Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νόμιζα οτι είναι πολύ σπάνια περίπτωση να μπαίνει ο ιδιοκτήτης μέσα εν αγνοία/απουσία του ενοικιαστή αλλά από αυτά που διαβάζω φαίνεται οτι είναι συχνότερο φαινόμενο.

Λοιπόν εμείς είχαμε μια γνωστή μας που έμενε μόνη της και πριν μερικά χρόνια είχε τέτοιο θέμα με ιδιοκτήτη ο οποίος είχε και διάφορα άλλα προβλήματα, τσακωμούς και βρισίδι με την γυναίκα του κ.α, αυτός έμενε σε διπλανό διαμέρισμα. Είχε καταλάβει λοιπόν οτι κάτι γινόταν στο σπίτι όταν είδε μετακινημένα κάτι μπουκάλια με ποτά σε ένα έπιπλο όταν είχε γυρίσει από κάπου. Τελικά όταν έφευγε από το σπίτι άφηνε ένα χαρτάκι στο πάτωμα πίσω από την εξώπορτα εσωτερικά του σπιτιού και το έβλεπε προσεκτικά όταν άνοιγε την πόρτα στον γυρισμό αν έχει μετακινηθεί ή όχι, μια φορά το βρήκε μετακινημένο.

Αργότερα ο ιδιοκτήτης έκανε μαλακίες και προσπαθούσε να μπει στο σπίτι όταν αυτή ήταν μέσα χωρίς να φοβάται αντιδράσεις, αυτή είχε βάλει αντικείμενα και καρέκλες πίσω από την πόρτα για να κάνουν θόρυβο και αυτός δεν καταλάβαινε τίποτα ήθελε να μπει μέσα και φώναζε κιόλας απ΄έξω γιατί κλείνει την πόρτα και τον εμπο΄διζει....., έδινε κλωτσιές στην πόρτα. Μια μέρα άλλαξε κλειδαριά στην πόρτα και ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να μπει μέσα και δεν μπορούσε, αυτή ήταν μέσα στο σπίτι και όταν άνοιξε την πόρτα γιατί άκουγε θόρυβο βλέπει τον ιδιοκτήτη και τις αρχίζει τα μπινελίκια και τα καντήλια. έγινε μεγάλος λεκτικός τσακωμός με βρισίδια και φωνές στην σκάλα και κάποιος ένοικος από άλλο σπίτι που άκουσε τον καβγά πήρε τηλέφωνο την αστυνομία, μετά ήρθαν οι μπάτσοι φοβήθηκε ο ιδιοκτήτης τα έκλασε και κλειδώθηκε στο δικό του σπίτι, έσβησε με πλάνκο και το όνομά του στα κουδούνια της εισόδου για να μην μπορούν να τον βρουν και καλά οι μπάτσοι.

Μετά από αυτά έφυγε η γνωστή μας από εκεί και όταν μετακόμισε ο ιδιοκτήτης της έστελνε emails και κλαιγόταν με παρακάλια να τις ρίξει το ενοίκιο. Μετά από 1 έτος που είχε φύγει αυτή της πρότεινε να έρθει να μείνει τζάμπα στο σπίτι και να πληρώνει μόνο τους λογαριασμούς με το χαράτσι της ΔΕΗ και τα κοινόχρηστα, αυτή δέχτηκε και γύρισε ενώ τότε της το είπαμε οτι κακώς πήγε γιατί θα έχει πάλι προβλήματα, εγώ γενικά αν ήμουν στην θέση της δεν υπήρχε περίπτωση να ρισκάρω, αλλά τελικά ήτανε αρνάκι ο ιδιοκτήτης και αυτή έμενε και τζάμπα χωρίς να πληρώνει ενοίκιο.

χαχαχαχαχα ειχα μεσα μου μια αισθηση οτι θα ακουσω ξανα αυτη την σκατοπολη  :P

αυτο ειχα παθει και εγω 2004 που ημουν φοιτητης γυρισα και νομιζα οτι ειχε μπει κλεφτεις (χεστηκα πανω μου) και μπαινω και την βλεπω μεσα εχει φερει εναν μαστορα να μετρησει κατι και μου ειπε με θρασος κιολας οτι δεν ειχα τιποτα να κερασει τον μαστορα και επρεπε να ντρεπομαι lol δηλαδη  :lol:

Έπρεπε να τις πεις αυτή να ντρέπεται που μπήκε χωρίς να είσαι μέσα και σιγά μην του κάνεις και μασάζ του μάστορα.... ακου θράσος ορισμένων.

Δημοσ.

Έπρεπε να τις πεις αυτή να ντρέπεται που μπήκε χωρίς να είσαι μέσα και σιγά μην του κάνεις και μασάζ του μάστορα.... ακου θράσος ορισμένων.

Aυτη ρε ηταν γρια 70+ με την νοοτροπια σου κανω και χαρη που στο νοικιαζω και οτι θελω θα κανω σπιτι μου ειναι χαχα

Δημοσ.

Μονο εμενα το κοπροσκυλο ο δικος μου ιδιοκτητης δεν μπαινει μεσα δηλαδη να κανει καμια δουλεια?χαμος γινετε μεσα στο σπιτι.

• Like 5
Δημοσ.

ενοικιαστήριο=παραχώρηση δικαιώματος χρήσης έναντι χρημάτων. Άρα ιδιοκτησία≠χρήση λόγω συμβολαίου.

μπουκέρνει≠ρήμα.

Δημοσ.

Καλα κανει και μπουκερνει οποτε του καπνισει.Δικο του ειναι οτι θελει κανει.

Απο αυτον βγαινει ?  :P

filepicker%2FsDpXkfcqSdCZKQnDeY7A_booker

• Like 9
Δημοσ.

Προσωπική μου γνώμη, καλύτερα να μην μπλέκεις αστυνομία, δεν ξέρεις πως θα το πάρει ο άλλος, τα βήματα που θα έκανα ήταν:

1) Ερώτηση, συνεννόηση με το καλό

2) Αλλαγή κλειδαριάς

3) Φεύγεις αλλά χωρίς να του πεις την αλήθεια

Basilhs23___ Εγώ με τέτοια υποκείμενα δεν θα έκανα παρέα, μπορεί ο άνθρωπος να έγινε συνεργάσιμος και καλή παρέα αλλά καλύτερα από μακριά.

BritGreek Για μένα εάν δεν είχα φρικάρει θα έκανα την πάπια, είναι μερικοί μεγάλοι άνθρωποι που έχουν καλές προθέσεις και είναι κρίμα να τους στεναχωρέσεις, εάν πάλι φρίκαρα θα άλλαζα διαμέρισμα, η ταιριάζεις με έναν άνθρωπο ή όχι.

Έβαλα ονόματα και όχι μηνύματα για οικονομία χώρου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όνομα και πράμα που λένε... :P

• Like 5
Δημοσ.

Εφόσον παίρνει   ενοίκιο μόνο στα χαρτιά είναι δικό του και όχι δεν μπορεί να μπαίνει όποτε του καπνίσει μόνο κατόπιν συνεννοήσεις με τον ενοικιαστή δηλαδή ραντεβού για έλεγχο του διαμερίσματος του και κάθε 4 μήνες μπορεί να γίνετε αυτό βάση νόμου.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Στο Λονδίνο που νοίκιαζα ξυπνάω ένα πρωί στις 9 και βλέπω μπροστά μου έναν Ρώσο και 2 Πολωνούς εργάτες.

Τους είχε στείλει ο ιδιοκτήτης με τα κλειδιά για να φτιάξουν την στέγη...

Πάντως αυτό που είπε κάποιος πριν ότι για ιδιοκατοίκηση μπορεί να σου κάνει έξωση νομίζω πως έπαψε να ισχύει με την νέα νομοθεσία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...