Προς το περιεχόμενο

Nvidia GeForce GTX TITAN X. Ανακοινώθηκε επίσημα στα $999


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά την ανεπίσημη παρουσίαση και την επιβεβαίωση ότι η Nvidia ετοιμάζει μία νέα "Titan", ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της νέας Nvidia GeForce GTX Titan X.Η κορυφαία κάρτα γραφικών της εταιρεία βασίζεται στην κορυφαία GPU αρχιτεκτονικής Maxwell, GM200 των 8 δισεκατομμυρίων transistors, που κατασκευάζεται στα 28nm και ενσωματώνει 3072 πυρήνες CUDA, 192 μονάδες TM (Texture Mapping), 96 μονάδες ROP (Render Output Pipelines) και τύπου GDDR5 memory interface με εύρος 384-bit.

Η GPU έχει βασική συχνότητα λειτουργίας τα 1002MHz ωστόσο με Boost φτάνει τα 1089MHz.

 

Η νέα GeForce GTX Titan X έχει συνολικά 12GB μνήμης GDDR5 (7001MHz) και σύμφωνα με την Nvidia επιδεικνύει 50% υψηλότερη απόδοση στην επεξεργασία γραφικών σε σχέση με το παρελθόν (7,1 TFLOP/s Single-Precision και 0,2TFLOP/s Double-Precision) παρόλο που διατηρεί το TDP σε παρόμοια επίπεδα (250W). Για την πρόσθετη τροφοδοσία, διαθέτει ένα 6-pin PCI-E connector και έναν 8-pin PCI-E connector. Φυσικά χρησιμοποιεί τον δίαυλο PCI Express 3.0 και είναι συμβατή με OpenGL 4.4 και DirectX 12. Όσον αφορά στις εξόδους, διαθέτει τρεις DisplayPort πλήρους μεγέθους, μία HDMI καθώς και μία Dual-Link DVI-I.

 

Η κάρτα γραφικών θα κυκλοφορήσει με τον πρωτότυπο σχεδιασμό -όσον αφορά στον σχεδιασμό του PCB και του συστήματος ψύξης- με κόστος $999.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...