WinchesterM. Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/141878-lg-49ub820v?cmicc=skroutz λέει τίποτα η TV παιδιά ;; ποια είναι οι γνώμη σας;
clubmaster Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 την έκανα παραγγελία το Σάββατο από τον Κωτσόβολο στα 845 ευρώ, αλλά επειδή μου ήρθε mail την Κυριακή ότι είναι σε προσφορά αυτή την εβδομάδα, πήγα σήμερα και το άλλαξα για να την πάρω με την νέα τιμή στα 769 ευρώ. έχω ακούσει τα καλύτερα και γενικά ότι lg έχω πάρει έχει βγει πολύ καλό, εκτός από ένα κινητό. στα συν ότι η lg έχει ίσως το καλύτερο σέρβις στην Ελλάδα. 1
Age4Greeks Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 49'' για 4Κ ανάλυση είναι λίγες φίλε, από 55'' και πάνω για αυτή την τεχνολογία, εκτός κι αν θα κάθεσαι κοντύτερα από 2 μέτρα. 1
paragontikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 αν θελεις να παρεις 4Κ που δε στο συνιστώ γιατι δεν υπαρχει υλικο για να δεις καλύτερα να περιμένεις λίγο καιρό να βγούνε τα καινούργια μοντέλα και να πεσουν οι τιμές στα παλιά
NobodyRankXV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 την έκανα παραγγελία το Σάββατο από τον Κωτσόβολο στα 845 ευρώ, αλλά επειδή μου ήρθε mail την Κυριακή ότι είναι σε προσφορά αυτή την εβδομάδα, πήγα σήμερα και το άλλαξα για να την πάρω με την νέα τιμή στα 769 ευρώ. έχω ακούσει τα καλύτερα και γενικά ότι lg έχω πάρει έχει βγει πολύ καλό, εκτός από ένα κινητό. στα συν ότι η lg έχει ίσως το καλύτερο σέρβις στην Ελλάδα. πες μας εντυπώσεις οποτε μπορεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα