Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω ξένες εφημερίδες/περιοδικά στην Αθήνα? εννοώ να υπάρχουν αρκετοί τίτλοι κι όχι 3-4 μονο όπως new york times,bild κ.α που μπορείς να βρεις σε πολλά περίπτερα.. Ενδιαφέρομαι κυρίως για τύπο απο Ισπανία.Το πρακτορείο ξένου τύπου στην Πανεπιστημίου έχει ανοίξει πάλι? διάβασα κάπου ότι είχε κλείσει πριν απο μήνες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρε tablet και αγορασε ονλινε τα περιοδικα...

αλλιως

http://www.zougla.gr/media/article/i-milkro-hellas-ksekinise-tin-dianomi-ksenou-tipou

«Milkro Hellas Publisher Services Ltd» ανακοινώνει, ότι από την 1η Ιουνίου 2014 έχει ξεκινήσει τη διανομή του ξένου τύπου στην Ελλάδα

2155518656

Επεξ/σία από kage
Επισκέπτης
Δημοσ.

επειδη το ειχα κ εγώ απορία, έχω δει ένα μαγαζί στην ομόνοια, ακριβώς γύρω από την πλατεία, τώρα δν θυμάμαι πού ακριβώς, όμως εκεί. Έχει ξένο τύπο, βέβαια δν έχω προσέξει για ισπανικό, αλλά κάνε μια βόλτα και δες.

Δημοσ.

Καλησπέρα,ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω ξένες εφημερίδες/περιοδικά στην Αθήνα? εννοώ να υπάρχουν αρκετοί τίτλοι κι όχι 3-4 μονο όπως new york times,bild κ.α που μπορείς να βρεις σε πολλά περίπτερα.. Ενδιαφέρομαι κυρίως για τύπο απο Ισπανία.Το πρακτορείο ξένου τύπου στην Πανεπιστημίου έχει ανοίξει πάλι? διάβασα κάπου ότι είχε κλείσει πριν απο μήνες..

Εν έτη 2015 και αγοράζεις έντυπο;

• Like 1
Δημοσ.

επειδη το ειχα κ εγώ απορία, έχω δει ένα μαγαζί στην ομόνοια, ακριβώς γύρω από την πλατεία, τώρα δν θυμάμαι πού ακριβώς, όμως εκεί. Έχει ξένο τύπο, βέβαια δν έχω προσέξει για ισπανικό, αλλά κάνε μια βόλτα και δες.

Mάλλον για το ίδιο λέμε..λογικά εννοείς αυτό που βρίσκεται επί της Πανεπιστημίου.Θα πάρω τηλέφωνο αύριο να μάθω εάν είναι ανοιχτό.

Δημοσ.

Εν έτη 2015 και αγοράζεις έντυπο;

Γιατι κακο ειναι? Το εντυπο, ειτε βιβλιο, ειτε κομικ, ειτε περιοδικο, ειτε εφημεριδα εχει αλλη μαγεια και ειναι ανωτερο του αντιστοιχου σε ηλεκτρονικη μορφη!

Δημοσ.

Eίδα και σε ένα περίπτερο στην Ν.Ερυθραία που έχει Ελ Παίς, το περίπτερο που είναι προς την Κηφισιά λίγο μετά τον ΑΒ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...