Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!!! Θα ήθελα να μάθω την γνώμη σας σχετικά με ποιος από τους 2 επεξεργαστές του τίτλου είναι καλύτερος!!

Η χρήση που θα γίνει στον υπολογιστή είναι Cubase, Ableton και Traktor (κατά κύριο λόγο) λίγο Internet, ταινίες και.... μπορεί και κάνα παιχνιδάκι. (Όχι τρελά πράγματα και δεν με ενδιαφέρουν τα τέλεια γραφικά και τα πολλά fps κλπ κλπ.)

Εσείς τι μου προτείνετε;;; Τους έχω και τους 2 στα χέρια μου και δεν ξέρω ποιον από τους 2 να κρατήσω!!! 

Σύμφωνα με την χρήση που είπα, ποιος από τους 2 θα αντεπεξέλθει καλύτερα;;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!!!

Υ.Γ.  Η σύνθεση του pc :

Motherboard Gigabyte G31 chipset

8 GB Ram

AMD 7770 2GB

Και αρκετούς HDD για την μουσική

Δημοσ.

Μεταχειρισμένοι και οι 2!!! Τους έχω ήδη στα χέρια μου.... απλά δεν ξέρω ποιον να κρατήσω και ποιον να πουλήσω (μάλλον)!!!!

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ τον συνηγορο του διαβόλου, ο Xeon είναι αρκετά καλύτερος και έχει και πιο ψηλά clocks ΑΛΛΑ έχει 120w κατανάλωση vs 95w στου Quad. Γνώμη μου, επειδή η μητρική σου έχει μόνο 3 φάσεις τροφοδοσίας, είσαι οριακά. Αν μπορείς κάνε undervolt τον Xeon για να ρίξεις την κατανάλωση με τα στοκ ρολόγια (λογικά θα μπορείς ένα ~5%) για να είσαι πιο άνετος.

Αλλιώς βάζεις ψυχτράκια

vrm_cooling.jpg

Για να μην καταλήξεις έτσι

C6V0i.jpg

Δημοσ.

Παρόμοια αρχιτεκτονική φίλε μου με τον XEON λίγο ψηλότερα σε συχνότητα και κατανάλωση με πλεονεκτημα οτι σε καταλληλη μητρική βάζεις και δευτερο επεξεργαστη. Εγώ έχω μεταξυ άλλων ένα συστηματακι με τον 9550  overclocked@4GHZ ( το κάνεις αν το υποστηριζει η μητρική σου ανεβάζοντας FSB περίπου στα 400+MHZ  με τις μνημες  DDR3  στα 1600+. Πιστευω ότι και ο ΧΕΟΝ θα πιάνει τα 4GHZ  ανετα  αλλά μέχρι εκεί ... κατασκευστικά αυτή η σειρα  κινήτε στα 4GHz...

Δημοσ.

Εκανα τετοια χρηση με q6600 και δεν ειχα κανενα προβλημα τοτε. Βεβαια τα plugins παιζουν πολυ μεγαλο ρολο. Νομιζω οτι ο xeon θα σου βγαινει παραπανω στο ρευμα περιπου 10 ευρω το μηνα σε χρηση 24/7. Νομιζω οτι αξιζει να το λαβεις υποψιν

Δημοσ.

10 ευρω το μηνα παραπανω ;Δεν νομιζω .τι θα ειναι 24/7 100%cpu usage  και παλι 25watt ...ειναι ενα ευρω παραπανω.

• Like 2
Δημοσ.

Καλα μπορει να μην ειναι 10 μπορει να ειναι 6-7 αναλογα τη ζωνη, εαν το ρευμα ειναι για επαγγελματικο χωρο η υπαρχει κοινωνικό τιμολογιο. Δεν ξερω τι χρηση θα κανει ο φιλος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...