Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Θελω να εγκαταστησω το Adobe Flash 6 αλλα οταν με δικαιωματα διαχειρηστη εκτελω το

set up μου βγαζει αυτο το σφαλμα.Λειπει καποιο αρχειο;

post-195935-0-90066300-1426540040_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε τι windows το στήνεις; Τα κουμπάκια μοιάζουν με 8.

Δοκίμασες με συμβατότητα για xp; Τα 6 είναι πολύ παλιό και μπορεί να έχει θέματα με τα 8άρια, εκτός αν είναι το cs6.

Edit: Τώρα που το ψάχνω, το flash 6 ήταν της macromedia, πριν την εξαγοράσει η adobe.

Δημοσ.

Eαν εννοεις το προγραμμα αυτο εχω.

Πιο προγραμμα εννοεις εσυ;

Εχεις καποιο που ειναι συμβατο με flash 6 μονο;

Δημοσ.

Μου φαίνεται μπερδευτήκαμε.

Γιώργο πρέπει να μας πεις για ποιο flash μιλάς. Το flash player ή το flash professional;

Και το 6 που πάει; Στο cs6 ή στο απλό 6;

Δημοσ.

Μου φαίνεται μπερδευτήκαμε.

Γιώργο πρέπει να μας πεις για ποιο flash μιλάς. Το flash player ή το flash professional;

Και το 6 που πάει; Στο cs6 ή στο απλό 6;

Για το Adobe Flash Professional CS6 λεω φιλε μου.Τι αρχειο να λειπει,δεν μπορω να βγαλω ακρη.

Δημοσ.

Δεν λείπει κάτι. Το σφάλμα αυτό είναι πολύ γενικό.

Μπορεί να έχει πρόβλημα το αρχείο εγκατάστασης. Το δοκίμασες αλλού να δει αν είναι εντάξει; Ξανακατέβασε το, αν γίνεται κάντο από άλλη πηγή.

Ο λογαριασμός σου είναι administrator; Αν δεν είναι αναβάθμισε τον ή ενεργοποίησε τον administrator.

Απενεργοποίησε το uac (έλεγχο λογαριασμού χρήστη) από τον πίνακα ελέγχου->λογαριασμοί χρηστών.

Κάνε επανεκκίνηση και μπες σαν administrator.

Δοκίμασε ξανά.

Επίσης, δοκίμασε και αυτό. Καθάρισε, κάνε επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε.

Δημοσ.

Δεν λείπει κάτι. Το σφάλμα αυτό είναι πολύ γενικό.

Μπορεί να έχει πρόβλημα το αρχείο εγκατάστασης. Το δοκίμασες αλλού να δει αν είναι εντάξει; Ξανακατέβασε το, αν γίνεται κάντο από άλλη πηγή.

Ο λογαριασμός σου είναι administrator; Αν δεν είναι αναβάθμισε τον ή ενεργοποίησε τον administrator.

Απενεργοποίησε το uac (έλεγχο λογαριασμού χρήστη) από τον πίνακα ελέγχου->λογαριασμοί χρηστν.

Κάνε επανεκκίνηση και μπες σαν administrator.

Δοκίμασε ξανά.

Επίσης, δοκίμασε και αυτό. Καθάρισε, κάνε επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε.

Ta εκανα αλλα παλι τα ιδια... :mad:

Δημοσ.

Ξανακατέβασες τον installer;

Καλημερα.Ποιο εναι αυτο ακριβως γιατι μπηκα στην σελιδα της Adobe αλλα μπερδευτηκα ποιο αρχειο ειναι.

Δημοσ.

Από εδώ δοκίμασες;

Καλημερα.Ναι και απο κει κατεβασα την εφαρμογη αλλα και παλι τα ιδια...Υπαρχει καποια εφαμιλη σαν αυτη να βαλω γιατι με κουρασε...Την θελω για δημιουργια banner στατικα η κινουμενα με φωτο.Ευχαριστω για τον χρονο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...