pavlosgiorkas.com Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Σήμερα αποφάσισα να γράψω ένα case study σχετικά με τη πρόσφατηδιαφημιστική καμπάνια μου στο Clixsense - μια απο τις πιο γνωστές paidto click ιστοσελίδες (PTC) – που είχε ως αποτέλεσμα να λάβω 154 leadsσε 15 ημέρες με μόνο 11 δολάρια.Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε, οι paid to click ιστοσελίδες είναιδιαφημιστικές πλατφόρμες οι οποίες πληρώνουν τα μέλη τους ένα-δυοσεντ για κάθε διαφήμιση που βλέπουν. Στην ουσία δίνουν κίνητρο στοχρήστη να δει τη διαφήμιση σου με αντάλλαγμα κάποια σεντ.Υπάρχει πολλή διαμάχη γύρω από αυτό το φτηνό (πάρα πολύ φτηνό) μοντέλοδιαφήμισης, έτσι και εγώ αποφάσισα να το δοκιμάσω και να μετρήσω τα αποτελέσματα του.Μετά τα αποτελέσματα που έλαβα απο αυτό το διαφημιστικό μοντέλο– τα οποία θεωρώ οτι είναι πολύ καλά και τα οποία θα αναλύσω παρακάτω –θα συνεχίσω να διαφημίζω διάφορες κατηγορίες αγοράς (niches) γιανα καταλάβω ακριβώς τί δουλεύει και τι όχι με το traffic της συγκεκριμένηςιστοσελίδας.Το σίγουρο είναι ότι το κυρίως ενδιαφέρων των ατόμων που ”συχνάζουν”σε αυτού του είδους ιστοσελίδες είναι να βγάλουν extra χρήματα από το διαδίκτυο.Για αυτό το λόγο οποιοδήποτε Online Business Opportunity ή MLM πρόγραμμα,λογικά θα έχει καλά αποτελέσματα.Σε αυτό το case study θα σου δείξω ακριβώς τι έκανα. Θα σου δείξω: Την ιστοσελίδα που προώθησα. Το Landing Page, το thank you page και την υπόλοιπη σειρά μηνυμάτων. Στατιστικά όπως Clicks, Click Through Rate, Cost Per Click, κ.α Εργαλεία που έχω χρησιμοποιήσει. Στόχος μου είναι να αποδείξω στην Ίντερνετ Μάρκετινγκ κοινότητα ότι πρέπεινα δοκιμάζουμε όλες τις μεθόδους προβολής στο διαδίκτυο – έστω και αν αυτέςτις μεθόδους δεν τις επικροτεί η διεθνής ή μη κοινότητα. Μπορεί το sales funnelτους να είχε χίλια-δυο λάθη όταν δοκίμασαν μια οποιαδήποτε πλατφόρμα και επειδήδεν έφεραν καλά αποτελέσματα, να την βγάλανε ”σκάρτη”.Διαβασε Ολοκληρο το Αρθρο εδω: http://snip.ly/4nVH
zio10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Χαμένος χρόνος είναι όλα αυτά...καλύτερα κάποιος να αξιοποιήσει αυτόν τον χρόνο μαθαίνοντας κάτι που θα του αποφέρει πραγματικά χρήματα!
pavlosgiorkas.com Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Χαμένος χρόνος είναι όλα αυτά...καλύτερα κάποιος να αξιοποιήσει αυτόν τον χρόνο μαθαίνοντας κάτι που θα του αποφέρει πραγματικά χρήματα! Ζιο10, Το Ιντερνετ Μαρκετινγκ ειναι χαμένος χρόνος; Το να μάθεις πως να μαρκεταρεις την επιχείρηση σου σωστά στο διαδικτυο ειναι χαμένος χρόνος; Απ'οτι φαίνεται εκανες σχόλιο, πρίν ακόμα διαβάσεις το αρθρο.. Το αρθρο αυτό δεν εχει σκοπό να σου προωθήσει ptc ιστοσελίδες ή το προγραμμα που προωθησα. Εχει σκοπό να σου δείξει πως να αρχίσεις να κτίζεις μια λιστα απο email με πολύ λιγα λεφτά. Αυτη τη λίστα, στο μέλλον θα την κάνεις να σου βγάζει πραγματικά χρήματα προωθωντας σχετικά προίοντα. 1
zio10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 ^Αναφερόμουν κυρίως σε αυτούς που θέλουν να βγάλουν χρήματα κάνοντας κλικ ή βλέποντας διαφημίσεις... 1
Nistisimos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Το είπες και μόνος σου, το τελικό αποτέλεσμα ήταν ότι πλήρωσες 1$ την εγγραφή. Με άλλα λόγια απλά καταστροφή... 1
pavlosgiorkas.com Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Το είπες και μόνος σου, το τελικό αποτέλεσμα ήταν ότι πλήρωσες 1$ την εγγραφή. Με άλλα λόγια απλά καταστροφή... Το Μαρκετινγκ ειναι δοκιμές και λάθη φίλε μου.. Αν κάνεις ενα λάθος το διορθωνεις.. Ετσι πάει... Δεν μπορείς να τα κάνεις ολα τέλεια απο την αρχή.. Γι'αυτο αλλωστε, μπορεί να φταίω εγώ, οχι το Traffic source.. Μπορει τα email που εστελνα να μην ηταν καλά γραμμένα, να μην επειθαν αρκετά ή ακόμα τα email να κατέληγαν στο spam folder. H δουλειά μου ειναι να κάνω τις απαράιτητες αλλαγές ουτωσωστε την επόμενη φορά τα στατιστικά μου να ειναι καλυτερα. Πάλι τα ίδια...?
mobiledemon Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Με όλο το θάρρος, επέτρεψέ μου να σου πώ την άποψή μου, επειδή ασχολούμαι με Internet Marketing απο το 1997, και επειδή έχω δυο μικρές επιχειρήσεις που ασχολούνται με αυτό, η μια με digital marketing και η άλλη με τουρισμό. Επίσης ασχολούμαι με affiliate marketing αλλά...affiliate marketing-όχι άστεία. Όλα λοιπόν αυτά τα 'σχήματα' μπορεί να δείχνουν και πιθανόν να αποφέρουν και κάποια χρήματα. Και εγώ όταν ξεκίνησα affiliate marketing στα τέλη του '90, έβγαζα χρήματα πουλώντας συνδρομές περιοδικών, αλλά όσο καλά και να το κάνεις, τελικά, εαν βασίζεσαι μόνο σε ένα κανάλι για εισόδημα, κινδυνεύεις πάντα να χάσεις τα πάντα απο τις αλλαγές που γίνονται online σε αυτό το κανάλι. Πρόταση μου: κάθησε και σκέψου ένα τρόπο που να βγάζεις εισόδημα, που να κάνει χρήση του χαμηλού διαφημιστικού κόστους και να 'ρίχνει' κίνηση πανω σε ένα web property ή mobile property το οποίο να είναι τέλεια 'κουρδισμένο' ώστε να μετατρέπει τους επισκέπτες για τους οποίους πληρώνεις την διαφήμιση, σε αγοραστές της υπηρεσίας ή του προίόντος που παρέχεις. Αυτό λειτουργεί άψογα, διότι απλούστατα υπάρχουν τα εργαλεία που το καθιστούν απόλυτα μετρήσιμο. Ή εναλλακτικά, γίνε πολύ καλός στο Digital Marketing ώστε να παρέχεις τις υπηρεσίες σου σε τρίτους, στο εξωτερικό, ώστε να μην εξαρτάσαι απο το τι γίνεται στην Ελλάδα. Δεν είναι δύσκολο. Πάρε όλες τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις που χρειάζονται, όπως έκανα και εγώ, φτιάξες ένα site και χτύπα πελάτες έξω διαφημιζοντας το στη χώρα της επιλογής σου. Επίσης, μπορείς να ασχοληθείς με affiliate marketing αλλά να το κάνεις όπως πρέπει, δηλ. πρώτα να φτιάξεις το site, να γράψεις αυθεντικά κειμενα (πολύ γράψιμο όμως όχι...5 σελιδίτσες!), να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο domain name ώστε όταν κάνεις SEO να μπορέσεις να είσαι Top 3 σε 3-4 εβδομάδες, να αποκτήσεις Page Rank 6-7 σε ένα χρόνο, και τότε μόνο να πας να κάνεις αίτηση για να πάρεις τα affiliate links, έχοντας πλέον ένα ώριμο site που να φαίνεται στους affiliate managers πολύ καλό για να συνεργαστούν-γιατί δεν κοιτουν το πόσο ωραίο είναι, αλλά τα...απο πίσω του, τα οποία τα βλέπουν με διάφορα εργαλεία. Και να κάνεις γενικά κάτι μεγάλο, που να βγάζει λεφτά μόνο του απο τα affiliate commissions του. Να μη σου κοστίσει τίποτε εκτός απο χρόνο δουλειάς που θα βάλεις, και 100 Ευρώ/ χρόνο σε hosting και domain name expenses, και μετά απο 5 χρόνια να το πουλήσεις, και να βγάλεις 200,000 Ευρώ. Σε 3 μήνες τελειώνω το πρώτο πραγματικά μεγάλο μου: www.santorini-islands.com το ξεκίνησα πέρισυ, είναι ενός έτους, γεμάτο αυθεντικό κείμενο, το google το λατρεύει, και ο στόχος του είναι απο το Δεκέμβρη να πηγαίνει κρατήσεις σε όλα τα ξενοδοχεία της Σαντορίνης (σε όλα! και τα 700!) με μια συνεργασία με το booking.com Μη σε ξεγελάει η εμφάνιση, τον Οκτώβρη, το page rank της 1ης σελίδας θα είναι 6, και τότε θα κάνω αίτηση στην booking.com για τα affiliate links.Για κάθε επισκέπτη που στέλνω στο booking.com και κλείνει, παίρνω απο 4-8% του συνόλου της κράτησης. Με τα πρώτα χρήματα που θα βγάλει θα το δώσω για να γίνει δουλειά και να φαίνεται σούπερ. Και έτσι όπως είναι τώρα, έχει 50 επισκέπτες κάθε μέρα. Ακόμακ ια σήμερα δηλαδή αν του περνούσα τα affiliate links, μόνο το 5% του μηνιαίου traffic αν 'κλείσει', με μέσο ποσό κράτησης τα 1700 Ευρώ, ειναι 75 κρατήσεις επι 68 Ευρω. Σύνολο 5100 το μήνα. Φαντάσου να το τελειώσω κιόλας. Αν θες βοήθεια η αν μπορώ να σε βοηθήσω να πάρεις μια κατεύθυνση μπορείς να με βρεις: εδώ: Site: www.adwordsforhire.com ή και εδώ: Site: uk.linkedin.com/in/digitalmarketingvillarentals ή και εδώ: Site: https://www.facebook.com/vacationrentalmarketingmanagement Προσπάθησε να σκεφτείς...κάτι που να σε γεμίσει με δουλειά για 2 χρόνια, βάλε στόχους,Think BIG man! Αυτά τα clixsense κλπ. είναι ψιλι-κοκό, και δεν έχουν..ορίζοντα και objectives. Δηλαδή αν τα απαγορεύσουν αύριο, ή αν κλεισει ένα απο αυτά και δεν σε πληρώσει, τι θα κάνεις.
pOLoS Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 τον Οκτώβρη, το page rank της 1ης σελίδας θα είναι 6, και τότε θα κάνω αίτηση στην booking.com για τα affiliate links... λιγο λες, για 8 και πανω σε βλεπω
pavlosgiorkas.com Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Με όλο το θάρρος, επέτρεψέ μου να σου πώ την άποψή μου, επειδή ασχολούμαι με Internet Marketing απο το 1997, και επειδή έχω δυο μικρές επιχειρήσεις που ασχολούνται με αυτό, η μια με digital marketing και η άλλη με τουρισμό. Επίσης ασχολούμαι με affiliate marketing αλλά...affiliate marketing-όχι άστεία. Όλα λοιπόν αυτά τα 'σχήματα' μπορεί να δείχνουν και πιθανόν να αποφέρουν και κάποια χρήματα. Και εγώ όταν ξεκίνησα affiliate marketing στα τέλη του '90, έβγαζα χρήματα πουλώντας συνδρομές περιοδικών, αλλά όσο καλά και να το κάνεις, τελικά, εαν βασίζεσαι μόνο σε ένα κανάλι για εισόδημα, κινδυνεύεις πάντα να χάσεις τα πάντα απο τις αλλαγές που γίνονται online σε αυτό το κανάλι. Πρόταση μου: κάθησε και σκέψου ένα τρόπο που να βγάζεις εισόδημα, που να κάνει χρήση του χαμηλού διαφημιστικού κόστους και να 'ρίχνει' κίνηση πανω σε ένα web property ή mobile property το οποίο να είναι τέλεια 'κουρδισμένο' ώστε να μετατρέπει τους επισκέπτες για τους οποίους πληρώνεις την διαφήμιση, σε αγοραστές της υπηρεσίας ή του προίόντος που παρέχεις. Αυτό λειτουργεί άψογα, διότι απλούστατα υπάρχουν τα εργαλεία που το καθιστούν απόλυτα μετρήσιμο. Ή εναλλακτικά, γίνε πολύ καλός στο Digital Marketing ώστε να παρέχεις τις υπηρεσίες σου σε τρίτους, στο εξωτερικό, ώστε να μην εξαρτάσαι απο το τι γίνεται στην Ελλάδα. Δεν είναι δύσκολο. Πάρε όλες τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις που χρειάζονται, όπως έκανα και εγώ, φτιάξες ένα site και χτύπα πελάτες έξω διαφημιζοντας το στη χώρα της επιλογής σου. Επίσης, μπορείς να ασχοληθείς με affiliate marketing αλλά να το κάνεις όπως πρέπει, δηλ. πρώτα να φτιάξεις το site, να γράψεις αυθεντικά κειμενα (πολύ γράψιμο όμως όχι...5 σελιδίτσες!), να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο domain name ώστε όταν κάνεις SEO να μπορέσεις να είσαι Top 3 σε 3-4 εβδομάδες, να αποκτήσεις Page Rank 6-7 σε ένα χρόνο, και τότε μόνο να πας να κάνεις αίτηση για να πάρεις τα affiliate links, έχοντας πλέον ένα ώριμο site που να φαίνεται στους affiliate managers πολύ καλό για να συνεργαστούν-γιατί δεν κοιτουν το πόσο ωραίο είναι, αλλά τα...απο πίσω του, τα οποία τα βλέπουν με διάφορα εργαλεία. Και να κάνεις γενικά κάτι μεγάλο, που να βγάζει λεφτά μόνο του απο τα affiliate commissions του. Να μη σου κοστίσει τίποτε εκτός απο χρόνο δουλειάς που θα βάλεις, και 100 Ευρώ/ χρόνο σε hosting και domain name expenses, και μετά απο 5 χρόνια να το πουλήσεις, και να βγάλεις 200,000 Ευρώ. Σε 3 μήνες τελειώνω το πρώτο πραγματικά μεγάλο μου: www.santorini-islands.com το ξεκίνησα πέρισυ, είναι ενός έτους, γεμάτο αυθεντικό κείμενο, το google το λατρεύει, και ο στόχος του είναι απο το Δεκέμβρη να πηγαίνει κρατήσεις σε όλα τα ξενοδοχεία της Σαντορίνης (σε όλα! και τα 700!) με μια συνεργασία με το booking.com Μη σε ξεγελάει η εμφάνιση, τον Οκτώβρη, το page rank της 1ης σελίδας θα είναι 6, και τότε θα κάνω αίτηση στην booking.com για τα affiliate links.Για κάθε επισκέπτη που στέλνω στο booking.com και κλείνει, παίρνω απο 4-8% του συνόλου της κράτησης. Με τα πρώτα χρήματα που θα βγάλει θα το δώσω για να γίνει δουλειά και να φαίνεται σούπερ. Και έτσι όπως είναι τώρα, έχει 50 επισκέπτες κάθε μέρα. Ακόμακ ια σήμερα δηλαδή αν του περνούσα τα affiliate links, μόνο το 5% του μηνιαίου traffic αν 'κλείσει', με μέσο ποσό κράτησης τα 1700 Ευρώ, ειναι 75 κρατήσεις επι 68 Ευρω. Σύνολο 5100 το μήνα. Φαντάσου να το τελειώσω κιόλας. Αν θες βοήθεια η αν μπορώ να σε βοηθήσω να πάρεις μια κατεύθυνση μπορείς να με βρεις: εδώ: Site: www.adwordsforhire.com ή και εδώ: Site: uk.linkedin.com/in/digitalmarketingvillarentals ή και εδώ: Site: https://www.facebook.com/vacationrentalmarketingmanagement Προσπάθησε να σκεφτείς...κάτι που να σε γεμίσει με δουλειά για 2 χρόνια, βάλε στόχους,Think BIG man! Αυτά τα clixsense κλπ. είναι ψιλι-κοκό, και δεν έχουν..ορίζοντα και objectives. Δηλαδή αν τα απαγορεύσουν αύριο, ή αν κλεισει ένα απο αυτά και δεν σε πληρώσει, τι θα κάνεις. Αγαπητέ Mobilde Demon, Φαινεται οτι εχεις πολλές γνωσεις γύρω απο το Ιντερνετ Μαρκετινγκ. Αυτά που λές ομως μου φαίνονται μόνο θεωρίες. Ελεγξα την ιστοσελίδα σου, και φαινεται τόσο ''spammy'', που δεν ειμαι σιγουρος αν φτασεις το επιθυμητο στόχο των €5000 σε προμήθειες. Ουτε καν παραγράφους δεν εχει, ουτε καν φωτογραφίες, λογοτυπο, το βασικό optin box στο sidebar σου για να κανεις capture τα email των αναγνωστων σου. Φαντάζομαι θα τα κανεις μετα ομως..Τελοσπάντων κάλα ολα αφτά που λές σε θεωρία,αλλα στη πράξη να δούμε τι θα γίνει. Επίσης, εγραψα αυτό το case study ΟΧΙ επειδή κάνω κλικ πάνω στις διαφημίσεις, αλλά επειδή διαφημίζω στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. ΔΙΑΦΗΜΙΖΩ επειδή ειναι παρα πολύ φτηνή πηγή traffic. Επίσης, που ξερεις οτι δεν κάνει convert σε λεφτά το traffic που στελνω στο squeeze page. Εχω το after offers που εμφανιζει μια προσφορα σε οποιον εγγραφεται. Πληρωνομαι $2 το optin. Στη συνεχεια εγγραφονται στο tsu.co Στη συνεχεια λαμβάνουν καποια affiliate products σε συνδυασμό με πραγματικά βοηθητικό περιεχόμενο. Οταν μεγαλώσει η email database μου, θα πουλώ και Solo Emails. Αρα πως νομιζεις οτι βγάζω λεφτά, απο το Clixsense ή απο το Email Marketing; Στους 1000 subscribers θα μπορώ να αξιολογήσω τα πραγματικά εισοδηματα της ''επενδυσης'' χρονου και χρημάτων. Επίσης να πω οτι ΔΕΝ εχω μόνο μια πηγή εισοδήματος. Κανω και Dropshipping και Freelancing SEO. Επίσης διαφημίζω σε Bing PPC, Native Advertising (Outbrain), Facebook και Twitter. Απλά μ'αρ'εσει να δοκιμάζω και νέες πηγές traffic - εστω και αν αυτές εχουν κακα σχόλια. Γιατι καλέ μου MobileDemon, μπορεί να ασχολούαμστε ολοι με το Μαρκετινγκ, αλλα δεν σημαίνει οτι ειμαστε ολοι καλοί.
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Με όλο το θάρρος, επέτρεψέ μου να σου πώ την άποψή μου, επειδή ασχολούμαι με Internet Marketing απο το 1997, και επειδή έχω δυο μικρές επιχειρήσεις που ασχολούνται με αυτό, η μια με digital marketing και η άλλη με τουρισμό. Επίσης ασχολούμαι με affiliate marketing αλλά...affiliate marketing-όχι άστεία. Όλα λοιπόν αυτά τα 'σχήματα' μπορεί να δείχνουν και πιθανόν να αποφέρουν και κάποια χρήματα. Και εγώ όταν ξεκίνησα affiliate marketing στα τέλη του '90, έβγαζα χρήματα πουλώντας συνδρομές περιοδικών, αλλά όσο καλά και να το κάνεις, τελικά, εαν βασίζεσαι μόνο σε ένα κανάλι για εισόδημα, κινδυνεύεις πάντα να χάσεις τα πάντα απο τις αλλαγές που γίνονται online σε αυτό το κανάλι. Πρόταση μου: κάθησε και σκέψου ένα τρόπο που να βγάζεις εισόδημα, που να κάνει χρήση του χαμηλού διαφημιστικού κόστους και να 'ρίχνει' κίνηση πανω σε ένα web property ή mobile property το οποίο να είναι τέλεια 'κουρδισμένο' ώστε να μετατρέπει τους επισκέπτες για τους οποίους πληρώνεις την διαφήμιση, σε αγοραστές της υπηρεσίας ή του προίόντος που παρέχεις. Αυτό λειτουργεί άψογα, διότι απλούστατα υπάρχουν τα εργαλεία που το καθιστούν απόλυτα μετρήσιμο. Ή εναλλακτικά, γίνε πολύ καλός στο Digital Marketing ώστε να παρέχεις τις υπηρεσίες σου σε τρίτους, στο εξωτερικό, ώστε να μην εξαρτάσαι απο το τι γίνεται στην Ελλάδα. Δεν είναι δύσκολο. Πάρε όλες τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις που χρειάζονται, όπως έκανα και εγώ, φτιάξες ένα site και χτύπα πελάτες έξω διαφημιζοντας το στη χώρα της επιλογής σου. Επίσης, μπορείς να ασχοληθείς με affiliate marketing αλλά να το κάνεις όπως πρέπει, δηλ. πρώτα να φτιάξεις το site, να γράψεις αυθεντικά κειμενα (πολύ γράψιμο όμως όχι...5 σελιδίτσες!), να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο domain name ώστε όταν κάνεις SEO να μπορέσεις να είσαι Top 3 σε 3-4 εβδομάδες, να αποκτήσεις Page Rank 6-7 σε ένα χρόνο, και τότε μόνο να πας να κάνεις αίτηση για να πάρεις τα affiliate links, έχοντας πλέον ένα ώριμο site που να φαίνεται στους affiliate managers πολύ καλό για να συνεργαστούν-γιατί δεν κοιτουν το πόσο ωραίο είναι, αλλά τα...απο πίσω του, τα οποία τα βλέπουν με διάφορα εργαλεία. Και να κάνεις γενικά κάτι μεγάλο, που να βγάζει λεφτά μόνο του απο τα affiliate commissions του. Να μη σου κοστίσει τίποτε εκτός απο χρόνο δουλειάς που θα βάλεις, και 100 Ευρώ/ χρόνο σε hosting και domain name expenses, και μετά απο 5 χρόνια να το πουλήσεις, και να βγάλεις 200,000 Ευρώ. Σε 3 μήνες τελειώνω το πρώτο πραγματικά μεγάλο μου: www.santorini-islands.com το ξεκίνησα πέρισυ, είναι ενός έτους, γεμάτο αυθεντικό κείμενο, το google το λατρεύει, και ο στόχος του είναι απο το Δεκέμβρη να πηγαίνει κρατήσεις σε όλα τα ξενοδοχεία της Σαντορίνης (σε όλα! και τα 700!) με μια συνεργασία με το booking.com Μη σε ξεγελάει η εμφάνιση, τον Οκτώβρη, το page rank της 1ης σελίδας θα είναι 6, και τότε θα κάνω αίτηση στην booking.com για τα affiliate links.Για κάθε επισκέπτη που στέλνω στο booking.com και κλείνει, παίρνω απο 4-8% του συνόλου της κράτησης. Με τα πρώτα χρήματα που θα βγάλει θα το δώσω για να γίνει δουλειά και να φαίνεται σούπερ. Και έτσι όπως είναι τώρα, έχει 50 επισκέπτες κάθε μέρα. Ακόμακ ια σήμερα δηλαδή αν του περνούσα τα affiliate links, μόνο το 5% του μηνιαίου traffic αν 'κλείσει', με μέσο ποσό κράτησης τα 1700 Ευρώ, ειναι 75 κρατήσεις επι 68 Ευρω. Σύνολο 5100 το μήνα. Φαντάσου να το τελειώσω κιόλας. Αν θες βοήθεια η αν μπορώ να σε βοηθήσω να πάρεις μια κατεύθυνση μπορείς να με βρεις: εδώ: Site: www.adwordsforhire.com ή και εδώ: Site: uk.linkedin.com/in/digitalmarketingvillarentals ή και εδώ: Site: https://www.facebook.com/vacationrentalmarketingmanagement Προσπάθησε να σκεφτείς...κάτι που να σε γεμίσει με δουλειά για 2 χρόνια, βάλε στόχους,Think BIG man! Αυτά τα clixsense κλπ. είναι ψιλι-κοκό, και δεν έχουν..ορίζοντα και objectives. Δηλαδή αν τα απαγορεύσουν αύριο, ή αν κλεισει ένα απο αυτά και δεν σε πληρώσει, τι θα κάνεις. Μπορείς από αυτό το site να βγάζεις 5 χιλιάρικα το μήνα;! Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να σε πληρώνει το booking και μάλιστα με ποσοστό επί της κράτησης! Τι "ανάγκη" σε έχει ένα site που το ξέρει και το χρησιμοποιεί όλος ο πλανήτης; (Είναι ειλικρινείς απορίες, δεν σου επιτίθομαι ή οτιδήποτε ) edit, και με μια σχετική αναζήτηση στο google δεν μου έβγαλε πουθενά το site σου...
mobiledemon Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 @zio10. Για τον ίδιο λόγο που το amazon έχει 1 εκατομμύριο affiliates. Penetration. Ακόμα και στην απίθανη περίπτωση που δεν θα με δεχόταν το booking.com υπάρχουν πολλές εναλλακτικές (expedia,κλπ). Για τα payouts του booking.com δες εδώ. Περισότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμά τους εδώ . Δεν βρίσκεις το site στο google έτσι εύκολα γιατί για να το βρεις θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις long-tail keywords που βασίζονται σε όνόματα ξενοδοχείων. Έχει δουλειά ακόμη τo SEO του. Γενικά, έχει αρκετή δουλειά μπροστά του αλλά είναι προγραμματισμένη. Το χτυκιό είναι να γράψεις τα κείμενα. πολύ δουλειά και επίπονη, και πολύ βαρετή μερικές φορές! @pavlosgiorkas Χαίρομαι που κάνεις και άλλα πράγματα παράλληλα, αλήθεια το λέω. Για το ότι το site είναι spammy, μμμ... πίστεψέ με δεν υπάρχει ούτε μια παράγραφος με duplicate content εκεί μέσα, και έχει unique reviews για 300 ξενοδοχεία μέχρι τώρα. Το περιεχόμενο είναι το πιο δύσκολο και το πιο σημαντικό για να γίνεις ranked για πολλά keywords. Ολα τα υπόλοιπα μπορείς να τα κάνεις outsourced και γίνονται γενικά με χαμηλό κόστος. Αλλά το content...΄Οπως εξήγησα, η βασική του μορφή δεν έχει σημασία. Αρκεί να κάνει τη δουλειά, η οποία είναι, να βγαίνει error-free απο το google. Και αν κρίνω απο το Webmasters Tools report, και το τι δείχνει απο το Analytics μια χαρά, κανένα προβλημα. Στην παρούσα φάση τα looks είναι κάτι πολύ πρώιμο. Επίσης. Δεν έγραψα οτι εχω κανει monetize το site ακόμα. Αλλά τι θα γινόταν αν είχα περάσει ήδη τα affiliate links. Οπότε δεν βγάζει 5Κ το μήνα, δεν έγραψα κάτι τέτοιο, που το είδατε? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα