Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εναν γνωστό ο οποιος έχει ενα σπιτι το οποιο θελω να το ενοικιασω για 1 χρονο. Μιας και ειμαστε γνωστοι μακρινοι συγγενεις μου ειπε να δινω ενα τυπικο ποσο. Θα υπαρχει θεμα με την εφορία ? Εκει ολα ενοικιαζονται 200-240 ευρω... μου ειπε με 80 ειμαστε οκ. Θα εχει καποιο προβλημα εγω η αυτος? Υπαρχει καποιος νομος κατωτατης τιμης ?

Δημοσ.

Έχω εναν γνωστό ο οποιος έχει ενα σπιτι το οποιο θελω να το ενοικιασω για 1 χρονο. Μιας και ειμαστε γνωστοι μακρινοι συγγενεις μου ειπε να δινω ενα τυπικο ποσο. Θα υπαρχει θεμα με την εφορία ? Εκει ολα ενοικιαζονται 200-240 ευρω... μου ειπε με 80 ειμαστε οκ. Θα εχει καποιο προβλημα εγω η αυτος? Υπαρχει καποιος νομος κατωτατης τιμης ?

Αν υπάρχει συμβόλαιο και το καταθέστε στην Εφορία θα είστε 100% ΟΚ. Το κατώτατο ενοίκιο ειναι μια πολυ μικρή ποσόστωση της αντικειμενικη αξίας του ακινητου νομιζω αλλα αυτο το ποσό νομιζω ειναι παντα κατι παρα πολυ μικρο. Δεν θα έχετε πρόβλημα..έτσι κανω και γω στο πατρικο του παππου μου στο χωριο...το νοικιαζω με ενα καθαρα συμβολικο ποσο για να ειμαι νομικα καλυμμένος και για να μην μενει αδειο και σαπιζει. 

Δημοσ.

Παλια ισχυε ότι το ελαχιστο ανα έτος ενοικιο  είναι το 6% της αντικειμνενικης αξιας.

Δηλαδη το τεκμαρτο μηνιαιο ενοικιο είναι 0.5% της   αντικειμενικής αξιας

Δεν ξερω όμως αν ισχυει ακομα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...