shine Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 λοιπόν, στέλνω στην κίνα ένα αντικείμενο που αγόρασα μέσω ebay (ηταν προβληματικό). μίλησα με τον πωλητή, μου έδωσε τη διεύθυνση και όλα οκ. σήμερα που πήγα να κοιτάξω την πορεία του βλέπω αυτό ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 08-03-2015 12:35 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ 14-03-201514:35 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ αυτό το ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ τι σημαίνει; υποψιάζομαι μπελάδες.δε παραδόθηκε? τι μπορώ να κάνω τώρα; η όλη διαδικασία επιστροφής έχει γίνει μέσω ebay κάπου είχα διαβάσει, ίσως και στο ινσομνια για περιστατικά που άτομα στέλναν αντικείμενα στην κίνα και οι πωλητές δε τα παραλάμβαναν επίτηδες
caution Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Κάποια άκυρη μετάφραση του "χωρίς τεκμηρίωση" θα είναι, a.k.a. πέρασε από κάποιο checkpoint απλά δεν καταχώρησαν κάποια περιγραφή. Δεν θα ίδρωνα από τώρα...
shine Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 08-03-2015 12:35 CHINA. NO REASON 14-03-2015 14:35 CHINA μάλλον θα στείλω κι ένα μήνυμα στον πωλητή
caution Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ναι, για μηχανογραφική παπαριά μου κάνει - επιμένω στο "δεν θα ίδρωνα από τώρα"
shine Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 πότε είναι να αρχίσω να αγχώνομαι; δε ξέρω τι γίνεται και απο προθεσμίες, μη γυρίσει πίσω και μετά άντε γεια...
caution Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Τις 45 μέρες του paypal (?) μην χάσεις για το άνοιγμα case (αν δεν το έχεις ανοίξει ήδη). Κάνε escalade αν δεις ότι πλησιάζουν οι 45 και ο απέναντι δεν παραλαμβάνει και στην περιγραφή γράψε την όλη φάση.
shine Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 μου φαίνεται τα έμπλεξα. οι 45 μέρες έχουν περάσει... έχω ανοίξει ένα request στο ebay για να στείλω πίσω το αντικείμενο και μου λέει ότι μόλις ο πωλητής το παραλάβει πρέπει σε 6 μέρες να μου κάνει refund. το θέμα είναι τι γίνεται αν ο πωλητής δεν παραλάβει. εγώ πάντως δήλωσα στο ebay και το Track no. επίσης δε μπορώ πλέον να αφήσω και feedback δε μου εμφανίζει καν την αγορά. μήπως τώρα είναι λόγος να ανησυχώ;
kleo1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 μου φαίνεται ότι την πάτησες αλλά περίμενε να απαντήσει κανένας που ξέρει. στείλε μήνυμα στον πωλητή. αν δεν απαντήσει ή αν πει καμιά σαχλαμάρα τότε έχασες,
shine Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 απλά για την ιστορία να πω πως έστειλα μήνυμα στον πωλητή και μου απάντησε ρωτώντας με αν θέλω refund ή αποστολή νέου αντικειμένου. τελικά μου έκανε refund και η ιστορία έληξε. βασικά το είχε παραλάβει απ ότι φάινεται αλλά ακόμα και τώρα στα ελτα γράφει NOREASON. άντε βγάλε άκρη. τέλος καλά όλα καλά. παρόλο αυτά μου μένει η απορία τι θα γίνοταν αν δε το παραλάμβανε ή μετά από πόσες μέρες δε θα μπορούσα να κάνω τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα