seskou Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Καλησπερα παιδια.θελω να μαθω πως διαλεγουμε μια βαση τηλεορασης ως προς την "συμβατοτητα" με το μοντελο που διαθετουμε.αν και δεν ξερω τι ακριβως σημαινει το vesa αλλα σαν προτυπο να το πω που εχει η δικη μου ειναι το 200 x 200.βρηκα για παραδειγμα αυτη και θελω να ρωτησω αν κανει για την LG 39LB56 που εχω.ημουν ετοιμος να παραγγειλω αλλα μετα ειδα που λεει"Διαστάσεις τοποθέτησης στην TV:44.0 x 18.5 cm." και κοιταξα πισω τις τρυπες που λογικα θα βιδωθει και ειναι πολυ πιο μικρες οι αποστασσεις μου.Αν μπορουσατε να μου εξηγησετε τι να προσεξω και ισως αν προτεινατε καμια θα σας ημουν πραγματικα υποχρεος.
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Vesa ειναι το διακενο αναμεσα στις τρυπες που λες οτι εχει η tv σου πισω. Vesa 200×200 σημαινει οτι οι τρυπες ειτε στο οριζοντιο ειτε στο καθετο απεχουν η μια απο την αλλη 20cm (200mm). Θα βρεις μια βαση που υποστηριζει αυτο το διακενο. Συμβουλη μου να ειναι ρυθμιζομενη γιατι αργοτερα μπορει να πας σε 400 ή 600 Αυτη που διαλεξες ειναι μια χαρα και ρυθμιζομενη. Οι διαστασεις που λες αφορουν το τμημα που βιδωνει στον τοιχο και οχι τους βραχιονες που βιδωνουν στην τηλεοραση
seskou Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.απλα δεν ηθελα να μπλεκω με επιστροφες σε περιπτωση που δεν μου κανει.η αληθεια ειναι οτι κοιταω παντα σε ρυθμιζομενη για τον λογο που ειπες.να σαι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα