fsbmaniac Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Έχω εναν γνωστό ο οποιος έχει ενα σπιτι το οποιο θελω να το ενοικιασω για 1 χρονο. Μιας και ειμαστε γνωστοι μακρινοι συγγενεις μου ειπε να δινω ενα τυπικο ποσο. Θα υπαρχει θεμα με την εφορία ? Εκει ολα ενοικιαζονται 200-240 ευρω... μου ειπε με 80 ειμαστε οκ. Θα εχει καποιο προβλημα εγω η αυτος? Υπαρχει καποιος νομος κατωτατης τιμης ?
Backpacker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Έχω εναν γνωστό ο οποιος έχει ενα σπιτι το οποιο θελω να το ενοικιασω για 1 χρονο. Μιας και ειμαστε γνωστοι μακρινοι συγγενεις μου ειπε να δινω ενα τυπικο ποσο. Θα υπαρχει θεμα με την εφορία ? Εκει ολα ενοικιαζονται 200-240 ευρω... μου ειπε με 80 ειμαστε οκ. Θα εχει καποιο προβλημα εγω η αυτος? Υπαρχει καποιος νομος κατωτατης τιμης ? Αν υπάρχει συμβόλαιο και το καταθέστε στην Εφορία θα είστε 100% ΟΚ. Το κατώτατο ενοίκιο ειναι μια πολυ μικρή ποσόστωση της αντικειμενικη αξίας του ακινητου νομιζω αλλα αυτο το ποσό νομιζω ειναι παντα κατι παρα πολυ μικρο. Δεν θα έχετε πρόβλημα..έτσι κανω και γω στο πατρικο του παππου μου στο χωριο...το νοικιαζω με ενα καθαρα συμβολικο ποσο για να ειμαι νομικα καλυμμένος και για να μην μενει αδειο και σαπιζει.
kage Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 οι πυρην ες της φωτιας-ξηρος νοικιασε μονοκατοικιες με 200ε και συ με 80ε...λεγε τι κανετε
australis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Παλια ισχυε ότι το ελαχιστο ανα έτος ενοικιο είναι το 6% της αντικειμνενικης αξιας. Δηλαδη το τεκμαρτο μηνιαιο ενοικιο είναι 0.5% της αντικειμενικής αξιας Δεν ξερω όμως αν ισχυει ακομα
AntiCambeR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Σκοτωμα 80€ νοικι. Αλλα για εσενα ειναι 1 χαρα,εισαι τυχερος. Επαρχια ειναι το σπιτι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα