geogoku Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Καλησπερα αντιμετωπιζω προβλημα τριχοπτωσης και θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεται καποιον καλο δερματολογο ή ειδικο για αυτο το προβλημα ωστε να προλαβω τα χειροτερα. ευχαριστω εκ των προτερων
Runner25 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 δεν γνωριζω δερματολογο αλλα θα σου πω κατι η μητερα μου πηγε σε γιατρο δερματολογο και της εδωσε μια λοσιον την οποια στην φτιαχνει ο φαρμακοποιος και ειχε διαφορα το μαλλι της πυκνωσε οποτε σωστη σου σκεψη να πας σε δερματολογο. μακρια απο παπατσιδες ινστιντουτα και τετοια
geogoku Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 γνωριζεις περιοχη???εχω ακουσει περιπου το ιδιο απο συναδελφο μου αλλα δυστυχως ειναι μια μερα ταξιδι να παω κ να ερθω.
someone- Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 πιστεύω να ξέρεις ότι gel λακ κτλ επιδεινώνουν την κατάσταση έτσι;;;
geogoku Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 εχω να βαλω χρονια αλλα στην εφηβια μου εως κ τα 22 εβαζα πολυ gel. btw ειμαι 30
Adon1s Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Καντούνης Απλά απο τους κορυφαιότατους Δερματολόγους .
geogoku Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Καντούνης Απλά απο τους κορυφαιότατους Δερματολόγους . ειναι αυτος που βρηκα θεσσαλονικη??? λαθος που δεν το ειπα πριν αλλα ψαχνω για αθηνα
Runner25 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Καντούνης Απλά απο τους κορυφαιότατους Δερματολόγους . θεσσαλονικη ειναι? να ρωτησω για σμιγμα στο δερμα προσωπου και πορους και τετοια παμε σε δερματολογο?
geogoku Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 θεσσαλονικη ειναι? να ρωτησω για σμιγμα στο δερμα προσωπου και πορους και τετοια παμε σε δερματολογο? λογικα ναι. απο ακμη μεχρι οτι να ναι που να εχει σχεση με την επιδερμιδα
Adon1s Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ναι,Θεσσαλονίκη. (Δεν διευκρίνισες στην αρχή μέρος . ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα