Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καβάλα.

χαχαχαχαχα ειχα μεσα μου μια αισθηση οτι θα ακουσω ξανα αυτη την σκατοπολη  :P

αυτο ειχα παθει και εγω 2004 που ημουν φοιτητης γυρισα και νομιζα οτι ειχε μπει κλεφτεις (χεστηκα πανω μου) και μπαινω και την βλεπω μεσα εχει φερει εναν μαστορα να μετρησει κατι και μου ειπε με θρασος κιολας οτι δεν ειχα τιποτα να κερασει τον μαστορα και επρεπε να ντρεπομαι lol δηλαδη  :lol:

Πολλοι φιλοι ειχαν θεμα και γενικα οι σπιτονοικοκυρηδες στην καβαλα ειναι για κλωτσιες, νομιζα τωρα με την κριση θα ειχαν σφιξει οι κωλοι και θα αλλαζαν οι συμπεριφορες αλλα που να παρουν χαμπαρι αυτοι.

Πανε αστυνομια χωρις δευτερη σκεψη.

Δημοσ.

Στο America αν γινοταν κατι αντιστοιχο, θα ειχε πολυ πλακα......

οχι για τον ιδιοκτητη φυσικα.... :devil: :devil: :devil:

• Like 6
Δημοσ.

Στο America αν γινοταν κατι αντιστοιχο, θα ειχε πολυ πλακα......

οχι για τον ιδιοκτητη φυσικα.... :devil: :devil: :devil:

Αμερικα αν ηταν και ματσο ο ιδιωκτητης θα παρακαλαγες να μπει χαχα

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Παιδια τι λετε τωρα, δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα. Σε φαση μπαινει μεσα ο ασχετος και κανει σχολια για το inconvenience που του προκαλειτε επειδη δεν ειστε μεσα ή επειδη δεν ειχατε κατι στο ψυγειο (που προφανως ανοιξε για να δει τι παιζει)? Δεν σας αμφισβητω ε, απλως μου φαινεται τρομακτικα θρασυ.

• Like 4
Δημοσ.

σε ποια πολη αυτο?

δε τον ρωτησες γιατι μπαινει?

Sniffarei τα άπλυτα..

underwear-7.jpg

Δεν λες πάλι καλά που δεν είσαι κοπέλα.. Δεν θα τα έβρισκες και όλας.

• Like 5
Δημοσ.

Ως ιδιοκτήτης αλλά και ως ενοικιαστής, θα σου πω ότι δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να μπαίνει στο σπίτι που νοικιάζεις, εκτός αν το έχει προσθέσει στους όρους στο ενοικιαστήριο που υπέγραψες. Αν το ξανακάνει, του λες ότι δεν πρέπει/δεν θέλεις να το κάνει και αν συνεχίσει, στέλνεις ένα απλό εξώδικο με ένα φίλο σου δικηγόρο. Τα χαρτιά τα φοβούνται οι περισσότεροι. Όλα αυτά, αρκεί να έχεις ενοικιαστήριο, γιατί διαφορετικά θα μπλέξεις εσύ.

Μου έχει τύχει εμένα, σε σπίτι, να ανοίγει η ηλικιωμένη σπιτονοικοκυρά και να μου αφήνει φαγητό/γλυκό/φρούτο στο τραπέζι, μεσημέρι-βράδυ, σε καθημερινή βάση για ένα χρόνο, σαν να ήμουν εγγονός της. Ντράπηκα να της πω κάτι, και τελικά έφυγα για άσχετο λόγο. Είχε πάρει από μόνη της την πρωτοβουλία και μάλιστα μια φορά που πήγα να βάλω τα άπλυτα ρούχα από το καλάθι στο πλυντήριο, έπαθα σοκ για έλειπαν όλα. Τα είχε πάρει, τα είχε πλύνει και τα είχε σιδερώσει. Απίστευτη η γυναίκα.

Δύο από τους ιδιοκτήτες των επαγγελματικών χώρων που νοικιάζω, απαιτούν -και το γράφουν και στο συμβόλαιο (κάπου το έχουν δει; )- να έχουν κλειδί, όμως αναφέρεται ρητά και το ότι δεν θα μπουν ποτέ χωρίς να είμαι εγώ παρών. Κάθε μήνα, έρχονται και επιθεωρούν τους χώρους για τυχόν φθορές, μετά από ραντεβού σε ώρα που εξυπηρετεί εμένα. Επίσης, στους όρους αναγράφεται ρητά ότι όταν αλλάζω κλειδαριά, θα πρέπει να τους δίνω ένα κλειδί, για περίπτωση ανάγκης (πχ πυρασφάλεια), καθώς είναι επαγγελματικά κτίρια με πυροπροστασία που ανανεώνεται.

• Like 3
Δημοσ.

Ξέρω ότι θα με κράξετε αλλά εμένα δεν με ενοχλούσε όταν νοίκιαζα :) Ήταν φάση σαν αυτή που περιγράφει ο BritGreek όμως, για καλό έμπαιναν, να βοηθήσουν για καμιά δουλειά, να αφήσουν κανένα φαγητό όταν έλειπα κλπ. Δεν το θεωρώ κάτι σπουδαίο για αστυνομίες, μηνύσεις κλπ που αναφέρθηκαν δηλαδή

Δημοσ.

Ξέρω ότι θα με κράξετε αλλά εμένα δεν με ενοχλούσε όταν νοίκιαζα :) Ήταν φάση σαν αυτή που περιγράφει ο BritGreek όμως, για καλό έμπαιναν, να βοηθήσουν για καμιά δουλειά, να αφήσουν κανένα φαγητό όταν έλειπα κλπ. Δεν το θεωρώ κάτι σπουδαίο για αστυνομίες, μηνύσεις κλπ που αναφέρθηκαν δηλαδή

Παίζει ρόλο και το άτομο που το κάνει βέβαια. Άλλο να είναι μία ηλικιωμένη κυρία που σε βλέπει σαν εγγονό της πχ και άλλο ένας περίεργος τυπάς που σε τρολλάρει :P

• Like 4
Δημοσ.

Οταν είχαμε νοικιάσει στην αγγλία πάντως είχε μπει έτσι χωρίς καν να χτυπησει χωρις κάποιο λόγο . Μετά βάζαμε καρέκλες απο πίσω κτλ :)

Δημοσ.

το δικαιωμα να μπαινει το εχει αφου εισαι εσυ παρον απλα για να ελεγξει την κατασταση του σπιτιου.Αλλιως ειναι παρανομος με ολη την εννοια ουτε η αστυνομια δεν μπορει να μπει στο σπιτι σου ετσι.Βαλε καμερα τσακωσε τον και πες του οτι θα τα δωσεις στην αστυνομια.θα μενεις τσαμπα μετα μεσα :devil: Μπας και ειναι κανας ανωμαλιαρης?εχεις ολα σου τα εσωρουχα στο συρταρι?μηπως ασβεστωνει τους τοιχους σιγα σιγα.....?? :confused:

Δημοσ.

Η σοβαρή αντιμετώπιση, νομίζω, είναι να σηκωθείς να φύγεις. Καταλαβαίνω οτι είναι ταλαιπωρία, ίσως να σου αρέσει και το σπίτι πολύ ή το ενοίκιο να είναι πολύ χαμηλό αλλά... Μόνο δυσάρεστες καταστάσεις μπορεί να αντιμετωπίσεις με έναν προβληματικό άνθρωπο.

Η εκδικητική αντιμετώπιση είναι σε φάση, "κύριε μαλάκα, λείπουν απο το διαμέρισμα 2000€ και ο φορητός υπολογιστής μου, πήγα στην αστυνομία και με ρώτησαν αν εχει κάποιος κλειδί εκτός απο εμένα, μου είπαν οτι θα έρθουν να σε βρουν". Κατι σε αυτό το μοτίβο τέλος πάντων.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 5
Δημοσ.

Συμφωνώ.

Επίσης που ξέρεις οτι δεν κρύβει κάτι παράνομο στο διαμέρισμά σου? Τον ήξερες και απο χτές?

Ξεκίνα να ψάχνεις διαμέρισμα απο τώρα και μην αγχωθείς αν αφήσεις κάποιον λογαριασμό απλήρωτο. Νομίζω το κέρδισε με την αξία του ο "κύριος".

• Like 2
Δημοσ.

τέρμα λάθος έστω οτι ο άλλος κανει νταραβερια σπίτι σου κ κρύβει την πραμάτεια του κάπου μέσα στο σπίτι άντε να αποδείξεις οτι είσαι ελέφαντας μετα. Απλα Σκέψου να χεις κοπελα κ ο τύπος να σκαει οποτε γουσταρει σπίτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...