Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον από ότι εμαθα τα χαπια που της εχει δωσει  λεγονται seroxat.

Γνωρίζετε τι παιζει με αυτά τα χαπια ?

ισως απο τα χειροτερα και πιο εθιστικα χαπια που υπαρχουν κανε αναζητηση στο google να δεις τι λενε για αυτα αν θες.Εκτος του οτι αν κανεις το λαθος και δεν παρεις ενα,το ξεχασεις κτλ εκει εχει τρομερες παρενεργειες.Καλυτερα να αλλαξει γιατρο οσο ειναι νωρις χωρις να τα κοψει βεβαια και αυτος ισως της προτεινει κατι αλλο γιατι το νατα κοψει μαχαιρι ειναι πολυ επικινδυνο,ειδικα τα seroxat θα την γυρισει τουμπα.αυτα ειχαν απαγορευτει καποια περιοδο να σου δωσω να καταλαβεις.Ελαχιστοι εως και κανεις ψυχιατρος που εχει γνωσεις τα προτεινει πλεον.μιλαω με γνωση αυτων των χαπιων πριν 15 χρονια που ειχα καταθλιψη και παντου στο διαδικτυο μιλανε γιαυτα.Υπαρχουν και πιο ηπια χαπια που κανουν την ιδια δουλεια.Ας παρει την γνωμη αλλου γιατρου δεν ειναι κακο σχετικα με την συνταγη.Η ας κανει ενα τηλεφωνο απλα και να ρωτησει για τα συγκεκριμενα δεν εχει να χασει τιποτα.Απλα να μην τα ξεχναει και ποτέ ποτο οσο τα παιρνει.Νομος.

• Like 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχουν πιο νεα αντικαταθλιπτικα οπως το Cipralex ή το WellButrin  τα οποια εχουν λιγοτερες εως και καθολου παρενεργιες

• Like 1
Δημοσ.

Το καλυτερο αντικαταθληπτικο ειναι να αισθανεσαι ποθητος και ξα λαμβανεις πολυ σεξ. Ολα τα υπολοιπα ειναι υποκαταστατα που δυστυχως εχουν γινει απαραιτητα στις μερες μας διοτι η κοινωνια εχει γινει τοσομσυνθετη που πολης κοσμος δεν λαμβανει σεξ. Εχω σκεφτει απειρες φορες για μεγαοες περιδους πολυ ασχημες σκεψεις γιαμτη ζωη μου και των γυρω μου και ολως τυχαιως καθε φορα που βρισκω μια γκομενα μμπερναμε ολα οταν τον παιρνει στο στομα της. Δεν ειναι τυχαιο που και ο γερμανκς πιλοτος το εκανε αυτο οταν τον χωρισεμη αλλη

Επισης οι "ψυχολογοι ψυχιατροι" ειναι απλα κομπογιανητες, βΑΣιζουν τιςδιαγνωσεις τους σε μεγαλο βαθμο σε ερωτηματολογια τα οποια μπορεις να εισαι ειλικρινης και να μην σε διαγνωσει ςωστα η απλα μπορεις πολυ ευκολα να τα ξεγελασεις. Μα πολυ ευκολα. Επισης τα ψυχοφαρμακα σου αλλαζουν τη διαθεση και το χαρακτηρα, γινεσαι (ελαφρως η οχι) διαφορετικος ανθρωπος και θεωρω οτι ειναι καταρα για καποιον που εχει ψυχολογικα προβληματα. Τα μονα που θα επρεπε να συνταγογραφουμται για τετοιες περιπτωσεις ειναι κατα τη γνωμη μου οπιοειδη, κανναβη και ισως βενζοδιαζεπινες. Και ολα αυτα για λιγο διαστημα, "οταν δεν αισθανεσαι καλα"

Το να παορνεις αυτες τις μαλακιες για ολη σου τη ζωη η για μεγαλο διαστημα και να σου αλλαξουν ολο το ειναι, να σε κανουμ διαφορετικο αμθρωπο ειναι κατα τη γνωμη μ εγκληματικο απεμαντι στν εαυτο σ

Σορρυ κτως απο το σεξ ξεχασα τη γυμναστικη (με βαρη ανεισαι ανδρας, για γυναικες ισως το τρεξιμο ενδοκνειτακ περισσοτερο) εοδα οτι αναφερθηκε και ειπα να υπερθεματισω:)

Δημοσ.

να δινεις δεν πιανει?μονο να λαμβανεις?

Ε για να δωσεις πρεπει να λαβεις... Να λαμβανεις σεξ εννοουσα να το εχεις διαθεσιμο χωρις να το πληρωνεις - επειδη καποιος σε ποθει... Και φυσικα να ειναι της αρεσκειας σου.

Οσο για τον καπος που του φαινονται τοσο περιεργα αυτα που εγραψα, οχι φιλε δεν εχω ξεκινησει ποτε καμια αγωγη με φαρμακα για το μυαλλο. Αλλα κατα καιρους εχω δοκιμασει διαφορα ειτε για πλακα ειτε για συγκεκριμενο σκοπο οποτε επιτρεψε μου να εχω γνωμη

Επισης για αυτους ππου νομιζουν οτι αξιζει να παιρνουν φαρμακα για να εχουν περισσοτερη ενεργεια, χαρα, ορεξη για ζωη, ε τοτε παρε κοκαινη ηα εχεις ολα αυτα, θα εισαι και κοολ, θα εχεις και γκομενες και τα παντα..... Για οσο εχεις το φαρμακο σου. Εκει ειναι η παγιδα;)

Δημοσ.

Για την κατάθλιψη πάνω απ' όλα.  :mrgreen:

KOKA%CE%B9%CE%BD%CE%B7.jpg

στα αφηματα ειναι τα δυσκολα

Ε για να δωσεις πρεπει να λαβεις... Να λαμβανεις σεξ εννοουσα να το εχεις διαθεσιμο χωρις να το πληρωνεις - επειδη καποιος σε ποθει... Και φυσικα να ειναι της αρεσκειας σου.

Οσο για τον καπος που του φαινονται τοσο περιεργα αυτα που εγραψα, οχι φιλε δεν εχω ξεκινησει ποτε καμια αγωγη με φαρμακα για το μυαλλο. Αλλα κατα καιρους εχω δοκιμασει διαφορα ειτε για πλακα ειτε για συγκεκριμενο σκοπο οποτε επιτρεψε μου να εχω γνωμη

Επισης για αυτους ππου νομιζουν οτι αξιζει να παιρνουν φαρμακα για να εχουν περισσοτερη ενεργεια, χαρα, ορεξη για ζωη, ε τοτε παρε κοκαινη ηα εχεις ολα αυτα, θα εισαι και κοολ, θα εχεις και γκομενες και τα παντα..... Για οσο εχεις το φαρμακο σου. Εκει ειναι η παγιδα ;)

δεν εχουν την ιδια επιδραση οι δοκιμες, με την (χρονικα μεγαλυτερη) θεραπεια

Δημοσ.

Αντιθετα με τα οπιοειδη ακομα και τα πολυ κοινα και καθολου δυσευρετα (και ισως και με τις βενζοδιαζεπινες) μπορεις με λιγες χρησεις να φερεις το μυαλλο στα ισα του (υπαρχουν πολλα στοιχεια πανω σε αυτο, βαριεμαι να τα παραθεσω αλλα με μια γρηγορη ερευνα τα βρισκει κανεις). Το θεμα ειναι οτι αυτα προκαλουν εξαρτησεις και αν δεν εχεις σωστη επιβλεψη και ισχυρο χαρακτηρα μπορει να εξαρτηθεις. Βεβαια κατα τη γνωμη μου παλι ειναι προτιμοτερο να εξαρτηθεια απο κατι τετοιο και σιγα σιγα να αποβαλλεις αυτη την εξαρτηση παρα να παιρνεις 5 χρονια η ισως και σε ολη σου τη ζωη σσρι. Η κανναβη απλα ορισμενες φορες γλυκαινει τα συμπτωματα της καταθλιψης αλλα συχνα την προκαλει κιολας, γιαφτο και επισης αν χρησημοποιηθει ως φαρμακο για τετοιες παθησεις θελει επιβλεψη

Δημοσ.

Αντιθετα με τα οπιοειδη ακομα και τα πολυ κοινα και καθολου δυσευρετα (και ισως και με τις βενζοδιαζεπινες) μπορεις με λιγες χρησεις να φερεις το μυαλλο στα ισα του (υπαρχουν πολλα στοιχεια πανω σε αυτο, βαριεμαι να τα παραθεσω αλλα με μια γρηγορη ερευνα τα βρισκει κανεις)

Ελα τα βρηκα τα στοιχεια μην κουραζεσαι

pic20193.jpg

Δημοσ.

κατα τη γνωμη μου (και αλλων) αυτο ειναι αποτελεσμα της καταχρησης/λαθος χρησης και του νομικου του στατους αλλα οκ δε χρειαζεται να επεκταθουμε. οι αποψεις ειναι σα τις κωλοτρυπιδες π λεν κ οι αμερικλανοι

Δημοσ.

Επισης για αυτους ππου νομιζουν οτι αξιζει να παιρνουν φαρμακα για να εχουν περισσοτερη ενεργεια, χαρα, ορεξη για ζωη, ε τοτε παρε κοκαινη ηα εχεις ολα αυτα, θα εισαι και κοολ, θα εχεις και γκομενες και τα παντα..... Για οσο εχεις το φαρμακο σου. Εκει ειναι η παγιδα ;)

Αντιθετα με τα οπιοειδη ακομα και τα πολυ κοινα και καθολου δυσευρετα (και ισως και με τις βενζοδιαζεπινες) μπορεις με λιγες χρησεις να φερεις το μυαλλο στα ισα του (υπαρχουν πολλα στοιχεια πανω σε αυτο, βαριεμαι να τα παραθεσω αλλα με μια γρηγορη ερευνα τα βρισκει κανεις). Το θεμα ειναι οτι αυτα προκαλουν εξαρτησεις και αν δεν εχεις σωστη επιβλεψη και ισχυρο χαρακτηρα μπορει να εξαρτηθεις. Βεβαια κατα τη γνωμη μου παλι ειναι προτιμοτερο να εξαρτηθεια απο κατι τετοιο και σιγα σιγα να αποβαλλεις αυτη την εξαρτηση παρα να παιρνεις 5 χρονια η ισως και σε ολη σου τη ζωη σσρι.

Τα SSRI δεν προκαλούν εξάρτηση. Επίσης δε δρουν στιγμιαία και δε προκαλούν κάποια βραχυπρόθεσμη επίδραση* στο νευρικό σου σύστημα ή σε άλλα όργανα (όπως κάποιο ναρκωτικό δηλαδή) παρά μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις όπου μπορεί να εκδηλωθούν κάποιες παρενέργειες. Με μια δοκιμή δηλαδή δε καταλαβαίνεις κάτι... Η επίδραση είναι μακροχρόνια και περνάει απαρατήρητη. Δρα με παρόμοιο τρόπο που μια καλύτερη διατροφή βελτιώνει την υγεία σου σε βάθος χρόνου.

Το ότι τα συγκρίνεις με οπιούχα και με κοκαϊνη το αφήνω ασχολίαστο...

*εννοώ σε βαθμό που να καταλαβαίνεις ο ίδιος κάποια επίδραση

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

τι ειδους παρενεργειες μπορει να εχουν τα αντικαταθλιπτικα σε καποιον που δεν εχει καταθλιψη και παρει ενα? λογικα τπτ με τοσο μικρη δοση αλλα ετσι τοχω απορια

Δημοσ.

Μόνο και μόνο που μπαίνει κάποιος στην σκέψη να δοκιμάσει αντικαταθληπτικό χάπι για να δει αν θα έχει παρενέργειες θέλει ψυχίατρο. Το πιθανότερο είναι να θέλει να δει αν θα του φτιάχνει την διάθεση χωρίς απαραίτητα να πάσχει από κατάθλιψη.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...