Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα σημερα να ανοιξω περιπου 300 φωτογραφιες με το Photoshop και ο υπολογιστη κρεμασε και ειδα οτι απο τα 16GB μνημη που εχω μου ειχε φαει το 99%

Επειδη δεν εχω παρει ακομα καρτα γραφικων και δουλευω με του επεξεργαστη i7-4790k την intel 4600 δεν ξερω αν μου εφαγε ολη την μνημη επειδη δεν φτανουν τα 16GB  η επειδη πρεπει να παρω καρτα γραφικων.

Αυτη ειναι η συνθεση μου i7-4790k Gigabyte Z97-HD3 16GB ddr3 2133mhz ssd evo 840 250gb WD sata 1TB Windows 8.1 pro X64

Τις φωτογραφιες τις εχω στον μηχανικο δισκο 1TB οχι στο ssd

Δημοσ.

Είναι λόγο μνήμης καθαρά ...... υπάρχει κάποιος λόγος που άνοιξες 300 φωτογραφίες μαζί ;

Και εγώ με τα 12gb πολλές φόρες ακόμη και με 4 φωτογραφίες ανοιχτές φτάνω στο 99% της μνήμης

Δημοσ.

ανοιξε το Ps πανε στα preference και απο εκει ορισε ποση μνημη θελεις να σου δεσμευει το Ps.

300 φωτογραφιες μαζι για ποιον λογο με το Ps. δεν ειναι προγαμμα προβολης φωτογραφιων αλλα επεξεργασιας εικονας.

Δημοσ.

Απλα ειχε ο φακελος 300 (περιπου) φωτογραφιες και ειπα να τις ανοιξω ολες για επεξεργασια.

Οποτε ειναι θεμα πολλων αρχειων και οχι οτι πασχω εγω καπου στον υπολογιστη μου;

Δημοσ.

Παλι καλα που δεν ανοιξα τον φακελο με τις RAW που ειναι 30GB με 1892 φωτογραφιες. :D

εισαι μεγαλος παικτης  :P

καντο και θα μας τρελανεις ολους!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...