Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :650-700 max μαζι με οτι αναφερω παρακατω πως εχω αγορασει ηδη..

Χρήση υπολογιστή : gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι καποιο ιδιαιτερο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι εχω ηδη μια hd 24' της samsung

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? nai

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ναι, e-shop γιατι βαριεμαι να βγαινω απο το σπιτι

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? οχι θα το κανω μονος μου

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . εχω ηδη win 7

στο ρεζουμε λοιπον τισ υποθεσης. εχω ηδη αγορασει τις μνημες που ειναι οι g skill 2x4gb στα 2400mhz την m/b της gigabyte z97-d3h cpu INTEL CORE I5-4590 3.30GHZ και gpu της 

SAPPHIRE DUAL-X RADEON R9 280 BOOST OC 3GB GDDR5 PCI-E RETAIL αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν επειδη οι μνημες ειναι στα 2400mhz και για να τις παω στα 2400mhz θα χρειαστω oc αξιζει να παρω τον 4690κ η δεν βαριεσαι και στα 1600mhz καλα θα ειμαι????? Η χρηση θα ειναι καθαρα gaming για battlefield 3-4.. για κουτι θα ψαξω πιο μετα τροφοδοτικο εχω ηδη της corsair tx 650watt.. και κατι τελευταιο. θελω και ενα πληκτρολογιο-ποντικι να κανω την δουλεια μου το πολυ μεχρι 80$. σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας..
Δημοσ.

"η δεν βαριεσαι και στα 1600mhz καλα θα ειμαι"

αυτο ακριβως. στο gaming η διαφορα ειναι ελάχιστη.

"αξιζει να παρω τον 4690κ" - "εχω ηδη αγορασει τις μνημες που ειναι οι g skill 2x4gb στα 2400mhz την m/b της gigabyte z97-d3h cpu INTEL CORE I5-4590 3.30GHZ"

τελικα εχεις παρει cpu? ή ψαχνεις ακομα;

(και οι δυο που λες λενε πως παιζουν 1333/1600Mhz ram. ενας τροπος για να ανεβασεις τις ραμ ειναι μεσω του fsb, εαν δεν απατώμαι και χωρις να ειμαι σίγουρος αυτο μπορεις να το κανεις και με τον i5 απλα δεν ξερω μεχρι που θα φτασει)

Δημοσ.

Cpu δεν εχω παρει ακομα. Ουσιαστικα τα κομματια που λοιπουν ειναι η cpu και η gpu. Το ζητημα ειναι αν αξιζει το oc για τα συγκεκριμενα games..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

σύμφωνα με αυτο http://www.corsair.com/en-us/blog/2013/october/battlefield-4-loves-high-speed-memory

ναι υπαρχει μια διαφορα αναμεσα στα 1600mhz και στα 2400mhz σε αυτο το game

εαν αξιζει ειναι δικο σου ζήτημα, απο την δικια μου οπτικη γωνιά εφόσον με τα 1600 θα καθετε πανω απο τα 60fps ειναι αρκετο.

περιμενε να σου μιλήσει καποιος που εχει προσωπική εμπειρία πανω στο ζήτημα με τις ραμ, με 1333mhz ειμαι :ph34r:

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω για το πόση διαφορά θα δεις απο τα 1600 στα 2400 στο gaming. Αλλά αφού τις έχεις πάρει ήδη τότε γιατί να μην τις αξιοποιήσεις; Όπως επίσης αφού έχεις πάρει mobo και ram για oc τότε αξίζει να πάρεις και έναν "ανοιχτό" επεξεργαστή. Εγώ θα πρότεινα αυτόν . Επίσης για gpu θα κοιτούσα για GTX 970 αλλά το eshop τις έχει ακριβούτσικες. Οπότε πήγαινε με αυτή που έχεις επιλέξει.

Για mouse και keyboard αφού θες απλά να κάνεις την δουλειά σου μπορείς να πας εδώ

Δημοσ.

Όπως είπε και ο Lucius αφού έχεις πάρει ήδη mobo που είναι για ξεκλείδωτο επεξεργαστή κοιταξε σε i5-4690K να τον clockάρεις κάποια στιγμή, αλλά πάρε τον από skroutz http://www.skroutz.gr/s/4982160/Intel-Core-i5-4690K-Box.htmlπου έχει μια λογική τιμή. Θα χρειαστείς και μια ψύχτρα γι'αυτή τη δουλειά βέβαια.
Για gpu συμφωνώ και γω με την gtx 970, κοίταξε αυτήν εδώ πχ. http://www.skroutz.gr/s/5535666/Gigabyte-GeForce-GTX970-4GB-G1-Gaming-GV-N970G1-GAMING-4GD.html

Δημοσ.

Όντως μπορείς να κοιτάξεις απο Skroutz. Όπου επίσης δεν χρειάζεται να βγεις απο το σπίτι.  :-D  Ειδικά για κάρτες το eshop είναι πανάκριβο και έχει αρχίσει κ ανεβάζει τις τιμές στα πάντα για κάποιο λόγο. 

Δημοσ.

650-700 συνολικα ειναι το budget.. Δλδ μου μενουν χοντρικα 450€ για cpu k mobo.. Η gtx 970 απλα με ζαλισε με την τιμη που ειδα.. Οσο για τις μνημες κ γενικα για oc ειμαι επιφυλακτικος διοτι δεν γνωριζω τπτ.. Κατα ποσο δλδ ειναι ασφαλες κλπ κλπ.. Κ αν το κανω λογικα θα πρεπει να παρω κ μια καλη ψυχτρα η υδροψυξη plus ενα καινουριο κουτι που αυτη τν στιγμη ειναι στα μελλοντικα σχεδια..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...