Runner25 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 στο 6+ μου οταν θελω να ξεκλειδωσω το τηλεφωνο απο την οθονη κλειδωματος μου δινει 2 επιλογες μια το δαχτυλικο αποτυπωμα και μια με κωδικο. γινεται να το κανω να ζηταει μονο αποτυπωμα και να μην ανοιγει με αλλο τροπο?
georgeadams Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Όχι. Ο κωδικός είναι "backup" για την περίπτωση που δεν μπορείς να δώσεις το δαχτυλικό σου αποτύπωμα. 3
xtraktor Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 στο 6+ μου οταν θελω να ξεκλειδωσω το τηλεφωνο απο την οθονη κλειδωματος μου δινει 2 επιλογες μια το δαχτυλικο αποτυπωμα και μια με κωδικο. γινεται να το κανω να ζηταει μονο αποτυπωμα και να μην ανοιγει με αλλο τροπο? δυστηχως αυτό δεν είναι εφικτο όπως είπε και ο φίλος παραπάνω..λειτουργει σαν μηχανισμός "ασφαλείας" ο κωδικός πρόσβασης σε περίπτωση που κάτι πάει λάθος 1
Runner25 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 κριμα, νομιζω αυτο ειναι μια "ευπαθια" στο θεμα ασφαλειας δεν μπορουσαν για περιπτωση λαθους να χρησιμοποιουν το itunes ?
georgeadams Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Τί ευπάθεια; Βάλε ένα 20ψήφιο αλφαριθμητικό password και θα είσαι μια χαρά. 3
ramarg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 κριμα, νομιζω αυτο ειναι μια "ευπαθια" στο θεμα ασφαλειας δεν μπορουσαν για περιπτωση λαθους να χρησιμοποιουν το itunes ? Eυπάθεια θα ήταν αν κάποιος ήξερε,ξέρει ή του έδωσες τον κωδικό.Δεν υπάρχουν περιθώρια δοκιμών στα password.Μετά από 6-7-8-9 απότυχημένες προσπάθειες το κινητό απενεργοποιείται για 1,5,30,60' λεπτά της ώρας αντίστοιχα κ.ο.κ. Εκτός των άλλων το itunes που κολλάει ? Γιατί να στο κάνει κάποιος restore ? Έχε εσύ συνδεμένο το icloud σου με ενεργοποιημενο activation lock και είσαι άρχοντας. (Υ.Γ φιλικά σου αναφέρω τα παραπάνω,μην τα εκλάβεις επιθετικά ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα