Sellers Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ρε πουστη, σοβαρευτείτε. Κάποτε ειχαμε εδω μέσα ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ CERN. Ο τύπος έκανε τοσο καλο τρόλινγκ που όταν βρέθηκαμε στο cern με τον Λούσιφερ, ανάμεσα στις χιλιάδες ερωτήσεις που θα μπορούσαμε να κάνουμε, ήταν αν υπάρχει όντως ελληνικό υποκατάστημα CERN. Και τώρα αυτό; 7
Unabomber Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ρε πουστη, σοβαρευτείτε. Κάποτε ειχαμε εδω μέσα ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ CERN. Ο τύπος έκανε τοσο καλο τρόλινγκ που όταν βρέθηκαμε στο cern με τον Λούσιφερ, ανάμεσα στις χιλιάδες ερωτήσεις που θα μπορούσαμε να κάνουμε, ήταν αν υπάρχει όντως ελληνικό υποκατάστημα CERN. Και τώρα αυτό; Σε παρακαλω, μην τρολλαρεις…….. Tελικα εχει υποκαταστημα ? 1
cbr750 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ρε πουστη, σοβαρευτείτε. Κάποτε ειχαμε εδω μέσα ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ CERN. Ο τύπος έκανε τοσο καλο τρόλινγκ που όταν βρέθηκαμε στο cern με τον Λούσιφερ, ανάμεσα στις χιλιάδες ερωτήσεις που θα μπορούσαμε να κάνουμε, ήταν αν υπάρχει όντως ελληνικό υποκατάστημα CERN. Και τώρα αυτό; εχεις δικιο κυριε μοντερετορ ...καποιοι κακοπροαιρετοι μπηκανε με σκοπο να μου συνουσιασουν το θεμα ..και δυστυχως το καταφερανε ,τα ερωτηματα που εθεσα ηταν κεραια και καθολα σοβαρα ..λες και εγραψα κατι παραλογο
Unabomber Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 εχεις δικιο κυριε μοντερετορ ...καποιοι κακοπροαιρετοι μπηκανε με σκοπο να μου συνουσιασουν το θεμα ..και δυστυχως το καταφερανε ,τα ερωτηματα που εθεσα ηταν κεραια και καθολα σοβαρα ..λες και εγραψα κατι παραλογο Απλα, καθημερινα ερωτηματα του μεσου Ελληνα…… 1
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 εχεις δικιο κυριε μοντερετορ ...καποιοι κακοπροαιρετοι μπηκανε με σκοπο να μου συνουσιασουν το θεμα ..και δυστυχως το καταφερανε ,τα ερωτηματα που εθεσα ηταν κεραια και καθολα σοβαρα ..λες και εγραψα κατι παραλογο Ουδέν παραλογότερο του σοβαρού. 2
Sellers Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 εχεις δικιο κυριε μοντερετορ ...καποιοι κακοπροαιρετοι μπηκανε με σκοπο να μου συνουσιασουν το θεμα ..και δυστυχως το καταφερανε ,τα ερωτηματα που εθεσα ηταν κεραια και καθολα σοβαρα ..λες και εγραψα κατι παραλογο Δεν το γραψα σαν μοντερειτορ. Σαν απλος πολίτης. Είμαι οφντούτι. Και για να μείνω ον τοπικ, αν σε παρουν ρωτα αν οι βενζίνες ειναι δικές σου. 4
d_gkal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 μη πας. μ.λ.κ.ς ειναι. δε πληρωνουν. εφυγα. με χρωσταν μηνιατικα. ακομη τρεχουμε στα δικαστηρια. 1
cbr750 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δεν το γραψα σαν μοντερειτορ. Σαν απλος πολίτης. Είμαι οφντούτι. Και για να μείνω ον τοπικ, αν σε παρουν ρωτα αν οι βενζίνες ειναι δικές σου. νομιζω πως οι πυραυλοι καινε μαζουτ ,αλλα δεν ειμαι βεβαιος..θα το ρωτησω παντως
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 μη πας. μ.λ.κ.ς ειναι. δε πληρωνουν. εφυγα. με χρωσταν μηνιατικα. ακομη τρεχουμε στα δικαστηρια. Ρίξτους ένα πύραυλο.
parlapipas25 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Καποιος να του μαθει να τρολλαρει αυτουνου. 2
cbr750 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 μη πας. μ.λ.κ.ς ειναι. δε πληρωνουν. εφυγα. με χρωσταν μηνιατικα. ακομη τρεχουμε στα δικαστηρια. αυτο το εχω ακουσει και απο αλλους ,αλλα εγω θα παω για οδηγος οπως ειπα ,αν κανουν καμια μαλακια και δεν με πλερωσουν περνω τον φραπε μου και φευγω , να δουμε μετα ποιος θα παει στον κρονο 1
Unabomber Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 αυτο το εχω ακουσει και απο αλλους ,αλλα εγω θα παω για οδηγος οπως ειπα ,αν κανουν καμια μαλακια και δεν με πλερωσουν περνω τον φραπε μου και φευγω , να δουμε μετα ποιος θα παει στον κρονο Πριν κανεις την μανουρα, μιλα με το συνδικατο οδηγων για να ξερεις 100% τι να κανεις….. μην φυγεις ετσι….. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις