matrixtv1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Λοιπόν έφτιαξα λογαριασμό με το όνομα της μάνας μου καθώς είμαι 19 χρόνων και δεν μπορώ να φτιάξω εγω αλλα εβαλα λαθος ενα γραμμα στο επίθετο και δεν ταιριάζει με το επίθετο στο διαβατήριο για ένα γραμμα αυτό θα είναι πρόβλημα στην ταυτοποίηση και επίσης αυτο το επίσημο εγραφο μου πρεπει να στείλω πειράζει που είναι στο ονομα του πατερα μου αλλα δείχνει την διεύθυνση κατοικίας. Υ.Γ Είναι ασφαλές να στείλω όλα αφτα τα στοιχειά?
dacourt Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 όχι δεν είναι πρόβλημα, τα στοιχεία της κατοικίας να γράψεις ότι είναι στο σύζυγο και οι λογαριασμοί έρχονται σε αυτόν και μόνο. ε τώρα για το άλλο της πληκτρολόγησης, πες του ότι έκανες λάθος, κόλλησε το πληκτρολόγιο. Μακάρι να μην είναι περίεργοι και να μην σου δημιουργήσουν πρόβλημα.
Chris_saxo vts Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Νομίζω το έγγραφο που λες πρέπει να είναι στο όνομα που έχεις δώσει στα στοιχεία. Εαν δεν έχει κάτι στο όνομά της η μητέρα σου πάει σε ένα κεπ κ κάνει μια υπεύθυνη δήλωση ότι όλα τα στοιχεία είναι αληθείς κ το στέλνεις.Τώρα για το λάθος γράμμα στείλτους ένα μήνυμα κ πες τους να στο αλλάξουν αν δεν μπορείς εσύ. Θα σου ζητήσουν κ τον 4ψήφιο κωδικό ασφαλείας να τους πεις.
Linus_Lost Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Εμένα με "περιόρισε" λόγο κερδών.. Εσυ πρπει να τα βγαζεις με το τσουβαλι τα λεφτα τοτε... Για πες και σε μας καμια προταση αν ειναι!
matrixtv1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Άκουσα πως εδώ που μένω υπάρχει ένα μαγαζί που πας και παίζεις στο mybet με τον λογαριασμό σου και ότι λεφτά κερδίζεις σου τα δίνουν εκεί Και χωρίς να έχεις κάνει ταυτοποίηση αυτο γίνετε?
matrixtv1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Πρέβεζα έχει ένα μαγαζί και πας εκεί και παίζεις Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2015 από matrixtv1
cosmos000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Τόση καλοσύνη υπάρχει στο εν λόγω μέρος??Το βρίσκω πολύυυ περίεργο να συμβαίνει κάτι τέτοιο...εκτός αν δεν κατάλαβες καλά.. Επίσης να ξέρεις ότι αν δεν κάνεις ταυτοποιηση...στον κλείνουν τον λογαριασμό... Άρα δυο λύσεις έχεις.... 1) περίμενε να φτάσεις την νόμιμη ηλικία... 2) Χρησιμοποίησε τα στοιχεία κάποιου απο τους κηδεμόνες σου ΕΝ ΓΝΩΣΗ τους... Ό,τι άλλο και να ειπωθεί...περιττό... ΥΓ : Το έδωσες στεγνά το μαγαζάκι ε??χαχαχαχ σβήστο μπας και τελικά ΔΕΝ κάνουν αυτό που νομίζεις...και τρέχα γύρευε μετά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα