Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έφτιαξα λογαριασμό με το όνομα της μάνας μου καθώς είμαι 19 χρόνων και δεν μπορώ να φτιάξω εγω αλλα εβαλα λαθος ενα γραμμα στο επίθετο και δεν ταιριάζει με το επίθετο στο διαβατήριο για ένα γραμμα αυτό θα είναι πρόβλημα στην ταυτοποίηση και επίσης αυτο το επίσημο εγραφο μου πρεπει να στείλω πειράζει που είναι στο ονομα του πατερα μου αλλα δείχνει  την διεύθυνση κατοικίας.

Υ.Γ Είναι ασφαλές να στείλω όλα αφτα τα στοιχειά?  

Δημοσ.

όχι δεν είναι πρόβλημα, τα στοιχεία της κατοικίας να γράψεις ότι είναι στο σύζυγο και οι λογαριασμοί έρχονται σε αυτόν και μόνο. ε τώρα για το άλλο της πληκτρολόγησης, πες του ότι έκανες λάθος, κόλλησε το πληκτρολόγιο.  :-D Μακάρι να μην είναι περίεργοι και να μην σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

Δημοσ.

Νομίζω το έγγραφο που λες πρέπει να είναι στο όνομα που έχεις δώσει στα στοιχεία. Εαν δεν έχει κάτι στο όνομά της η μητέρα σου πάει σε ένα κεπ κ κάνει μια υπεύθυνη δήλωση ότι όλα τα στοιχεία είναι αληθείς κ το στέλνεις.

Τώρα για το λάθος γράμμα στείλτους ένα μήνυμα κ πες τους να στο αλλάξουν αν δεν μπορείς εσύ. Θα σου ζητήσουν κ τον 4ψήφιο κωδικό ασφαλείας να τους πεις.

Δημοσ.

Εμένα με "περιόρισε" λόγο κερδών..

Εσυ πρπει να τα βγαζεις με το τσουβαλι τα λεφτα τοτε... Για πες και σε μας καμια προταση αν ειναι!

Δημοσ.

Άκουσα πως εδώ που μένω υπάρχει ένα μαγαζί που πας και παίζεις στο mybet με τον λογαριασμό σου και ότι λεφτά κερδίζεις σου τα δίνουν εκεί Και χωρίς να έχεις κάνει ταυτοποίηση αυτο γίνετε?

Δημοσ.

Τόση καλοσύνη υπάρχει στο εν λόγω μέρος??Το βρίσκω πολύυυ περίεργο να συμβαίνει κάτι τέτοιο...εκτός αν δεν κατάλαβες καλά..

Επίσης να ξέρεις ότι αν δεν κάνεις ταυτοποιηση...στον κλείνουν τον λογαριασμό...

Άρα δυο λύσεις έχεις.... 1) περίμενε να φτάσεις την νόμιμη ηλικία...

2) Χρησιμοποίησε τα στοιχεία κάποιου απο τους κηδεμόνες σου ΕΝ ΓΝΩΣΗ τους...

Ό,τι άλλο και να ειπωθεί...περιττό...

ΥΓ : Το έδωσες στεγνά το μαγαζάκι ε??χαχαχαχ σβήστο μπας και τελικά ΔΕΝ κάνουν αυτό που νομίζεις...και τρέχα γύρευε μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...