Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Αν παρει σουβλακια απο την Ελλαδα και τα φαει εκτος γηινης ατμοσφαιρας, ισχυει ο ΦΠΑ 23 ή 13% ? 6
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Υπονοείς τη χαρά που θα κάνει μόλις ο Αλέξης της το πει ε;
cbr750 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Έχω μία υποψία ότι τρολάρεις, αλλά δεν είμαι σίγουρος. οχι φιλε μου θετω καποια κεραια ερωτηματα που σιγουρα θα βοηθησουν κι αλλους να πετυχουν το σκοπο τους. εχω ακουσει οτι η βαση της nasa στην ελλαδα ειναι στα μεσαγγαλα ,ξερει κανεις αν ισχυει ?
cbr750 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 παιδια μην μου το συνουσιαζετε το θεμα ,σας παρακαλω πολυ
Swimmer21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 οχι φιλε μου θετω καποια κεραια ερωτηματα που σιγουρα θα βοηθησουν κι αλλους να πετυχουν το σκοπο τους. εχω ακουσει οτι η βαση της nasa στην ελλαδα ειναι στα μεσαγγαλα ,ξερει κανεις αν ισχυει ? Νομιζω πρεπει να ειναι στη νοητη γραμμη Σπηλιας Νταβελη και Θησειου.. Εκμεταλλευονται την ενεργειακη ροη της περιοχης οπως οι Αρχαιοι Ελληνες. Ειχαν βαση εκει παλια, και καλα την σφραγισανε και φυγανε.. Αλλα σιγουρα ειναι ακομα εκει κατω και κανουν πειραματα αντιβαρυτητας. Εχει πολλα μαγνητικα πεδια. Γι αυτο δεν πλησιαζουν περιστερια 1
Unabomber Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Νομιζω πρεπει να ειναι στη νοητη γραμμη Σπηλιας Νταβελη και Θησειου.. Εκμεταλλευονται την ενεργειακη ροη της περιοχης οπως οι Αρχαιοι Ελληνες. Ειχαν βαση εκει παλια, και καλα την σφραγισανε και φυγανε.. Αλλα σιγουρα ειναι ακομα εκει κατω και κανουν πειραματα αντιβαρυτητας. Εχει πολλα μαγνητικα πεδια. Γι αυτο δεν πλησιαζουν περιστερια 1
cbr750 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Νομιζω πρεπει να ειναι στη νοητη γραμμη Σπηλιας Νταβελη και Θησειου.. Εκμεταλλευονται την ενεργειακη ροη της περιοχης οπως οι Αρχαιοι Ελληνες. Ειχαν βαση εκει παλια, και καλα την σφραγισανε και φυγανε.. Αλλα σιγουρα ειναι ακομα εκει κατω και κανουν πειραματα αντιβαρυτητας. Εχει πολλα μαγνητικα πεδια. Γι αυτο δεν πλησιαζουν περιστερια υπαρχει καποιο τηλεφωνο να επικοινωνησω με καποιον απο κει ??? ξερω σιγουρα οτι η βαση τους θα ειναι μυστικη για αυτο και θα ειναι δυσκολο να το μαθουμε ,ισως ομως μπορουμε να βρουμε το τηλεφωνο του νταβελη?
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Νομιζω πρεπει να ειναι στη νοητη γραμμη Σπηλιας Νταβελη και Θησειου.. Εκμεταλλευονται την ενεργειακη ροη της περιοχης οπως οι Αρχαιοι Ελληνες. Ειχαν βαση εκει παλια, και καλα την σφραγισανε και φυγανε.. Αλλα σιγουρα ειναι ακομα εκει κατω και κανουν πειραματα αντιβαρυτητας. Εχει πολλα μαγνητικα πεδια. Γι αυτο δεν πλησιαζουν περιστερια Κοντά στον λόφο Καστά είναι η βάση, αλλά δεν την λένε για ευνόητους λόγους. Στην σπηλιά Νταβέλη πρέπει να έχουν κάτι άλλο για αντιπερισπασμό. 1
Swimmer21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 υπαρχει καποιο τηλεφωνο να επικοινωνησω με καποιον απο κει ??? ξερω σιγουρα οτι η βαση τους θα ειναι μυστικη για αυτο και θα ειναι δυσκολο να το μαθουμε ,ισως ομως μπορουμε να βρουμε το τηλεφωνο του νταβελη? Οχι.. Φημες λενε οτι την εισοδο την βλεπεις μονο κατω απο Φεγγαροφως τη τριτη εβδομαδα του καθε μηνα, οταν ο αστερισμος του Οριωνα ευθυγραμιζεται με τον Σειριο. Ετσι μπαινεις μεσα, και λογικα θα σε παρουν και εκτος ΑΣΕΠ
cbr750 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Οχι.. Φημες λενε οτι την εισοδο την βλεπεις μονο κατω απο Φεγγαροφως τη τριτη εβδομαδα του καθε μηνα, οταν ο αστερισμος του Οριωνα ευθυγραμιζεται με τον Σειριο. Ετσι μπαινεις μεσα, και λογικα θα σε παρουν και εκτος ΑΣΕΠ λιτσα πατερα εσυ ?
Unabomber Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Κοντά στον λόφο Καστά είναι η βάση, αλλά δεν την λένε για ευνόητους λόγους. Στην σπηλιά Νταβέλη πρέπει να έχουν κάτι άλλο για αντιπερισπασμό. Η εισοδος ειναι ο λοφος 133………. Διπλα απο τον λοφο Καστα... Tσεκαρισμενο αυτο…… 1
Swimmer21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Κοντά στον λόφο Καστά είναι η βάση, αλλά δεν την λένε για ευνόητους λόγους. Στην σπηλιά Νταβέλη πρέπει να έχουν κάτι άλλο για αντιπερισπασμό. Παιζει και αυτο.. Τωρα που το ξανασκεφτομαι η τρυπα που ειχε το ψηφιδωτο στο 3ο δωματιο ειναι σαν το logo της NASA Παιρνεις τη χαμενη ψηφιδα που θα σου αποκαλυφθει στο Σπηλαιο του Νταβελη κατω απο το φεγγαροφως και την τοποθετεις εκει που σου δειχνει η Ολυμπιαδα!!! Nα Aναζητησεις Sωμα Aλεξανδρου χολυ σχιετ 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις