Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν πας αστεροσκοπειο το φεγγαρι το βλεπεις κανονικα και δεν νομιζω οτι βαζουν καποιο φιλτρο η κατι αλλο.

Θα ειμαι λιγο off topic αλλα αμα δεν φορας μονιμα γυαλια ηλιου καλο θα ηταν να αρχιζεις να τα καθιερωνεις.και εγω παλια δεν φοραγα μεε τιποτα και λογω ανοιχτοχρωμου ματιου μου ειπαν οτι πρεπει να φοραω.επισης ξεκουραζεις κατα πολυ το ματι ειδικα αμα οδηγεις ή αμα δουλεευεις εξω.στην αρχη ειναι λιγο σπαστικα αλλα μετα απο λιγο καιρο απλα τα θεωρεις αναντικαταστατα

καλή ιδέα και το έχω υπόψιν μου γιατι μου είχε πει και η δερματολόγος που είχα πάει οτι έχω ανοιχτό δέρμα αλλα και ευαίσθητα μάτια και θα πρέπει το καλοκαίρι να φοράω αντηλιακό + γυαλιά ηλίου οπωσδήποτε 

απλά έκανα λιγο υπομονή να μπορέσω να δώσω αρκετά λεφτά να πάρω κάτι αξιόλογο κ ασφαλές έχοντας λανθασμένα στο μυαλό μου οτι χρειάζονται μόνο το καλοκαίρι , αλλα τώρα που το λες κ το σκέφτομαι makes sense γιατι πολλές φορές βρίσκομαι σε χώρους με δυνατά φώτα και μέχρι κ εμετός μου έχει έρθει , ιδικά αν ειναι πολύ έντονα 

Δημοσ.

Εγώ θα τη δω με τζαμάκι ηλεκτροκόλλησης, νομίζω είναι από τα πιο κατάλληλα.

Αρκεί να είναι 14άρι.

Από πού βρέθηκε όλη αυτή η νεφοκάλυψη γ@μώτο? Παντού έλεγε για 15% νεφοκάλυψη. Μάλλον θα ανοίξει.

Δημοσ.

Εγω όταν ήμουνα μικρός είχα κοιτάξει τον ήλιο καταματα για 30 δευτερόλεπτα καταμεσήμερο,χωρίς καμμία εκλειψη ηλίου.Δεν έπαθα τίποτα. Τώρα στα 30 μου έχω 2 βαθμούς αστιγματισμου αλλά δε ξέρω αν ήταν αποτέλεσμα αυτού.Ο οφθαλμίατρος, μου είπε τελευταία φορά που με εξέτασε ,οτι είναι μια χαρά τα μάτια μου.

Δημοσ.

γιατι πολλές φορές βρίσκομαι σε χώρους με δυνατά φώτα και μέχρι κ εμετός μου έχει έρθει , ιδικά αν ειναι πολύ έντονα 

σε βιταμίνη Α είσαι επαρκής;

Εγώ πριν χρόνια δεν μπορούσα να βγω στον ήλιο χωρίς γυαλιά..Δάκρυζαν και πόναγαν τα μάτια μου.Έτσι και ξέχναγα τα γυαλιά σπίτι ήμουν χανένος.Σιγά σιγά με καλή διατροφή το ξεπέρασα και πλέον δε χρειάζομαι γυαλιά.

Δημοσ.

Οντως. Θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει το stream για την Ελλάδα.

EDIT: Ξεκίνησε

Δυστυχώς έχει σύννεφα και δεν φαίνεται καθαρά.

Δημοσ.

Tα παπάργια μας θα δούμε δυτική- ΒΔ Ευρώπη, πολλή συννεφιά. Κρίμα κι είχαν χαρεί τα παιδιά το πρωί. Ειδικά ο μικρός δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πως ακριβώς θα κρυφτεί ο ήλιος. Μου έκανε 47 ερωτήσεις παραλλαγή της ίδιας. Στο τέλος του είπα θα σου πει η δασκάλα σου γιατί άρχισα να νιώθω σαν τον Louis CK.

• Like 5
Δημοσ.

ξερω οτι πρεπει να φορας ειδικα γυαλια για να δεις την εκλειψη

Ο σκύλος μου είναι αυτή την στιγμή στο μπαλκόνι και λιάζεται . Να τον μπάσω μέσα ; Τι λέτε ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...