web_assasin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Καλημερα αυπνα αλανια μου. μετα απο μονταρισμα στο κουρασμενο λαπτοπ μου και οντας και εγω κουρασμενος καπου το ζορισα λιγο και εχασε την επαφη η υποδοχη του flex του touch pad. ψαχνοντας ειδα οτι ειχε λιγο τζογο και με λιγη πιεση τελικα ξεκολλησε εντελως απο τη μητρικη. αυτο τωρα παιρνει κολλημα,η χαλασαμε τη μητρικη ετσι ?
Sheogorath Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε με κολητήρι, μπορέι να φτιάξει, εκτός αν είναι πολύ μικ΄ρες οι επαφές. Δες και ένα υγρό που χρησιμοποιούν για να κολήσουν τα BGA RAM CHIPS, μπορεί να λειτουργήσει!
web_assasin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Κατι σαν το reflow που κανουν με το ιδιο υγρο ε? μακαρι να φτιαξει,κριμα ειναι. εχω κ ενα παρομοιο θεμα με ενα toshiba,μονο που εκει δεν αναγνωριζει το πληκτρολογιο χωρις να φαινεται οτι εχει ξεκολλησει κατι. παιζει να κολλησει με το ιδιο υγρο,αν εχει ζημια? φανταζομαι εκει δεν παιζει αποκολληση και κολλημα καινουργιου ανταλλακτικου ε?
Sheogorath Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Αν μπορείς να βρεις όλο το σύστημα απο το ebay, αλλά λίγο παρακινδυνευμένο. Αν δεν νιώθεις σίγουρος, στην τελική με εξωτερικό ποντίκι, μην το βραχυκυκλώσεις!
web_assasin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 εχω ιδια μητρικη,αλλα μιλαμε για τα pins του πληκτρολογιου,ξεχασα να το αναφερω. δοκιμασα αλλο πληκτρολογιο και κανει τα ιδια,οποτε ειναι θεμα κολλησης φανταζομαι..
Sheogorath Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε σταδιακά να κολάς μια μία τις επαφές. Αν δεν είναι πολύ flexible το καλώδιο, θα δοκίμαζα το υγρό συγκόλησης, μιας που θα έκανε το align μόνο του. 2
web_assasin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 μπορει να παιρνει και κολλητηρι το flex,θα δουμε το πρωι που θα παω σε ενα φιλο ηλεκτρονικο. Για το θεμα του πληκτρολογιου τι εχεις να προτεινεις?
Sheogorath Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο σε λάπτοπ, οπότε ας περιμένουμε κάποιον άλλο απο εδώ μέσα!
web_assasin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Προσπαθω μπας και τα σωσω,για να μηγν καταληξουν σταθεροι με ασυρματα πληκτρολογια ποντικια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα