fotodv7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Καλημέρα. Πάνω που σκεφτόμουν τον Μάιο να επισκεφτώ την Τυνησία σκάει σήμερα η δυσάρεστη είδηση. Αλλού λένε 20 αλλού 40 τουρίστες νεκροί. Σκέφτηκα τον εαυτό μου να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή στο μουσείο και ανατρίχιασα. Φυσικά έχω αλλάξει από τώρα προορισμό. Θα μου πείτε "στου Παρίσι και το Λονδίνο δε γίνονται τέτοια". Τι να πω, δε ξέρω... Εσείς θα το σκεφτόσασταν να πάτε;
orfeas26 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Εφοσον εγινε τωρα δεν προκειται να ξαναγινει συντομα! Πηγαινε αφοβα!!
d_gkal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 παντου και ανα πασα στιγμη μπορει να γινει κατι τετοιο αν ειναι να σου τυχει...
Miracle Worker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Σκατά έχει καταντήσει ο κόσμος, σε σχέση με τις διεθνείς μετακινήσεις. Δεν είναι να φεύγεις από την χώρα σου. Φυσικά, παντού μπορείς να την βρεις από χίλιες δυο μεριές, αλλά άλλο να σε παίρνει η μπάλα στην τύχη και άλλο να στοχοποιείσαι επειδή ανήκεις σε μία συγκεκριμένη ομάδα.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Φυσικά έχω αλλάξει από τώρα προορισμό. Θα μου πείτε "στου Παρίσι και το Λονδίνο δε γίνονται τέτοια". Τι να πω, δε ξέρω... και αν χτυπήσουν εδώ, κάπου στην καθημερινότητα σου? έξω απο το σπίτι σου, την ώρα που κοιμάσαι ή την ώρα που είσαι στον δρόμο? σσσ μην πανικοβληθείς, ένας τζιχαντιστής είναι πίσω σου.....
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 και αν χτυπήσουν εδώ, κάπου στην καθημερινότητα σου? έξω απο το σπίτι σου, την ώρα που κοιμάσαι ή την ώρα που είσαι στον δρόμο? σσσ μην πανικοβληθείς, ένας τζιχαντιστής είναι πίσω σου..... Μπα, ταλιμπάν χριστιανός ορθόδοξος θα είναι.....
win10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Είναι να μην σου τύχει. Παντού και από οτιδήποτε μπορείς να το βρείς.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μπα, ταλιμπάν χριστιανός ορθόδοξος θα είναι..... ναι... ειναι συχνό φαινόμενο τελευταία.. 1
Zein Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Πρεπει να εισαι παρα πολυ ατυχος για να σε στοχευσουν σαν τουριστα σε μια ..λιγο περιεργη χωρα. Τους τουριστες τους προστατευει ειτε η αστυνομια ειτε η τοπικη μαφια και αυτο επειδη φερνουν χρηματα στην χωρα και στα ξενοδοχεια τους αντιστοιχα. Αν παλι μιλαμε για φτωχες χωρες με ενωμενες κοινωνιες, τοτε εκει θα σε προστατεψουν οι ιδιοι οι πολιτες της. Μια φιλη γαλλιδα, κουκλαρα σκετη, επισκεφτηκε πριν απο λιγο καιρο ολομοναχη ..την Γαζα. Και μαντεψε, δεν επαθε απολυτως τιποτα
shine Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 παντου και ανα πασα στιγμη μπορει να γινει κατι τετοιο αν ειναι να σου τυχει... Είναι να μην σου τύχει. Παντού και από οτιδήποτε μπορείς να το βρείς. Ασφαλώς και παντού μπορεί να συμβεί αλλά δεν είναι ίδιες οι πιθανότητες. Και το ποντίκι της microsoft μπορεί να χαλάσει και το turboX. Δε νομίζω να είναι ίδιες οι πιθανότητες. Προσωπικά 1 φορά στη ζωή μου έπεσα θύμα κλοπής. Και αυτό έγινε σε ταξίδι που έκανα σε χώρα.. ό,τι να ˊναι..... Δε λέω που γιατί θα με πούνε και ρατσιστή. Μια φιλη γαλλιδα, κουκλαρα σκετη, επισκεφτηκε πριν απο λιγο καιρο ολομοναχη ..την Γαζα. Και μαντεψε, δεν επαθε απολυτως τιποτα Κι εγώ πριν λίγο καιρό πέρασα με κόκκινο.Και μάντεψε, δεν έπαθα απολύτως τίποτα. Την επόμενη φορά που θα το κάνω μπορεί να μην είμαι εδώ το γράψω. Μπα, ταλιμπάν χριστιανός ορθόδοξος θα είναι.....Ειλικρινά περίμενα κάποιος να το γράψει αυτό.Κι άλλη φορά σε τοπικ που γίνεται αναφορά στους καμηλογάμηδες κάποιος θα κάνει το σχόλιο για τους χριστιανούς. Τώρα σοβαρά τίθεται θέμα σύγκρισης; Να δω πότε θα εμφανιστεί κάποιος να αναφέρει και τις σταυροφορίες μερικές εκατοντάδες χρόνια πίσω. Προσωπικά αν ήταν να πάω τυνησία δε θα το άλλαζα λόγω αυτού του γεγονότος. Όπως και να το κάνουμε όμως η επίσκεψη σε τέτοιες χώρα περιέχει αυξημένο κίνδυνο.
Zein Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Και στα προαστια του Παρισιου να πας δε θα εισαι περισσοτερο ασφαλης απο οτι στην τυνησια. Το ιδιο καἶ σε μερικες περιοχες του Λονδινου μετα τις 5 το απογευμα για να μην αναφερουμε βραδακυ στο κεντρο της αθηνας.. Το θεμα για εσενα ειναι τι οριζεις κινδυνο. Το να σε ανατιναξει κανενας χτυπημενος στην τυνησια δεν διαφερει και τοσο απο το να στην πεσουν με σουγιαδες σε κανενα γκετο μιας "συγχρονης και ασφαλης" ευρωπαικης χωρας. Στην Βρετανια εχω δει σε κεντρο μεγαλης πολης εκτος λονδινου να μεθυσμενοι να μαχαιρωνουν καποιον στα 5 μετρα διπλα μου, μεχρι και το "χρατς!" ακουσα!! (αστυνομια και κακο μετα μεσα σε ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ βεβαια) Οποτε οτι και να κανεις, τα ματια σου 14. Στην τελικη αν το ξενοδοχειο σου πχ θα ειναι στοχος τρομοκρατικης οργανωσης δε μπορεις να κανεις και πολλα για να αποτρεψεις την επιθεση εκτος και αμα εισαι ο Τζακ Μπαουερ. Ασφαλώς και παντού μπορεί να συμβεί αλλά δεν είναι ίδιες οι πιθανότητες.Και το ποντίκι της microsoft μπορεί να χαλάσει και το turboX.Δε νομίζω να είναι ίδιες οι πιθανότητες.Προσωπικά 1 φορά στη ζωή μου έπεσα θύμα κλοπής.Και αυτό έγινε σε ταξίδι που έκανα σε χώρα.. ό,τι να ˊναι.....Δε λέω που γιατί θα με πούνε και ρατσιστή.Κι εγώ πριν λίγο καιρό πέρασα με κόκκινο.Και μάντεψε, δεν έπαθα απολύτως τίποτα.Την επόμενη φορά που θα το κάνω μπορεί να μην είμαι εδώ το γράψω. http://franmeg.blogspot.co.uk/ Αυτη εδω η τυπισα εχει ταξιδεψει τον μισο πλανητη ολομοναχη με ενα μωρο στην αγγαλια. Και σε αφρικες εχει παει, και κοντα σε παραγκοπουλεις της ασιας εχει μεινει και γενικα λογω του επαγγελματος της (ανθρωπιστικο ρεπορταζ) πηγαινει και ζει σε πολεις που βλεπεις μονο σε εξωτικες (ή και αλλιως θλιβερες) φωτογραφιες του national geographic. Δεν εχει παθει τιποτα επισης. Μηπως ειναι τυχη και αυτο? Κοινη λογικη χρειαζεσαι για να αποφυγεις ενα γκετο με τυπους που κουβαλανε οπλα και μαχαιρια. Οποιος δεν την διαθετει οχι στην Τυνησια και στην καθε τυνησια δε πρεπει να παει διακοπες, αλλα καλυτερα να μην βγαινει ουτε απο το σπιτι του για να παει μεχρι το περιπτερο δε πρεπει χωρις επιτηρηση απο αλλον ενηλικα.
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καλημέρα. Πάνω που σκεφτόμουν τον Μάιο να επισκεφτώ την Τυνησία σκάει σήμερα η δυσάρεστη είδηση. Αλλού λένε 20 αλλού 40 τουρίστες νεκροί. Σκέφτηκα τον εαυτό μου να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή στο μουσείο και ανατρίχιασα. Φυσικά έχω αλλάξει από τώρα προορισμό. Θα μου πείτε "στου Παρίσι και το Λονδίνο δε γίνονται τέτοια". Τι να πω, δε ξέρω... Εσείς θα το σκεφτόσασταν να πάτε; Εχω παει Τυνησια πριν 7-8 χρονια θεωρειτε και ειναι απο τις πιο ασφαλεις χωρες της Αφρικανικης ηπειρου .Τωρα στο θεμα τρομοκρατικης ενεργειας μπορει να συμβει παντου και οπουδηποτε .Εχω ταξιδεψει σε αρκετα εως πολυ επικινδυνες χωρες και στην μονη που πραγματικα κινδυνεψα ηταν σε κακοφημη συνοικια του Παρισιου αργα το βραδυ ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα