DownUNDERground Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Γεια χαρά. Όταν αφήνω το pc για κάποια ώρα ανοιχτό χωρίς να δουλεύω η οθόνη σβήνει φυσικά (προστασία οθόνης).Όμως όταν κουνήσω το ποντίκι μετά ή πατήσω πλήκτρα κλπ. η οθόνη δεν ξανανάβει όπως θα έπρεπε.Απλά μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν έχει σήμα και ξαναμπαίνει σε κατάσταση "προστασίας οθόνης", με πορτοκαλί λαμπάκι.Και δεν ανάβει με τίποτα πάλι -ενώ το pc δουλεύει-, παρά μόνο με restart.Έχω απενεργοποιήσει την προστασία οθόνης λόγω αυτού του προβλήματος, αλλά μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να το διορθώσω για να μην χρειάζεται να έχω την προστασία οθόνης απενεργοποιημένη; Ευχαριστώ.
μέλος 1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Δώσε πιο πολλές πληροφορίες. Το πρόβλημα υπήρχε πάντοτε; Από οδηγούς συσκευών πως πας; Το ΑCPI λειτουργεί;
Spyrus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Mπαίνει σε stand by το PC. Mέσα από το Bios υπάρχει η επιλογή Wake Up. Βάλε εκεί Keyboard ή Mouse και θα επανέρχεται ο υπολογιστής. Από την άλλη μπορεί να πας Control Panel->Power Settings και να απενεργοποιήσεις το Stand By.
DownUNDERground Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2003 Όχι δεν υπήρχε πάντοτε.ACPI; Spyrus δεν βρήκα αυτή την εντολή στο BIOS.Κάτω από ποιό μενού είναι ακριβώς; Αυτό με το Standby όπως είπα το έχω κάνει όμως δεν είναι λύση αλλά ημίμετρο.Εγώ θέλω να διορθώσω το πρόβλημα για να μπορεί να μπαίνει σε Standby το pc και να μπορεί να επανέλθει.
Spyrus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2003 Στα Power Settings είναι συνήθως. Κάτι για Wake up Events;
-spooker- Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 egw auto to pragma to eixa pathei 2 fores me ta xp thn prwth fora eftaige h audigy 1 (lythike me update drivers) thn deuterh fora eftaige mia ekdosh tou nero (lythike me kainouria)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.