Προς το περιεχόμενο

Lg g pad 8.0 (v480)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Μου ήρθε ειδοποίηση σήμερα για ενημέρωση λογισμικού γνωρίζετε αν είναι το γλειφιτζουράκι που περιμεναμε;Αν οχι τι είναι και αξίζει να την κάνω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα, έκανα την ενημέρωση χθές ή προχθες. μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν είδα κάτι διαφορετικό αλλά δεν το εχω δουλέψει κ πάρα πολύ. νομίζω οτι η διαχείρηση μνήμης είχε ενα bug και το έφτιαξαν στις αρχές του έτους. 

ps. καμια γνώμη για θήκη;; 

Επεξ/σία από antonios_1980
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω το lg v-490 sto live straming δεν εχω ηχο αλλα μονο εικονα....νομιζω οτι τις 2 πρωτες μερες επαιζε και ηχο....πως το διορθωνω?

Επεξ/σία από geoleon7
Δημοσ.

καλημέρα, έκανα την ενημέρωση χθές ή προχθες. μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν είδα κάτι διαφορετικό αλλά δεν το εχω δουλέψει κ πάρα πολύ. νομίζω οτι η διαχείρηση μνήμης είχε ενα bug και το έφτιαξαν στις αρχές του έτους. 

ps. καμια γνώμη για θήκη;;

Οσων αφορα θηκες μονο ebay για μενα αν εχεις καποια προχειρη να κανεις την δουλεια σου μην σου σπασει

εχω το lg v-490 sto live straming δεν εχω ηχο αλλα μονο εικονα....νομιζω οτι τις 2 πρωτες μερες επαιζε και ηχο....πως το διορθωνω?

Τι εννοεις στο live streaming? Μεσω καποιας εφαρμογης;

Δημοσ.

Οσων αφορα θηκες μονο ebay για μενα αν εχεις καποια προχειρη να κανεις την δουλεια σου μην σου σπασει

Τι εννοεις στο live streaming? Μεσω καποιας εφαρμογης;

εννοω σε sait που βλεπω live ποδοσφαιρο ή μπασκετ

Δημοσ.

εννοω σε sait που βλεπω live ποδοσφαιρο ή μπασκετ

Βασικα δεν νομιζω πως φταιει αυτο κανε παμτως μια επαναφορα εργοστεργοστασθα βοηθησει γενικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...