Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω κανει ξανα θεμα και νομιζα οτι ειχε λυθει το προβλημα αλλα τιποτα. αν γνωρηζει καποιος εκτος λυση φορματ ας με βοηθησει.  εχω δοκιμασει τα παντα σκαν  ελενχο ip dns  απο το cmd ελπιζω να το τσεκαρα σωστα μου δειχνει μονο μια ip 192. και τετοια   τελοσπαντον ειχ αβρει το προβλημα με το σπαμ αυτο τη διαφημηση πορνο 
με κατι αρχειακια στο steam  και chrome    το  steam  το ειχα σβησει επειδηε κει το παρατηρησα να υπαρχει αυτο το αρχειο με το ονομα του site το σβησα και ολα καλα για μια βδομαδα μετα ξανα βρεθηκε αυτο στο  chrome το σβησα  και τα 2 αυτα προγραματα  to chrome  το εχω βγαλει δεκα φορες καια υτο συνεχιζει να εμφανιζεται.. 

Δημοσ.

ναι αστα  για να ειναι τοσο πεισμα αυτο δε παει αλλο δε ξερω τι αλλο να δοκιμασω ολα τα ειχα βαλει να σκαναρουν

ι και σε ασφαλη λειτουργεια αλα μετα εψαξα και βρηκε αρχειακια με το ονομα του λινκ στα προγραματα που εγραψα χρομ και steam  υπαρχει περιπτωση να εχει χακαριστει το ιντερνετ μου  το ρουτερ η συνδεση τεσπα?  

kapersky rescue disc  δρ το χα δοκιμασει αυτοτι κανει?  να φανταστεις ουτε φορματ μπορω να κανω γραφει disc boot failure και δ εξερω τι ναναι και αυτο cd drive h bios

Δημοσ.

κανε burn σε ενα usb το λογισμικο που θελεις να βαλεις.

με το iso power.

εχει βιντεακια το youtube για να δεις πως γινεται η διαδικασια.

αφου το περασεις με την συγκεκριμενη διαδικασια στο usb μπαινεις στο BIOS

και επιλεγεις να κανει boot το usb σου.

και ξεκινας την διαδικασια του φορματ.

ξεκινα και οπου κολλησεις πες.

Δημοσ.

το χα δοκιμασει και αυτο ουτε usb ουτε cd μπροουσα να κανω φορματ το usb ουτε καν το διαβαζε στα boot  device. αρα το κλεινουμε αυτο δε θα υποστηριζω μαλλον usb απο bios. αυτο με cd που λει disc boot failure αδυνατον να βρω τι να φταιει παλι.
  η μητρικη αυτη  ειναι απο το 2007 μοντελο.. σε γενικες γραμμες ο υπολογυστης καλα παει δεν εχω θεμα απλα αυτο ειναι καπως σπαστικο που κανει με τη σαπια τη σελιδα και οσο ναναι εχω καταντησει οπου και να μπαινω να περιμενω να το πεταξει.
προτεινεις να παω σε φορματ η το αφηνω ετσι? βεβαια θα ζητησω και να το δει και καποιος ειδικος   το τι να ψαξω δεν ξερω. κουραστηκα και εγω κουρασα και το ινσομνια και εσας  τριτο θεμα για το ιδιο προβλημα

Δημοσ.

λιγο παραξενο να μην υποστηριζεις boot με usb.

εχω κανει φορματ σε παμπαλαιο pc τουλαχιστον του 2006-7 και εγινε κανονικα.

παντως για μενα θελεις φορματ.

μιλα με καποιον ειδικο σε καποιο μαγαζι εκει στην γειτονια σου

αν δεν βγαλεις ακρη απο εδω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αστα και εγω απορω δε ξερω τι παιζει. το συστημα μου ειναι αυτο

windows 7 ultimate 64 bit
motherboard  ASUS PLP-LE (LEONITE 2)
4 gb ram   (3.50 gb  διαθεσιμη)  
seagate baraccuda 7200 rpm  250 gb
intel core 2 duo E4500 2.20 ghz
ati sapphire 7750  ddr5  1 gb
AC 550 W turbo x
οθονη   samsung syncmaster 940 bw ( 19 inch   1440x900)
optical drive  Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk

θα ρωτησω ειδικο ναι και ελπιζω μη μου παρε και τις τσεπες. οταν ειχα πρωτοκανει φορματ πριν 6 χρονια σε μαγαζι ηθελαν 50 ευρω και τελικα βρηκα γνωστο. τωρα με το προβλημα μου που ελπιζω να λυθει με φορματ, αν δεν βρεθει λυση σε αυτο και δε γινεται φορματ την εκατσα    :P     φιλος ευχαριστω για το χρονο σου καλο βραδυ.  αν βγαλω ακρη θα ενημερωσω   παρατηρησα οτι κατι τετοια παλαβα μου πεταει και στο κινητο τωρα και σκεφτηκα οτι μπορει να φταιει τιποτα η διευθυνηση ip.. πηρα την εταιρεια τηλ. μου λενε η ip μπορει να αλλαξει μονη της καποια στιγμη δεν αλλαζει δηλαδη απο επανεκκηνηση... και θα το τσεκαρουν 
Επεξ/σία από 23Optimus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...