evabb Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Για την κατάθλιψη πάνω απ' όλα. οποιοσδηποτε κοκακιας θα σε πληροφορισει οτι το καλαμακι δεν κανει γι αυτη την δουλεια.
kabouras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Παιδια σορρυ κιολας οταν εγραψα εχω δοκιμασει διαφορα δεν εννοουσα σσρι. Το γνωριζω οτι αυτα δεν εχουν αμεση επιδραση και κατα τη γνωμη μου αυτο ειναι το μεγαλο τους μειονεκτιμα. Εχω βρεθει κ εγω γυρω απο ανθρωπους που παιρνουν αντικαταθλιπτικα/ αντιψυχωσικα, και κρινοντας απ το βλεμα τους δε τους εμπιστευομαι. Σορρυ αλλα ετσι ειναι.
De@th L0rd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 οποιοσδηποτε κοκακιας θα σε πληροφορισει οτι το καλαμακι δεν κανει γι αυτη την δουλεια. Ενώ το ξυράφι από την ξύστρα-μοκετοκόπτη γαμάει... Σαν ντεκόρ 15χρονου με κιμωλία είναι...
HALF EVIL Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Υπάρχουν πολλά είδη φαρμάκων για τέτοιες καταστάσεις. Αν ο γιατρός ανακαλύψει αυτό που ταιριάζει στον ασθενή , το πιθανότερο είναι να δει βελτίωση στη ζωή του. Δεν είναι εξαρτησιογόνα και αντίθετα με ότι ειπώθηκε ρίχνουν την λίμπιντο. Μιλάω πάντα για αντικαταθλιπτικά SSRI τύπου ladose και όχι για αγχολυτικά που μπορούν να δοθούν σε συνδυασμό για σύντομο χρονικό διάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις