Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδε ο πατέρας μου σε ένα Telemarketing το εκπληκτικό αυτό προιόν και ψάρωσε.

Στην συνέχεια το βρήκε από έναν πλανόδιο με 5 ευρώ το κουτί κι επειδή στην tv ζητούσαν πολλαπλάσια, πήρε 4 κουτιά.

Τα έβαλε στα πόδια ενώ κοιμόταν, το πρωί είχαν μαυρίσει από τις τοξίνες που απορρόφησαν (ή το χρώμα που περιείχαν) και αισθανόταν τα πόδια του πιο ελαφρυά.

Μετά το έβαλε και η μάνα μου και γιατρεύτηκε κι αυτή.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως δουλεύει αυτό το πράμα και μου κάνει εντύπωση το placebo effect που είδα.

Ξέρει κανείς πως υποτίθεται πως δουλεύει και τι υποτίθεται πως περιέχει? Δοκίμασε κανείς από εσάς ή γνωστός σας και ένιωσε καλύτερα?

Δεν είναι πολύ ακριβό αλλά το δούλεμα είναι δούλεμα.

Δημοσ.

Έχει κανει εκπομπη ο βαξεβανης πιο παλιά μπες στο κουτί κ δες ....

Δεν το βρίσκω, ξέρεις τίτλο εκπομπής ή ημερομηνία?

Δημοσ.

Δεν το βρίσκω, ξέρεις τίτλο εκπομπής ή ημερομηνία?

Το βρήκα:

https://www.youtube.com/watch?v=xgNkPdF-7Yg$t=34m30s

Έδειξα στην μάνα μου το βίντεο του Βαξεβάνη και απογοητεύτηκε.

Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή αν έπρεπε να την αφήσω στο placebo effect της.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι εξαιρετικό προιόν θα πρέπει να αποφεύγεις τη χρήση του όμως αν πίνεις και κάποιο υγρό κολλαγόνο γιατί θα το βγάλει και αυτό στη πατούσα.Μπορείς να το πας εναλαξ μέρα μέρα κολλαγόνο - τσιρότο

Για νεροχύτες δεν το έχω δοκιμάσει αλλά προφανώς θα κάνει δουλειά αφού είναι επιστημονικό προιόν. Το βράζεις σε νερό και το ρίχνεις στο βουλωμένο νεροχύτη;

Κάνει και για τη δυσκοιλιότητα;

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ στους γονεις μου τους έχω μαθει να μπαίνουν κ να ψάχνουν στο ίντερνετ αν ισχύουν η όχι για να μην αγοράζουν βλακειες δεν πετύχει παντα δυστυχώς

Δημοσ.

Το να εξαπατάται κάποιος από αυτό το προϊόν είναι το λιγότερο...

Δεν ξέρω πόσοι έχετε δει ολόκληρο το συγκεκριμένο ντοκυμανταίρ του Μπαξεβάνη,όσοι δεν το έχετε δει , ειδικά ο γυναικείος πληθυσμός θα έπρεπε να το δει όπωσδήποτε χθες κιόλας, να καταλάβει οτι αυτές οι πανάκριβες κρέμες προσώπου που πουλάνε εδώ και πολλά πολλά χρόνια οι βιομηχανίες και θυσαυρίζουν σε βάρος των αφελών δεν είναι τίποτα άλλο από μια απλή ενυδατική και πάμφθηνη κρεμούλα...

Εαν έβλεπαν αυτό το ντοκυμανταίρ όλες οι γυναίκες, θα υπήρχε κυριολεκτικά κατάρευση ολόκληρης της βιομηχανίας τέτοιων σκευασμάτων.Χτίζουν πάνω στη ματαιοδοξία του κοσμάκη.

• Like 1
Δημοσ.

Detoxification foot pads are adhesive foot pads or patches that manufacturers claim can dramatically improve health when placed under the feet during sleep. Some of these pads may contain ingredients such as "distilled bamboo vinegar" that allegedly pull toxins from the body, but critics have shown that the process is not scientifically viable.

On January 3, 2008, the United States Food and Drug Administration (FDA) released an urgent warning regarding the potential dangers of many imported pharmaceutical substances including several brands of detox foot patches. In April 2008, in response to questions from the Associated Press, an FDA spokeswoman said regarding the agency's investigation of the claims made for Kinoki foot pads that "basically, when we open up a case it means that the violation might be in terms of the Food, Drug and Cosmetics Act, such as when (product makers) make false, misleading claims."

In August 2008, National Public Radio commissioned a laboratory test to look for heavy metals in used pads, which Kinoki claims are extracted from the body. The test found none. NPR also discovered that the pads change from white to grey when they are exposed to moisture, including sweat, and not necessarily because they are absorbing other substances.

The Japanese company Kenrico claim that their pads have a positive effect on the health of the users, and that they remove heavy metals from the body, but experts at Quackwatch have pointed out that Kenrico's foot pads are unlikely to work, since the skin is not semi-permeable and is not able to conduct substances out of the body, and also because the skin is not part of the detoxification process, hence no toxins can be removed through the skin.

Πηγή

Επίσης

Λίγο μυαλό, λίγη έρευνα και λίγη λογική θέλει. Δεν είναι δυνατόν στο 2015 να υπάρχουν ακόμα τόσοι αφελείς γαμώ τη φυλή μου γαμώ.

Δημοσ.

Καλά εγώ μόνο τον τίτλο να έβλεπα έτσι (το τάδε που τα θεραπεύει όλα, εκπληκτικό θαύμα κτλ) κατάλαβα οτι δεν έχει νόημα να ασχοληθώ, αλλά μπήκα να δω μήπως κάνουμε και καμιά πλάκα οι συμφορουμήτες.

• Like 1
Δημοσ.

To πιο θεικο απο ολα ειναι τα σκευασματα που αδυνατιζεις που λενε με λεπτα γραμματα απο κατω οτι το προιον κανει δουλεια με ασκηση και σωστη διατροφη, με αλλα λογια αν κανεις διατα και πας γυμναστηριο αλλα δεν παρεις το μαγικο τσαι-καφε δεν θα χασεις ουτε γραμμαριο χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

και ομως παιδες, ο κοσμος τσιμπαει και πολυ μαλιστα. πριν λιγο καιρο ημουν Σιγκαπουρη και τα συγκεκριμενα pads φευγανε κουτες (ειχε διαφορες μαρκες, ολα το ιδιο ομως, και καλα "τραβανε" τις τοξινες μεσω του πελματος). ντοπιοι και ξενοι αγοραζαν δεκα-δεκα. και γενικα ολα αυτου του ειδους τα σκευασματα πουλανε πολυ Ασια μερια. τι να πεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...