Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Καπνίζω εδώ και 3 χρόνια εργαστηριακά τσιγάρα και λόγω οικονομικής στενότητας θέλω να το αλλάξω σε καπνό. Προτιμώ κάτι σχετικά βαρύ (προτιμήσεις σε εργαστηριακά: καρέλια χρυσή, καρέλια άφιλτρο, καρέλια φίλτρο και κάμελ φίλτρο) Ακούω προτάσεις από προσωπικές εμπειρίες!

Υ.Γ. Η ερώτηση είναι για προτάσεις καπνού όχι για το πόσο κακό κάνει το τσιγάρο και ότι πρέπει να το κόψω.

Δημοσ.

Ίσως σου έρθει απότομο, αλλά καπνό καρέλια;

Μετά πας σε Holborn μπλέ ή πορτοκαλί αν θες αρωματικό (θα κλείσει η μύτη σου και θα κατέβει 2 οκτάβες η φωνή σου, η μύξα θα 'ναι σκότος και ο βήχας πνοή αρχιδαιμόνου) ή, φυσικά, τον λατρεμένο Craven.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ από καμελ πήγα σε Holborn κίτρινο,  μετά τον έκαναν άχυρο και κατέληξα σε golden virginia, χρόνια τώρα.

Δημοσ.

Ίσως σου έρθει απότομο, αλλά καπνό καρέλια;

Μετά πας σε Holborn μπλέ ή πορτοκαλί αν θες αρωματικό (θα κλείσει η μύτη σου και θα κατέβει 2 οκτάβες η φωνή σου, η μύξα θα 'ναι σκότος και ο βήχας πνοή αρχιδαιμόνου) ή, φυσικά, τον λατρεμένο Craven.

Τον καπνό καρέλια τον έχω δοκιμάσει από τράκα και δεν μου άρεσε. Τώρα από τα υπόλοιπα που είπες είμαι ανάμεσα σε holborn μπλε και Craven που είναι εξαιρετικός (κλείνω πιο πολύ προς τον δεύτερο) Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! 

Εγώ από καμελ πήγα σε Holborn κίτρινο,  μετά τον έκαναν άχυρο και κατέληξα σε golden virginia, χρόνια τώρα.

Ο Virginia ο πράσινος ήταν από τις πρώτες μου σκέψεις και από ότι καταλαβαίνω είναι όντως καλός

Ευχαριστώ!

Από χαρτάκια-φιλτράκια τι προτείνετε;

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν τα μπορώ τα πολύ λεπτά και τα πολύ χοντρά μου καίνε τον λαιμό (no homo). rizla γαλάζια (τα οποία πολλοί μου λένε πως είναι χοντρά)

Δημοσ.

Εγώ ασημί, γενικά δεν είμαι αντίθετος στο να χρησιμοποιείς το χαρτί για "ενισχυτικό" γεύσης, αλλά με τον κρέηβεν (και τους αρωματικούς εν γένει) προτιμώ να είναι όσο πιο ουδέτερο γίνεται.

Δημοσ.

Αν και από καρέλια και με κόκκινα ριζλα να αρχίσεις, δεν θα σε χαλάσουν. Αναλόγως και τον καπνό, ο χολμπορν έχει "στεγνώσει" αρκετά τα τελευταία χρόνια άρα με τα κόκκινα ίσως να γίνει καπνογόνο, ο βιρτζινια είναι πιο υγρός, κρεηβεν νομίζω δεν έχω δοκιμάσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...