werty21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 καλησπερα γνωριζει καποιος κανεναν να μου προτεινει η να εχει συνεργαστει μαζι τους? εχω μια ιδεα κ θελω να μαθω αρχικα αν μπορει να τύχει χρηματοδοτησης για να μπορω να την υλοποιησω σας ευχαριστω για τον χρονο σας
splash18 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 τι εννοεις να σου προτεινουμε καποιον (συμβουλο) ? το ΕΣΠΑ ειναι προγραμμα (δανειο κατα ενα μερος) το οποιο μεχρι να βαλει τα χρηματα στο λογαριασμο σου, εαν και εφοσον, εγκριθει, απο τη στιγμη που θα κανεις την αιτηση μπορει να περασει και κανα 1 ενα και μιση χρονος μη σου πω παραπανω οπως ειναι τωρα η κατασταση. Φυσικα και μπορεις να χρηματοδοτηθεις εαν πληρεις καποιες προυποθεσεις ανοιγοντας καποια νεα επιχειρηση
werty21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 ναι κάποιον σύμβουλο για να μπορεί αρχικα να μου πει αν έχει ελπίδες να μπει σε κάποιο πρόγραμμα επιδοτησης
wizzy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 werty21, σου απάντησα με όνομα οργανισμού που κάνει αυτό για το οποίο ζητάς βοήθεια.
johnieXoX Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανοιχτό πρόγραμμα για να υποβάλεις πρόταση αναμένονται το επόμενο διάστημα. wizzy γιατί αλήθεια πρότεινες κυπριακή εταιρεία?
wizzy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Γιατί αυτή ξέρω. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ορίστε και το site της μητρικής εταιρείας στην Ελλάδα: http://www.euroconsultants.gr/web/guest/aboutus Ανοικτά calls υπάρχουν στο πλαίσιο του Horizon 2020.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα