Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη κοινότητα του Φόρουμ.

Εχω μεγάλη απορία για το τι ακριβώς εργασία υπάρχει στις αγγελίες τύπου 

'' ΑΤΟΜΟ ένα κοινωνικό συνεργάσιμο ευγενικό ανεξάρτητης ηλικίας Εισόδημα ανάλογα των προσδοκιών σας Χωρίς ωράριο Εργασία και απο το δικό σας χώρο 698-*******     *******@gmail.com '' και άλλες πολλές παρόμοιες.

Επειδή ψάχνω δουλειά καθώς προσφάτως τελείωσα το πανεπιστήμιο , βρίσκω συνεχώς στο ιντερνετ παρόμοιες αγγελίες όπως οι παραπάνω και ερωτώ , γνωρίζει κανείς τι τύπου εργασία προσφέρεται απο παρόμοιες αγγελίες ? Έχει κανένας ανάλογη εμπειρία ?

Δημοσ.
ΑΤΟΜΟ ένα κοινωνικό συνεργάσιμο ευγενικό ανεξάρτητης ηλικίας Εισόδημα ανάλογα των προσδοκιών σας Χωρίς ωράριο Εργασία και απο το δικό σας χώρο 698-*******     *******@gmail.com '' και άλλες πολλές παρόμοιες.

γνωρίζει κανείς τι τύπου εργασία προσφέρεται απο παρόμοιες αγγελίες

Ζιγκολό?

• Like 7
Δημοσ.

'' ΑΤΟΜΟ ένα κοινωνικό συνεργάσιμο ευγενικό ανεξάρτητης ηλικίας Εισόδημα ανάλογα των προσδοκιών σας Χωρίς ωράριο Εργασία και απο το δικό σας χώρο 698-*******     *******@gmail.com '' και άλλες πολλές παρόμοιες.

Επειδή ψάχνω δουλειά καθώς προσφάτως τελείωσα το πανεπιστήμιο , βρίσκω συνεχώς στο ιντερνετ παρόμοιες αγγελίες όπως οι παραπάνω και ερωτώ , γνωρίζει κανείς τι τύπου εργασία προσφέρεται απο παρόμοιες αγγελίες ? Έχει κανένας ανάλογη εμπειρία ?

Χωρίς να έχω εμπειρία, πρέπει να είναι δουλειά σαν κάτι ιστοσελίδων που λένε εισόδημα 2000ευρώ από το σπίτι και μπλα μπλα. Και καλά σε βάζουν να πουλάς σε άλλους κάτι προϊόντα εταιρειών και παίρνεις ποσοστά από τα κέρδη. Για αυτό σου λένε και μισθός ανάλογος των προσδοκιών.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

H λεξη ΑΤΟΜΟ μπαινει για να βγει πανω πανω η αγγελια αλφαβητικα. Εισοδημα αναλογο των προσδοκιων σας σημαινει "δεν εχεις στανταρ μισθο, πας ποσοστα". Χωρις ωραριο και απο το δικο σας χωρο σημαινει "δε θα υπαρχει προσληψη (μπορει να μην υπαρχει καν εταιρεια)"

Ολα αυτα συνδυαστικα σημαινουν "Ειμαστε εταιρεια τηλεφωνικων πωλησεων/mlm/κατι που δεν παιζει να δεις cent απο αυτο". 

Sad but true. 

• Like 2
Δημοσ.

Σε κατι παρομοιο παντως που εστειλα e-mail μου απαντησε την επομενη μερα ο author της αγγελιας και ελεγε "Η δουλεια αφορα τη διακινηση ερωτικων ειδων κ.α.Αν ενδιαφερεσαι ασε τον αριθμο σου να σε παρω εγω".

No thanks

Δημοσ.

δονητές, μαστίγια, χειροπέδες και τα συναφή...

γουστάρω

πέρα από την πλάκα καλό είναι να αποφεύγετε αγγελίες τις οποίες τις βλέπετε παντού και συνέχεια.

ο λόγος απλός:

σε μια εποχή που όλοι ψάχνουν δουλειά, δε μπορεί κάποιοι να ζητάνε συνεχώς προσωπικό, κάτι δε πάει καλά.

κανέναν δεν έχουν βρει να τους κάνει;

• Moderators
Δημοσ.

δονητές, μαστίγια, χειροπέδες και τα συναφή...

γουστάρω

πέρα από την πλάκα καλό είναι να αποφεύγετε αγγελίες τις οποίες τις βλέπετε παντού και συνέχεια.

ο λόγος απλός:

σε μια εποχή που όλοι ψάχνουν δουλειά, δε μπορεί κάποιοι να ζητάνε συνεχώς προσωπικό, κάτι δε πάει καλά.

κανέναν δεν έχουν βρει να τους κάνει;

Να προσθεσω και αγγελιες οι οποιες προσφερουν υπερογκα ποσα με required skills τυπου "ευγενικος, εργατικος κλπ". Σε φαση δινουμε 1500 ευρω για μια δουλεια της οποιας το στανταρ ειναι 600 και υπαρχουν πολλοι που παρακαλανε να την κανουν και με 500.

Δημοσ.

Αυτού του είδους αγγελίες είναι για προώθηση προιόντων από κάρτες τηλεφωνίας μέχρι ασφαλιστικά προιόντα.

Πολλές φορές μπορεί να είναι και η κλασική πυραμιδική απάτη.

Δημοσ.

Προώθηση προϊόντων μέσω τηλεφώνου.. πληρώνεσαι με το κομμάτι ή την παραγγελία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...