Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά καλησπέρα έχω σκοπό να αγοράσω μια κάρτα γραφικών από το ebay δυστυχώς όμως κάτι δεν πάει καλά με την διεύθυνση αποστολής να κοιτάξτε και στα screenshoot.... και τι ακριβός πληκτρολογώ στο state.... επειδή δεν έχω ξανά αγοράσει από το ebay δεν ξέρω τι ακριβός πληκτρολογώ εκεί μέσα (διεύθυνση Τ.Κ.) τι ακριβός;;; ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΤΙ ΒΟΉΘΕΙΑ ΣΑΣ ! ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟ ΚΟΥΤΆΚΙ STATE ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΥΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ... ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΤΕΕΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα θέλει με αγγλικούς χαρακτήρες.

Σβήσε τα στοιχεία σου απο τις φώτο.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.

δεν ειμαι βλακας να βαλω τα πραγματηκα ;)

Δημοσ.

οπ παλη εσυ..... εσυ με ειχες βοηθησει και εδω..... http://www.insomnia.gr/topic/562896-ταιριαζουν-τα-κομματια-μεταξυ-τους/?p=53869344thanks :) δηλαδη να γραψω το Giannhs ετσι???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ioannis θα βάλεις στο όνομα, Chios ή όπου αλλού μένεις στο state ή και κενό να το αφήσεις νομίζω δεν είναι υποχρεωτικό.Έτσι και αλλιώς τα ελτά καταλαβαίνουν την περιοχή με τον Τ.Κ.

Θα τσιμπήσεις την 280 τελικά ε; Ωραίος.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.

Chios ή όπου αλλού μένεις.Έτσι και αλλιώς τα ελτά καταλαβαίνουν την περιοχή με τον Τ.Κ.

Χίο μένω αλλά αυτο το βάζω σκετω μονο Χίος ή και κατι αλλο γιατι το χιοw το εβαλα και στο city

Δημοσ.

Ioannis θα βάλεις στο όνομα, Chios ή όπου αλλού μένεις στο state ή και κενό να το αφήσεις νομίζω δεν είναι υποχρεωτικό.Έτσι και αλλιώς τα ελτά καταλαβαίνουν την περιοχή με τον Τ.Κ.

Θα τσιμπήσεις την 280 τελικά ε; Ωραίος.

ok ευχαριστω αλλα επειδή με λένε γιωργο να βάλω γεωργιος; ναι  την 280 γιατι στο ebay την εχουν στην τιμη της 270 απο skoutz ειναι (165€) και στο ebay η 280 (170€) ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ok ευχαριστω αλλα επειδή με λένε γιωργο να βάλω γεωργιος;

Ε λογικά.

Χίο μένω αλλά αυτο το βάζω σκετω μονο Χίος ή και κατι αλλο γιατι το χιοw το εβαλα και στο city

Βάλε το χωριό σου τότε αλλά σου είπα αυτά δεν τα κοιτάνε τα ελτά οπότε δεν έχει σημασία.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.

δεν ειμαι βλακας να βαλω τα πραγματηκα ;)

Βλακας μπορει να μην εισαι γιατι κάλυψες τον εαυτο σου, αλλα το τλφ που έβαλες ειναι υπαρκτό και θα την πληρώσει κάποιος αλλος χωρίς λογο

• 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...