Ocelote Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Σε μια κίνηση που, η αλήθεια είναι, δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, προχώρησε η Respawn Entertainment. Το στούντιο που μας προσέφερε το Titanfall, ανακοίνωσε πως από τούδε και στο εξής, όλο το πρόσθετο περιεχόμενο που κυκλοφόρησε και πρόκειται να κυκλοφορήσει για αυτό, θα διατίθεται δωρεάν.Η προσφορά δεν έχει ημερομηνία λήξης και μάλιστα ισχύει για όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού σε Xbox 360, Xbox One και PC. Η Respawn γενικότερα δείχνει να έχει αλλάξει στάση σε ό,τι αφορά τα του DLC πάντως. Ήδη οι πρώτες φήμες θέλουν το Titanfall 2 πάνω στο οποίο δουλεύει, να έρχεται εξ' αρχής με δωρεάν πρόσθετο περιεχόμενο, βαδίζοντας έτσι στα χνάρια του Evolve, το οποίο προσφέρει όλους τους νέους χάρτες του εντελώς δωρεάν με την 2K να χρεώνει για πρόσθετους χαρακτήρες και skins. Αν μη τι άλλο πάντως, το εν λόγω μοντέλο δείχνει σαφώς πιο δίκαιο για τους παίκτες, οπότε αν το Evolve ακολουθήσουν και άλλοι τίτλοι, τότε αναμφισβήτητα θα μιλάμε για θετική εξέλιξη.
mazos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Απλα θα βγει αλλη ανακοινωση οτι δεν θα υπαρξει τελικα αλλο εξτρα περιεχομενο για το game ,μες την μερα..
Drake27 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Παλια νεα,εχει εδω και καμια βδομαδα που τα εβγαλε free τα dlc του παιχνιδιου!!!Παντως ετσι ειναι το σωστο,μαθανε ολοι με τα dlc!! 3
Oxygene Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ποιος ξέρει πόσα πρόσθετα GB είναι αυτά... κανονικά έπρεπε αυτοί να μας πληρώνουν
paragontikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 μπορει να εχει να κανει το οτι καποιοι απο αυτους που εκαναν το titanfall εφυγαν απο το cod, που εχει γινει βγαζουμε ενα χάρτη = 10€ οποτε ισως να καταλαβαν οτι και αυτο ειναι λαθος, μπορει ομως απλα να μην πουλαει 1
HarryGrey Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 απογνωση. Τα πληρώνετε γκρινιαζετε. Σας τα δίνουν δωρεάν γκρινιαζετε. Γιατί έτσι ρε παιδια; 8
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 πως από τούδε και στο εξής Μπήκα και έγραψα και like μόνο και μόνο για το "τούδε" 5
IsolatedParania Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Τα πληρώνετε γκρινιαζετε. Σας τα δίνουν δωρεάν γκρινιαζετε. Γιατί έτσι ρε παιδια; Εεε μα δηλαδή, πουθενά δεν τους πιάνεις. Είναι καλή μια εταιρία, 'Δεν τους αρέσει', είναι κακή μια εταιρία, 'Δεν τους αρέσει', ΤΑ ΝΕΎΡΑ ΜΟΥ!
giorgos2187 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Εγω το πηρα στα 15 γιουρια πριν δυο βδομαδες και ξαφνικα εχω τα παντα δωρεαν!! Μονο like μπορω να πω!!! Edit Γυρω στα 7,5gb πρεπει να ειναι το εξτρα περιεχομενο 1
zmaskos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Και αυτοί που ήδη τα πλήρωσαν δηλαδή;; κορόιδα;; Μακακες.........
billeiros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Παιχνιδαρος...Μπαινεις κανεις ενα game,το κλεινεις.Ενα τεταρτακι εγγυημενης διασκέδασης.optimized για pc,πολύ δυνατά γραφικα.για μένα το καλυτερο multi shooter 3
bill987 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Εγω το πηρα στα 15 γιουρια πριν δυο βδομαδες και ξαφνικα εχω τα παντα δωρεαν!! Μονο like μπορω να πω!!! Edit Γυρω στα 7,5gb πρεπει να ειναι το εξτρα περιεχομενο Και εγώ πριν ένα μήνα στα 16€, δεν πειράζει όμως και μόνο που αυξήθηκε ο κόσμος σε όλες τις πίστες είναι οκ!! Το mk5 να σταμάταγε και όλα τέλεια!!! 1
giorgos2187 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Και εγώ πριν ένα μήνα στα 16€, δεν πειράζει όμως και μόνο που αυξήθηκε ο κόσμος σε όλες τις πίστες είναι οκ!! Το mk5 να σταμάταγε και όλα τέλεια!!! Ειναι αθλιο απλα! Κουτσοι στραβοι στον Αγ Παντελεημων που λεει κι η παροιμια. Το μοναδικο αρνητικο του παιχνιδιου ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα