geioannou Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Σημερα το πρωι που κοιταξα τα μαιλ, ειχαν εξαφανηστει απο το inbox μαιλς δυο μηνων !!! εχει κανεις παρομοιο προβλημα ? τι μπορει να συμβαινει ?
skar1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δεν μου εχει γινει ποτε. Μηπως κανενα ανθρωπινο χερι το εσβησε απο καποιο μηχανημα απου ξεχασες να κανεις log out?
geioannou Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 οχι, εσβησα το λαπτοπ και μονο το κινητο μου ειχε ενεργό το μαιλ account μου απο αλλη συσκευη. ειναι πολυ περιεργο διοτη δεν λοιπουν καποια μαιλς απλα. εχω 2 μαιλ απο τις 17 του τρέχων μηνα και τα αμεσως επομενα ειναι απο τις 24 Ιανουαριου !!!! δεν μπορει να εχει γινει κατι τετοιο απο καποιον ουτε απο λαθος χειρισμό δικο μου. εχω μια ελπιδα οτι θα εγινε κατι με καποιο σερβερ της yahoo και μεσα στην ημερα θα επανελθει. επησεις εκανα αναζητηση καποιων μαιλς και δεν τα βρίσκει. πραγμα που σημαίνει οτι δεν τα αναγνωριζει καν. και το ακομα πιο περιεργο ειναι οτι ολα αυτα εχουν συμβει στο inbox. στ ααπεσταλμενα εχω τα παντα. δεν εχε ιαπολλεσει δηλαδη τιποτα στο διαστημα των 2 προηγουμενων μηνων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα