Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το άθλημα. Έχω στην prepaid μου 80 ευρώ τα οποία θέλω να τα μετατρέψω σε bitcoin. Ξεκίνησα χθες να ψάχνω και μπήκα σε σελίδες να αγοράσω (βάση σχολίων ήταν το καλύτερο site. Θα το δω από τον υπολογιστή και θα το συμπληρώσω μετά). Μπαίνω και ξεκινάω την εγγραφή. Δίνω στοιχεία τελειώνω. Για να συνεχίσω υποχρεωτικά η καταχώριση κινητού. Άντε λεω να το βάλω.

Έρχεται sms για την επιβεβαίωση. Επόμενο βήμα για να συνεχίσω ενα δδεύτερο email. Αντε λέω πάμε. Το βάζω επιβεβαίωση και εκεί και συνεχίζουμε. Μετά ζητούσε φωτοτυπία ταυτότητα ή δίπλωμα μπρος πίσω. Εκει σταμάτησα. ΚαΙ το τελευταίο βήμα ήταν κατάθεση ποσού σε τράπεζα του εξωτερικού και όχι από prepaid. Δλδ ολα τα site για να αγοράσεις bitcoin ζητάνε τόσα;Κάτι ποιό απλό;

Δημοσ.

Η ποιο εύκολη λύση για αγορά bitcoin χωρίς πολλά πολλά είναι το circle

https://www.circle.com/en

δέχεται πιστωτικές κάρτες και προπληρωμένες αλλά στην Ευρώπη απλά μερικές μπορεί να μην τις δεχθεί. Ο άλλος τρόπος για να αγοράσεις είναι μέσω ανταλλακτηρίων που θέλουν μεγάλη διαδικασία πιστοποίησης για να μπορέσεις να ξεκινήσεις να αγοράζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...