Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Ace Style G310 47.04e [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμαν ρε παιδια, χαλαρωστε λιγο. Δεν εχουν ολοι τις απαιτησεις τις δικες σας/μου για 8πυρηνα και με 2gb ram.

Μπορει καλλιστα να προοριζεται για αδερφια/μανες κλπ που απλα θελουν ενα σκ@τουλοsmartphone για τα βασικα.

Κατα τ'αλλα οσον αφορα τη τιμη, μια χαρα προσφορα είναι.

• Like 4
Δημοσ.

Τα 512 ειναι οντως λιγα..Αν υπαρχει κατι με 1GB μνημη παρακαλω να παραθεσετε link....Σε οποιον δεν κανει παρακαλω να μην σχολιαζει αδικα....Ο καθενας θα κρινει αν κανει η οχι....Εγω το ανεβασα και απο εκει και περα....

• Like 3
Δημοσ.

Αμαν ρε παιδια, χαλαρωστε λιγο. Δεν εχουν ολοι τις απαιτησεις τις δικες σας/μου για 8πυρηνα και με 2gb ram.

Μπορει καλλιστα να προοριζεται για αδερφια/μανες κλπ που απλα θελουν ενα σκ@τουλοsmartphone για τα βασικα.

Κατα τ'αλλα οσον αφορα τη τιμη, μια χαρα προσφορα είναι.

μιλαμε για A-N-D-R-O-I-D!!! 512 RAM  ειναι σαν να προσπαθεις να τρεξεις μια φερραρι με ζαντολαστιχα απο ποδηλατο!

Δημοσ.

Όταν στα 60€ υπάρχει το Lumia 530 δεν πα να'χει και 40€ πάλι δεν αξίζει

σωστο προσωπικη εμπερεια τα lumia δεν λαγκαρουν παιδια! για κατω απο 100ρικο μονοδρομος!

• Like 1
Δημοσ.

μιλαμε για A-N-D-R-O-I-D!!! 512 RAM  ειναι σαν να προσπαθεις να τρεξεις μια φερραρι με ζαντολαστιχα απο ποδηλατο!

Χ-Α-Ι-Ρ-Ω Π-Ο-Λ-Υ.

Το βλεπω δεν ειμαι χαζη. Αλλά σε πληροφορω πως για απλη χρηση μια χαρα ειναι. Οσο και αν σε σοκαρω, υπαρχουν ατομα που εχουν κινητα ακομα και σημερα με 512 ram.

• Moderators
Δημοσ.

2 παρατηρήσεις:

1. Βαθμολογια γυρω στο 5.5 στο gsmarena, δεν θα το σκεφτομουν μετα από αυτό ουτε στα 50€

2. και σημαντικοτερο, τι ωρα ερχεται το ακυρο; 74,04 ηταν η προς πληκτρολογηση τιμη κατά πασα πιθανοτητα για να μην πω βεβαιότητα.

Αντε μας μαθατε άλλο ένα μαγαζι αποψε... (ουτε κλικ δεν εκανα εκει, μεσω σκρουτζ τσεκαρα την τιμη μονο, ποσο να γραφτω και να παραγγειλω - ακομα και να μου αρεσε το προιον)

Δημοσ.

Με ολο το σεβασμο matrixxx αλλα και το Galaxy S5.......Βαθμολογια 5.9 εχει στο gsmarena ......που εγινε χαμος στο αλλο θεμα!!!

• Moderators
Δημοσ.

Εχουν πλακωσει οι μηλαρακηδες στο gsm μηπως και τρολαρουν τα σαμυ; :lol: Ή μηπως εχει θεματα και το s5; Δεν το γνωριζω καθολου το κινητακι (ουτε το σ5), αλλα οπως και να εχει ισχυουν τα υπολοιπα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΗΡΘΕ ΤΟ ΑΚΥΡΟ. Με πήραν τηλέφωνο. Ήταν λάθος η τιμή. Άρα στην blacklist και αυτοί.

(και θα κάνω τον κόπο να κάνω και την ανάλογη αξιολόγηση στο skroutz)

edit1: Νεώτερο τηλεφώνημα απο τον υπεύθυνο του καταστήματος.

Να περάσω να ΠΑΡΑΛΑΒΩ

Επεξ/σία από taxtax

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...