλότους. Αν θα ήθελα ένα ρολόι στο αεροπλάνο για ώρα ανάγκης θα προτιμούσα κάποιο της Garmin ή της SUUNTO με GPS για ευνόητους λόγους και όχι ένα χρονόμετρο για να μετρήσω σε πόσο χρόνο θα φουντάρω.

Η Breitling έχει στην γκάμα της εδώ και αρκετά χρόνια το...κάτσε-λίγο-το-γκουγκλάρω-γιατί-δεν-το-θυμάμαι-και-έχω-χρόνια-να-ασχοληθώ-με-τα-ρολόγια...

α,να μπράβο, το Εmergency. Αυτό και αν είναι χρήσιμο.

Δυστυχώς δεν μου λέει και πολλά το συγκεκριμένο ρολόι, όπως και τα περισσότερα της Breitling. ΑΝ ήμουν πιλότος και ΑΝ ήθελα να πουλήσω μούρη με ένα τέτοιο ρολόι, θα προτιμούσα κάποιο από τα πολύ δυνατά και πολύ φθηνότερα Citizen Skyhawk ή, αν μπορούσα, το κορυφαίο Omega Speedmaster Skywalk X-33,αχ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...