Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας!εδω και καιρο ειχα παρατηρησει οτι καθως σερφαρα σε διαφορες σελιδες στο internet μου εβγαιναν συνεχεια κάτι ενοχλητικα διαφημιστικα αλλα και σελιδες μου ανοιγονταν μονες τους με διαφημισεις!!Ειδα οτι κατω εγραφε SavePass (η διαφήμιση) και ψαχνοντας στο ιντερνετ διαπιστωσα οτι ειναι κατι σαν ιός..δεν γνωριζω παρα πολλα για ιους και τι πρεπει να κανω αλλα ψαχτηκα αρκετα αυτο το διαστημα ψαχνοντας τροπο να το σβησω.Για antivirus εχω το kaspersky internet security και μου κανι εντυπωση που δεν το χει βρει να το σβησει!!κατεβασα και κατι αλλα προγραμματα (spyhunter) ου διαβασα οτι θα μπορουσα ετσι να τον σβησω τον ιο,αλλα χωρις αποτελεσμα τελικα.Απο το control panel βρηκα το προγραμμα το απεγκατεστησα αλλα μεσα στον C/programsfiles το βρισκω τον φακελο και δεν τα χει σβησει ολα τα αρχεια :(

Τι μπορω να κανω ,βοηθηστε με!!καπου διαβασα να μπω μεσα στα registry του υπολογιστη και να το σβησω,μπηκα στο regedit αλλα φοβάμαι μηπως σβησω τιποτα χρησιμο του υπολογιστη.

Ελπιζω να γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω.ευχαριστω πολυ!εχω windows 8 και αυτες οι διαφημισεις SavePass μου εμφανιζονται και στο chrome και στο internet explorer.Οτι αλλη διευκρίνιση χρειαζεστε ειμαι εδω να σας πω.

Ευχαριστω και παλι!

Δημοσ.

1. AdwCleaner
2. Malwarebytes

3. Για σιγουριά hitman pro.

Με αυτή τη σειρά και εκτός απροόπτου καθάρισες.

Αυτό πιθανόν μπήκε bundled με κάποιο άλλο πρόγραμμα που έβαλες πρόσφατα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...